Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK7

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki…..
FCUK7 2017.07.20 16:42:51
@anonymand: tehát szerinted akinek egyszer pénzt adott, azt megvette, és nem ágálhat ellene később, más témában.
érdekes hozzáállás.
FCUK7 2017.07.24 23:01:26
@Kitty Bolláné: nem érted:) nem baj, ha nem lennének sötétek, nem tudnánk értékelni azokat, akik nem olyan sötétek mint pl te.
Írásos bizonyítékok cáfolják az állítását. Összedőlt az összeesküvéselmélete...
Előbb a szakácsoknak veszett nyomuk, majd a pincéreknek, végül eltűntek a takarítók is. Dupla órabérét se találni már segédmunkást...
FCUK7 2017.07.24 20:28:56
@Budapest a kutyaszar városa: bocs, én nem az emberek háta mögött szoktam pofázni. A jelzettek nem járnak ide, a b1-es bloggerek meg igen. Persze a gerinc neked úgysem mind semmit;)
Ugyanolyan Rolex-luxusórát hord a felesége, mint amiért a kormánynyalonc sajót hónapokig savazta Botkát...
Ilyen szarvashibáktól hemzsegő rendszert egyszerűen nem szabadott volna kiengedni a kezükből. Még nagyobb szégyen azonban az, ahogy a kritikára reagált a BKK-vezér. ..
A lakosság terheit csökkentő gazdasági intézkedések mellett sikeres volt a kormány kommunikációs törekvése, hogy a közvélemény figyelmét Soros Györgyre, és a hozzá kapcsolódó „szabadságharcos” diskurzusra irányítsa. Az ellenzék részben maga is hozzájárult ehhez, ráadásul a baloldali pártok túl sokat…..
FCUK7 2017.07.14 17:44:23
@Bogyó 2: az ÁFA magas, az SZJA alacsony. A banki költségekkel meg semmi baj nincs, csak szar bankot választottál. Szóval nem másokban kellene keresni a hibát, hanem magadban először:)
Kevesen tudják, de Hitler is megpróbálta az országát befogadónak és kedvesnek feltüntetni az 1936-os olimpia előtt. Pedig a Nünbergi Törvények akkor már egy éve életbe léptek.  ..
De a szavazói erről nem fognak tudni...
Ahogy megírtuk, a rejtett költségekkel mára 170 milliárd forintra kúszott fel az úszó vb ára, ami azért sokkoló, mert ennek a tizedét se költjük a magyar gyerekek iskolai étkeztetésére egy évben. De azért vannak a történetben vicces pillanatok, mint ez a plakát:..
Elolvastuk, mit mondott Orbán Viktor pénteken a közrádióban (egyebek mellet üzent Nyugatra, hogy ne merjék leváltani). Mit mondott Németh Szilárd a Népszavának (azt, hogy ő a király). És végül, hogy mit mondott Kövér László a Figyelőnek. (Muszáj volt, ez a munkánk.) Még a szófordulatok is ugyanazok.…..
FCUK7 2017.07.10 19:16:13