Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bush84

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
bush84 2013.11.26 18:04:11
@kori18t: He, was? Velem nem erdemes vitatkozni? (Mondjuk ugy nehez is ha törlik a hozzaszolasomat, de mindegy.) Ha figyelmesen olvastad volna amit irtam, talan sikerult volna felfogni hogy nem a GT-R-rol vagy a japan autoiparrol volt szo, hanem a marketing bullshit beszopasarol, annak terjeszteserol, majd az ennek visszassagat firtato kritikara valo rossz reakciorol. Tovabbi szep estet.
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
bush84 2012.12.15 13:34:50
@Megszeppent kisgyerek: 94-es 9000 CSE, a jó öreg 2.3-as szívó benzinessel. Mechanikailag rendben van (3000 km-es korától kezdve családban volt, nagybátyámtól szerváltam pár éve), de a tetves elektronika irtózatosan kibaszott velem. A digitklímával kezdődött az egész, aztán jött a világítás, de mára úgy elkanászodtak a kósza elektronok, hogy a garázs előtt, indítás után öcsém arcába robbant a légzsák úgy, hogy egy korábbi első ráfutásos eset miatt az első két érzékelő be sem volt kötve a javítás után. Úgyhogy tavasszal százmillió darabra ell szétszedni az egész műszerfalat. Ha csak eszembe jut az egész ordítani tudnék. De amúgy nagyon szeretem, az üléseit jó pár vadiúj autó megirigyelhetné.

Az alkatrészek mondjuk tényleg horror áron vannak, egy bal első, bontott tükröt (elektromos, fűthető) valami 25 ezerért akartak rámsózni Pesten. Már azon gondolkozom hogy innen a németektől viszek haza lábon egy donort, 5-700 euróért már szebbek vannak mint az enyém. :)
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
bush84 2012.11.25 10:41:28
@Csikós Zsolt: Jogos. Átfogalmazom: a formaterv területe az, ahol erős koppintás a 2000 GT. Ugyanúgy, ahogy a Samsung lemásolta az Apple telefonját, vagy az autóiparnál maradva a Subaru 360 a Bogarat vagy a Camaro a Mustangot, de a sort hosszan lehetne sorolni.

Na mármost, ha formaterv területén egy (kétségkívül jól sikerült) másolat a 2000 GT, akkor mégis hogyan lehet ezt a modellt emlegetni mint a japán autógyártás nemzetközi hírnevének megalkotóját?
Mandiner blog Nekünk Amerika 2012.11.06 07:01:00
Kinek Hunter S. Thompson, kinek a redneckek. Kinek Madonna, kinek Schwarzenegger. Kinek a Harvard, kinek El Paso. És még annyi minden kerülhetne a listára, annyiféleképpen meg lehetne közelíteni ezt az ismeretlenül is annyira ismerős nagy testvért. Az elnökválasztás napján nekünk ez…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
bush84 2012.10.30 10:59:16
@padlas: Az a hiba az altalad felvazolt tortenetben, hogy ebben az esetben nem egy masik part ertelmes programjara szavaznek, hanem valami ellen. Oszodi beszed 2.0, aranyat talalnak a Gellert-hegy alatt, osszedol az EU, otthon polgarhanoru lesz mittudomen, sok minden lehet 2014 elott, de ettol meg nincs es egyhamar nem is lesz ertelmes programja egyik ellenzeki partnak se. Ez itt a baj. Megertenem ezt a "nyaljon vissza a fagyi" tortenetet, ha lenne mas. De nincs. Lehet gittegylet, korrupt exkommunistak, korrupt kommunistak, a videk problemairol semmit sem tudo pesti belvarosi zsidok meg agyatlan szeljobbosok kozul valasztani. Kosz, meg mindig inkabb a Fidesz, meg akkor is, ha annyira beragtam rajuk, hogy szavazni nem fogok rajuk. De a tobbiek kozul masra se, az biztos.
bush84 2012.10.30 14:05:46
@látjátok feleim szümtükkel: Tevedesben vagy, en elsosorban nem a szocik ellen szavaztam anno (nyilvan azok ellen IS, de ez csaladi vonas, semmi koze az aktualis tortenesekhez), hanem a Fideszre, megpedig azert, mert nehany valasztasi igeret szimpatikus volt. Aztan hogy kozben kisiklott a vonat, es azota is egyik hulyeseget a masik utan muvelik, az mas lapra tartozik. De neked tovabbra sem sikerult megertened, hogy mi a problema. Az ellenzeknek NINCS epkezlab programja, es ez a szomoru. Ki tiltja meg az MSZP-nek, az LMP-nek vagy a Jobbiknak, hogy a napi sardobalas, tiltakozgatas, videkre "kikoltozes", kekcedula-dobalas es egyeb ovodas szinvonalu akciok helyett nekiuljenek egy csapat kozgazdasszal meg politologussal, es letegyenek az asztalra egy hasznalhato, a fennallo gazdasagi-tarsadalmi problemakra legalabb reszben reflektalo programot? Ehhez kepest az LMP ugy ahogy van komolytalanna valt epp az ilyen kekcedula-jellegu dolgok miatt (Schiffer szemelyerol nem is beszelve), az MSZP kiszivargott programja szerint meg mindig 2002-ben tart, a Jobbikra meg kar is szot vesztegetni. Az ezen a blogon is igen nagy hibaszazalekkal elofurdulo LMP-s szimpatizansoknak is inkabb a sajat gittegyletukre kellene hatni ahelyett, hogy mindenfele Fidesszel kapcsolatos, idorablo faszsagokkal foglalkoznanak. Kritizalni mindenki tud, megoldast kinalni, az a nehez. Gyakoroljatok.
bush84 2012.10.30 17:40:09
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Megneztem. Azert ez egyreszt eleg messze van egy teljes valasztasi programtol, masreszt mi az a Haza es haladas? Mert nem part. Mit akarnak egy alapitvannyal? Ha indulni akarnak a valasztason, akkor ne trukkozenek alcivil hulyesegekkel, hanem mondjak ki, hogy vagy uj halozatot epitenek, vagy melyik mas part bazisat kivanjak hasznalni. Harmadreszt amelyik intezmenyben olyan hatalmas geniuszok ulnek mint Szigetvari Viktor meg Oszko Peter, attol nem varok semmi jot. Buzlik ez is.
Holnap ismét az 1956-os forradalom évfordulóját ünnepli az ország. Mivel a magyar ember nagyon szeret megemlékezni tüntetni, ezért a „szervezők” idén is színes programokkal várják az érdeklődőket. Talál majd elfoglaltságot magának mindenki, kicsik, nagyok, bátrak, családok,…..
bush84 2012.10.23 10:13:31
Most, hogy végre kötelezővé tették a cigis dobozokra a durva és elrettentő fényképek kötelező felpakolását, mindenkiben tudatosulhat, hogy naponta néhány cigi elszívása miatt az összes foga el fog rohadni. Jól van ez így, és ha kellő ideig sulykolják, úgy is lesz. Mint tudjuk…..
Balavány György csütörtökön írt egy blogbejegyzést a Jobbik miskolci produkciójáról, ami így zárul: „Kíváncsian várom, ennek alapján indul-e eljárás Vona Gábor és a hasonló kijelentéseket tevő társai ellen. Valami jogállamról volt szó, azt hiszem. Nekem se…..
Mandiner blog Ősz 2012.10.15 07:01:00
„A polgári árugazdaság kifejlődésével a mítosz sötét horizontját felderíti a számító ész napja, amelynek fagyos sugarai alatt az új barbárság veteménye érlelődik.” (Adorno – Horkheimer: A felvilágosodás dialektikája) Reggelente a botanikus kertbe járok sétálni.…..
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
A kritikusok imádták, az IMDb-n 7,8 pontot kapott a svéd Henning Mankell bűnügyi regényeiből készült angol sorozat, a Wallander - mit csinál erre a közmédia? Megvásárolja közpénzből, nyilván nem fillérekért, majd megijed a 16-os karikától és ahelyett, hogy mondjuk szerda…..
Nemrég nyílt meg az idei Oktoberfest Münchenben.A hagyományoknak megfelelően az első hordó sört a müncheni főpolgármester (Christian Ude) ütötte csapra, az első korsó sört pedig a bajor miniszterelnök kapta (Horst Seehofer). A szervezők kb. 6 millió látogatóra számítanak, akik…..
Perfekcionista jogalkotásnak lehettünk tanúi az utóbbi időben. Brüsszelben ezentúl 75-től 250 euróig terjedő pénzbírságra számíthat az, aki nyilvános helyen szexista, rasszista, homofób vagy bármilyen más sértő megjegyzést tesz másokra – írja a Le Soir. Freddy Thielémans…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Kína-barát thatcherizmus Angliában? David Cameron egy Fock Jenőbe oltott Jack Aubrey? Ha privatizálni szeretnél egy közszolgáltatást, hogyan teszed föl a szónoki kérdést a választóidnak? Angliában úgy, hogy: ha a vízszolgáltatást már a privát szféra üzemelteti, akkor az…..
  Az új alaptörvény miatt aggódik az Amnesty International, mivel az szerintük ellentétes az emberi jogokkal. Az új alaptörvényről nekünk is megvan a magunk véleménye, de amit az Amnesty kifogásol, az pont tetszik benne. Mikor fogja harcos módon védeni a jogvédő…..