Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloggggger

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiteles külföldi portálok (The Inquirer, Wccftech, PC Perspective) számoltak be a furcsa esetről. ..
- a Távoli asztal funkció - PC és laptop távoli elérése, távirányítása - Távsegítség és távelérés Windows operációs rendszerben A modern operációs rendszerek, tűzfalak és komplex vírusirtók feladata, hogy megvédjék a számítógépet, laptopot a külső behatolásoktól, előfordulhatnak azonban olyan…..
Bloggggger 2018.06.16 00:37:56
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Bloggggger 2018.06.06 12:44:26
@Ramil Safarov.: Ja,pár ki mit tudot nyert parodia számokkal és a retkes komcsi akinek a lányát elvette az meg Rodolfo volt a büvész.
Ja de közben már felvilágositott vki
Bloggggger 2018.06.06 12:46:40
@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: Nézz szét,hátha kinyitott a lipotmezö számodra
Az internet nem felejt, ezúttal Bochkor Gábor 26 évvel ezelőtt készített interjúja bukkant elő, a rádiós-tévés riporter a budapesti koncertjére készülő Guns N’ Roses gitárosával beszélgetett, Slash a kínos témákat érintő kérdésekre is válaszolt...
Pocsék zenék mindig voltak, igénytelenség mindig is létezett. A kilencvenes évek második felétől azonban olyan folyamat indult a fősodratú könnyűzenében, ami teljesen átalakította az addig ismert popműfajt. Korábban a nagyközönség előtt valamiféle zenei tudással és/vagy tartalommal felvértezve…..
A Bors írja, szóval vehetjük készpénznek is a dolgot, hiszen a TV2 és a napilap (papíron) egy kutya (Andy Vajna) kölyke, persze átvitt értelemben véve, ne tessék menten azzal az Riposthoz szaladni, hogy itten kutyázzák a filmbiztost. Szoktuk, de most speciel nem.  Szóval. A Ninja Warrior várhatóan…..
A vadászpilóták a katonaságnál az elitnek számítottak. Ez a hivatás nem kis feszültséggel és kihívással járó munka, melyben nemcsak fizikailag, szellemileg is -tartósan- komoly megterhelés éri a pilótákat. Egyre több mindent tudok meg erről a világról, és csak ámulok, hogy Édesapám milyen hivatást…..
A két napja közölt fotó készítőjével időközben sikerült személyesen is találkoznunk, így az eset további részleteiről is kérdezhettük. Megtudtuk többek között azt, hogy a házaspár végül szóba állt vele az eset után egy órával.  ..
Bloggggger 2018.04.12 14:51:41
A Blikk információi szerint ősszel egy új, saját műsort kap az ATV-n Jakupcsek Gabriella, aminek már elkezdődött az előkészítése. A hírt sem Németh S. Szilárd, sem maga a műsorvezető nem erősítette meg hivatalosan, de iparági források alapján az Indes is úgy tudja, hogy a műsor ősszel elindul...
Bloggggger 2018.04.06 09:45:48
Te is a fél életedet a Facebook-on töltöd? Hallottad, hogy kipattant a közösségi oldal eddigi talán legnagyobb adatkezelési botránya? A múlt héten világossá vált, hogy egy politikai kapcsolatokkal is bíró magáncég, a Cambridge Analytica, mely szerepet játszott Donald Trump 2016-os elnöki kampányában…..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Talán túlzásnak tűnhet a címben szereplő "világ vége" meghatározás, de csak elsőre - harminchat évvel ezelőtt, 1982 tavaszán őszén-telén ugyanis ezen az Európától több, mint tízezer kilométerre fekvő, elsőre (és másodikra is) kopárnak tűnő, már-már világvégi szigetcsoporton (a szigetcsoportért)…..
Megjelentek az első ARM processzorokat használó Windows 10 laptopok, amik komoly felfordulást hozhatnak a hordozható gépek piacán. Az Intel (és az AMD) jó eséllyel nem örül annak, hogy már mobilos procikkal is kaphatók lesznek laptopok, pedig egy ideje elkerülhetetlen volt a megjelenés. ..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye címmel indít főző-, vagy inkább sütőműsort a Viasat3. A műsor vezetője Hajós András lesz, a zsűritagok pedig Szabadfi Szabolcs és Baracskay Angéla. Hajós műsorvezetőtársat is kap maga mellé Sass Dani személyében. A műsor brit eredetije a BBC-n The Great…..
Rékasi Károly, a Barátok közt Bartha Zsoltja, hamarosan visszatér a sorozatba, tudta meg a Bors. A színész két éve szenvedett súlyos motorbalesetet, emiatt  kellett kényszerpihenőre mennie. Az állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. Rékasi medencéje és a törzse sérült…..
A 24.hu úgy tudja, távozik a TV2-től Tuka Nikoletta, Tények felelős szerkesztője. Nem ő az egyetlen, aki lelép, egy régebb óta ott dolgozó riporternő és egy gyakornok is távozik. Tuka nem nyilatkpozott a 24.hu-nak, de nem cáfolta az értesülést, amit Fürst-Borsos Ádám, a Tények kommunikációs…..
Az iparág legrosszabban őrzött titka tegnap délután óta már nem is annyira titok: a távozását meglehetősen váratlanul bejelentő Mészáros Antónia helyére Demcsák Zsuzsa ül majd be az Egyenes beszédbe. A TV2 egykori műsorvezetője szeptembertől lesz látható a műsorban, addig Rónai Egon viszi a…..
Három és fél év után változás lesz a TV2 Tények című műsorában, igaz nem a tartalomban, csak hosszúságban, az eddigi közel másfél órás adásidőből ugyanis csak hetven perc lesz. 2014 januárja óta közel másfél órás a Tények, mely azért lett ilyen hosszú, mert rendszerint ez a TV2 legnézettebb esti…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..