Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Ivy

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég volt! Elég volt K19!   Nem, nem írtam el, a névválasztás szándékos.    Elegem van. Egyszerűen nem bírom tovább. Kiborítom a környezetem, és már lassan saját magamat sem bírom elviselni. 1 éve vagyunk bezárva ilyen-olyan vagy, valós akár hamisított információk alapján.  Amit tudunk, hogy…..
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Régóta küszködöm súlyfelesleggel, amitől minden praktika ellenére nem tudok megszabadulni. Hiába eszem keveset, hiába figyelek oda, hiába mozgok, nem segít semmi. Pár kg lemegy, és utána vissza is jön ugyan azon életmód mellett. Volt, hogy úgy tűnt a pajzsmirigyem rossz, aztán mégsem, vagy mégis,…..
Sokat gondolkodom az utóbbi időben a női barátságokon. Barátságok, haverságok jöttek mentek, egyik hosszabb, másik rövidebb volt.  Voltak köztük nagyon jónak hitt barátságok, voltak köztük komoly csalódások. Persze ezzel újat nem árulok el, tudom.  Viszont mostanában feltűnt egy párhuzam, amit…..
Valamelyik nap megtudtam nagy titkolózások útján, hogy egy ismerősöm elválik. Emiatt gondolkodtam el egy picit.  Amikor megházasodik az ember, nagy csinnadratta, ezer kép, még több megosztás, mindenki happy, és ezt mindenkinek tudnia is kell, miközben egy házasság a menyasszonyról és a vőlegényről…..
Minap történt velem.  Bent voltam egy boltban és éppen információt kértem az eladótól. Bejön egy 40-es ember, aki a telefonján igen nagy hanggal kommunikált.  Egy idő után már nagyon zavaró volt főleg, hogy nem hallottam mit mond az eladó.  Hátrafordultam és a következő mondatot mondtam: "Legyen…..
Blogot indítok.  Miért is?  Mert elegem van.  Elegem van az emberekből, az úgynevezett barátokból. Elegem van, hogy mindenki mindent jobban tud és, ha te nem úgy gondolod, akkor te szar vagy.  Rendkívül viccesnek tartom, amikor közösségi oldalakról úgynevezett barátok törölnek/tiltanak…..