Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A. Lichtenstein

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valami, ami jobban kiábrándít a magyar politikai elit romlottságánál, az azoknak az embereknek a kisebbsége, akik a helyükre akarnak lépni. Nem a másod- és harmad-vonalról, hanem a kuruc.infón és a bombagyáron tápoló "forradalmárok" népes táboráról beszélek…..
Új magyar lóverseny. Vágtattak az RTL-Klubon, Szujó (Madár) Zoltán segedelmével a lovak és lovasok. Volt felvezetés, elegendő reklám. Hallottunk valami Tenkes kapitánya zenét, és megtudhattuk, hogy Hajdu Steve jobban nyergel, mint a Stohl, ez utóbbi viszont jobban lovagol, de nem…..
Kende Péter alábbi írásának jogi okfejtése elég sajátos, de van igazságtartalma. A Zugügyvéd sem érti, miként lehet egyetlen tanúvallomás alapján  akár súlyos évekre is ítélni valakit. FELJELENTÉS (ismeretlen tettes)   ellen okirat-hamisítás…..
A. Lichtenstein 2008.06.03 02:45:27
Barátaim, testvéreim, magyarok! Eljött a nagy tettek ideje. Az eddigi kormányzatok minisztereit nyakkendős szakembereknek látatták velünk, akik úgy vezetik az országot, mint raktáros a villástargoncát, miközben kilopták alólunk az országot. Ennek mostantól vége! Power…..