Regisztráció Blogot indítok
Adatok
De miért!

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        „Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz” – A haverok elfogadták a barátnőt, de a család nem, különösen Levélírónk bátyja rontja el az örömöt, aki már most a házassági szerződések…..
          „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik…..
„Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit” - Miután a pasihisztinek teret engednek, kevés nő tudja már Férfinak tekinteni a barátját, és ha mindez masszív…..
De miért! 2019.06.05 14:15:15
@Captain Admin: betalált még egy agyhalott femi! Remélem nem kezded el ecsetelni neki amit úgy sem fog fel!
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a barátnő barátnője - aki kifogott egy gazdag férjet magának -, igen rossz hatással van a csajára, mert amit az a nő kisajtol a férjéből, azt ő is szeretné, vagy legalábbis hasonló jókat. Bár a pasi mindent megtenne párjáért, azért…..
„Ő most úgy gondolja, nélkülem lesz boldogabb, elkezdett feltételeket szabni, olyan valaki kell neki, aki végig küzd helyette és megoldja az életét” - Elképzelhető, hogy a korábbi kapcsolataiban sokat sérült nő beújított valaki mást, a jelenlegi pasija mindenesetre…..
Egy viharos kapcsolatot követő szakítás után nehéz dönteni az újabb kapcsolat és a szünet között, de a legnagyobb baj, ha egy nő nem tudja, mit is akar. Ebben a felállásban még az is kínos, hogy a két szóban forgó férfi ismeri egymást.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Posztolónk nem érti, miért kell egyáltalán a volt pasikkal tartani a kapcsolatot? Nem old meg semmit, és senki sem kap válaszokat. Barátnője az első megcsalás után úgy állította be magát, mint aki nem tehet erről az egészről. Egyszer még valahogy megemészthető az ilyesmi, de…..
De miért! 2019.04.03 18:08:44
@M N K: na ez az erről beszélek konkrét bibliát össze lehetett volna ollózni a tanításokból (hsz) értékes tanácsok lettek oda! :(
Bár sokaknak szúrta a szemét az igazság de hát ők még egy álomvilágban élnek!
Szóval tele van a tököm azzal, hogy felmegyek a netre, és mindenhol ezzel találom szembe magam. A fészbúkon, a gyakorikérdéseken, a különféle szenny- és egyéb oldalak kommentszekciójában, a jutyúbon meg még a jó Isten tudja, hogy hány egyéb helyen. Sírnak a pasasok, hogy: - minden nő szemét…..
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..
Népszerű közhely, hogy átmeneti korban élünk. Ugyan milyen más korban lennénk, hiszen az átmenet folyamatos. Párkapcsolatok terén a monogámiát már régebben is sokan, sokféleképpen siratták el. A monogámia ellenkezik az emberi természettel, a monogámia unalmas és frusztrációt okoz. A monogámia…..
De miért! 2018.03.11 11:49:35
@Sadist: Aki faszról faszra szál hogy is lenne fogalma róla?
Az eljegyzett férfiak vonzóbbak a nők számára, mint a szabadok – ezt állapították meg a brit St. Andrews egyetem és az amerikai Arizona State University kutatói. Tanulmányukban, amely a Scientific Reportsban jelent meg, leírják, hogy kísérletükben abból indultak ki, amit a…..
De miért! 2018.02.12 15:55:58
@karandash:
Látom azért kezd terjedni a Red pill!
És itt jön képbe az alfa kifejezés a férfira hogy inkább lessz egy csaj náluk 3.4. mintsem egy béta mellett kikössön, vagy gyereket csináltat magának tőle hisz a jó géneket akarja tovább vinni, ez kódolva van nem tudnak ezzel mit kezdeni!
 Mi férfiak gyakran kapjuk az a kritikát a nőktől, hogy nem szorult belénk semmi romantika. A legtöbbször viszont szerintem arról van szó, hogy alapvetőn mást gondol a romantikáról a férfi és mást a nő. A nők romantika képét alapvetően két kulturális termék befolyásolja. Az egyik a romantikának,…..
De miért! 2018.01.21 19:31:37
@clarah: "Ez az a "romantika" amitől egy nő menekül. Már ha a nő többnek tartja magát egy testnél vagy jó testnél. A nő azért tisztában van azzal, hogy van lelke is."
Rég nevettem ekkorât köszi! :) Amit megtanultam és megtanulhatsz hogy a nőknek nincsen lelke! Kérdezt meg a sok elvált férfi társaimat!
Annyi baromságot hordtál össze hogy szerintem ezeket te tanulod, vagy ösztönből jön?!

"Ne a testemet értékeljék és imádják, hanem engem. Én pedig mint nő, érző, lélekkel és szívvel rendelkező emberi lény vagyok."

Van egy rossz hírem, márpedig azt fogjuk imádni előbb! Te pedig mint nő el vagy tévedve egy picit, gondolom még nem jött a szőke herceg fehér lovon de várd ki nemsokára meg lessz! :)
Tele a net a férfiak panaszaival arról, hogy a mai nőkkel nem lehet randizni, mert egyrészt el sem jut odáig az ismerkedés, másodszor a megbeszélt randira el sem jönnek a kedves nőnemű lények, harmadszor a randi után eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. Sokakat már annyira frusztrál ez a helyzet,…..
„A folyamat, ami során az illető racionalizálni próbálja az érzelmi alapú döntéseit, illetve megpróbálja feloldani az elméjében keletkezett kognitív disszonanciát.” (Forrás: Járd A Saját Utad!)..
ikaljan blogja A nők dolga... 2015.12.16 12:30:59
Ha már olyan nagy formátumú gondolkodók, mint a Legfőbb Közjogi Méltóságok egyike, illetve a Nemzet Popzenésze kifejtette, hogy mi a nők dolga, illetve mi a nők önmegvalósításának legmagasabbrendű beteljesülése, magam is hozzászólnék e témához.  Szóval minden…..
Tele van a faszod, hogy még az elzárt csapból is a radikálfeminista propaganda folyik? Kiszárad a pinád, hogy még az antifeminista blogokon/website-okon is manginák a megmondóemberek? Ha igen, akkor úgy a Red Style Schoolt Neked találták ki! 100%-ig színtiszta Red Pill leckék, nem csak férfiaknak!..
De miért! 2017.09.01 21:34:04
Eredeti cím: QStílus: Erotikus, DrámaNemzet: FranciaÉv: 2011..