Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Révész

0 bejegyzést írt és 731 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre abszurdabb ötletekkel rukkol elő a kormány az energiatakarékosság ügyében. Ez annál is szembeötlőbb, mivel néhány hete még azokon élcelődtek a fideszes politikusok, akik a spórolás szükségességére hívták fel a figyelmet. A kapkodás annak a jele, hogy a kormány legfelsőbb szintjein sem voltak…..
Gábor Révész 2022.08.07 17:49:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Viszont a jelenlegi súlyos gondok közvetlen kiváltója szerintem mégis sz elmaradó EU-támogatás. Emlékezz, nemrég még nem is tartottak igényt az alacsony kamatú hitelre, csak a vissza nem térítendő támogatásra, vagyis akkor még jól állt a költségvetés. Aztán közbejött a háború."

Szóval nem az a gond, hogy O1G egy velejéig korrupt rendszert épített ki, nem az a gond, hogy emiatt fel sem merült, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez, nem az a gond, hogy hazánkban a jogállamiságot vasalt bakanccsal tiporja a NER-hadosztály.

Nem, az a baj, hogy a rohadt EU nem hajlandó tovább finanszírozni ezt a nyílt tolvajlást.

Hát, nem semmi logikád van...
Gábor Révész 2022.08.07 19:17:06
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Értelmezem. Nem az elmúlt 12 év rablógazdálkodása, a társadalom eltiprása, a törvények "rugalmas" alkalmazása a "közvetlen oka" a gazdasági csődhelyzetnek, hanem az Európai Únió. Világos.
Szerintem - a Te szavaiddal élve "nehéz lesz" - próbáld már meg a valóságot látni, ne a narancsködön átsejlő szép, új világot.
Gábor Révész 2022.08.07 20:39:44
@Etniez: Gondolod, hogy "átmegy"? Mert szerintem nem.
Csütörtök este reppent fel egy hír több hírportálon is, miszerint a BM annak lehetőségét méri fel, hol és hogyan lehet megoldani az iskolák fűtésének fatüzelésre való átállítását:Vissza a 18-19. századba! Éljenek a búboskemencék és a Jancsikályhák! Előre megyünk nem hátra! Ilyesmik jutottak eszembe,…..
Gábor Révész 2022.07.31 12:58:50
@eßemfaßom meg áll: Látom, ez meghaladja a szellemi képességeidet. Bocs.
Gábor Révész 2022.07.31 14:36:48
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Gábor Révész: A kérdés teljesen felesleges. Az ilyen egyagysejtű fideszbuzi olyan, mint Kriszta a Rém rendes családból, egy bit plusz információ csak úgy tud helyet találni, ha valami előtte "kiesik".
Gábor Révész 2022.07.31 17:29:12
@Androsz: Némi képzavarban szenvedsz. Attól, hogy valaki menedékjogot kér, a "gondok" megszűnte után nyugodtan hazamehet. Kevered az állampolgársági kérelemmel, amiből viszont alig-alig volt.
Elég furcsa elképzelésed van az igazságról. Szerinted inkább hagynia kéne az ukránoknak, hogy az országuk fejlettebb részét az erősebb szomszéd csak úgy elfoglalja? Evvel az erővel minket is megtámadhatnának a románok, hiszen ők a Duna vonalában képzelték annó a határt. A hadseregük meg egy hangyányival acélosabb, mint a mienk.
Érdekes, hogy a ferde szemű milliomos migránsoktól nem félsz. Pedig elveszi a munkádat, felvásárolja a városodat, kiszorít a gazdasági életből, és ha ellenállsz, elvágja a torkodat. Persze nem személyesen.
Amúgy valaki - akár te is - magyarázza már meg, hogy a hiper-szuper kerítés, meg elektronikai védvonal, meg járőrök mellet hogy a rákba kerül be az országba ezrével illegális migráns? Mert Bakondi főaggódó elvtárs naponta elmondja, hogy mennyi embert fognak el és kísérnek vissza a határzár mögé.
Sajnos nem értek egyet veled: nem vagy te olyan értelmes emberr. Ha az lennél, látnád, hogy az ország a katasztrófa felé rohan egy öntelt, idegbeteg, focibuzi szarjankó vezetésével!
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
Gábor Révész 2022.05.27 12:31:37
@Kangörcsös TSZ elnök: Azt gondolom, meddő vitát folytatsz. Ezeket a fizetett fidesz-fanokat a tények egyáltalán nem érdeklik. Ő azért kap fizetést, hogy mindenkibe bekekössön, aki nem a nagyvezír mellett mer megszólalni. Gondoltam, szólok.
Méltányosság Mindjárt vége? 2022.05.09 14:51:24
A hosszú ideig regnáló kormányok diktatúrához vezetnek. A NER-hez hasonló rendszerek pedig viszonylag hamar elbuknak. Két tévhit, amiket Rajnai Gergely blogbejegyzésében cáfol...
Gábor Révész 2022.05.09 19:11:05
@ulpius66: Annyira jó, hogy Te mindig tudod a tutit. És az valahogy mindig a fidesz-féle véleménydiktatúra hatását mutatja. De légy boldog vele. Előbb-utóbb eljön az igazság pillanata. Lehet, hogy nem túl gyorsan, de el fog jönni. És az utókornak lesz lehetősége a helyén kezelni a NER-t meg orbánisztánt.
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
Gábor Révész 2022.05.01 08:25:48
@ulpius66: Mert Simicska okosabb volt a gazdinál. Neki csak olyan oligarcha kell, mint Lölő, aki buta, mint a föld. Még Orbánnál is butább, tehát ő maradhat.
Gábor Révész 2022.05.01 10:03:01
@G. Nagy László: Nos, a blogbejegyzésed nem ezt bizonyítja. Mármint a 150-es IQ-t. Gondolom, ezt egy te általad fizetett teszten mérték. Biztos annyi....
Fel kell, hogy világítsalak: Orbán nem okos. Csak megtanulta a történelemből, hogy magánál sokkal ostobább seggnyalókkal kell körülvennie magát, és akkor vakok között félszeműként ő lesz a király.
A blogbejegyzésben véded ezt a tarajos focibuzit véded. Ennyire lent még soha nem volt a magyar külügy. Persze, ha olyan káderek vannak, mint Tiborcz tesója, akkor nem is lehet mást várni.
Tudod, az a magyar állam szégyene, hogy a titkosszolgálat fizetett hirdetésben keres operatív tiszteket. Szerintem jelentkezz, biztos bevesznek 150-es IQ-val.
Gábor Révész 2022.05.01 10:09:55
@morph on deer: Igazad van, de ezek ezt soha nem fogják elismerni. Náluk Orbán szent és sérthetetlen, maga a megtestesült Csaba királyfi II.
Archiregnum Propaganda 2022.04.17 16:47:45
Elemezzük egy kicsit a jelenséget, ha már az összes létező ellenzéki betlihuszár ezt jelölte meg a vereség legfőbb okaként. Tényleg Wunderwaffe-e a Fidesz propagandagépezete, ami ellen egyszerűen nem lehet védekezni, és önmagában képes eldönteni a harcot?..
A harmadik választást nyeri egymás után a Fidesz úgy, hogy nem volt választási programja, a kormányalakítást követően pedig várhatóan ezúttal sem lesz leírt stratégiája, amit később számon kérhetnének a választók. Ez egyrészt rendkívül lehangoló képet mutat a magyar közállapotokról, másrészt…..
Gábor Révész 2022.04.08 21:19:48
@Lehetnék én is: "Mert úriemberek vagyyumk." Ugyan nem tudunk magyarul, de azért azok vagyunk.
Gábor Révész 2022.04.08 21:20:59
@a nagy hohohorgász: Hát, ennyit tudsz. Nyaljad csak!
Gábor Révész 2022.04.08 21:23:47
@sírjatok: "azt megerted hogy leszarom hogy mit kérsz, mert te is leszarod hogy én mit kérek??????"
a la Nagyhoho... aki nyilván nem az ellenzéki értelmiség tagja.
(semmilyen értelmiségé, de ez más kérdés)
Bizonyára áprilisi tréfaként értelmezte volna Orbán Viktor, ha valaki egy éve azt mondja neki, hogy a parlamenti választás kampányát éppen Vlagyimir Putyin teszi számára nehézzé. Pedig így történt, és a kormányfő viselkedésén látszott is a zavarodottság. Bár nem jött jól neki, hogy a korábban…..
Gábor Révész 2022.04.01 20:09:37
@ulpius66: Nem válaszoltál a múltkor! Pedig elég markáns véleményt mondtam rólad!
Ki az az agyatlan baron, aki egy nyilvánvalóan választási propaganda célra forgatott szennyet hivatkozási alapnak tekint??????
Gábor Révész 2022.04.01 20:10:28
@6.Lenin: Veled nem érdemes vitatkozni. Azt sem tudod, mit jelent.
Gábor Révész 2022.04.01 20:59:49
@6.Lenin: Kubatov-lista?
Sok szempontból egészen különleges lesz az április 3-án sorra kerülő parlamenti választás. Egyrészt ekkora téttel nem bírt még egyetlen voksolás sem az elmúlt harminc évben, másrészt külpolitikai esemény még nem befolyásolt ilyen mértékben egyetlen hazai politikai megmérettetést sem. Vannak persze…..
Gábor Révész 2022.03.28 19:54:52
@Sancho12: A többiektől kértem bocsánatot, nem stílusom a trágárkodás, de ez most átlépett egy határt.
Gábor Révész 2022.03.28 20:49:38
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Nem, te egy hazaáruló senkiházi vagy...
Gábor Révész 2022.03.28 21:04:19
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Na, ezt megjegyzem! Azért ez nem semmi, hogy valaki elismeri, mekkora senkiházi, bitang ember! Lementem, hogy alkalomadtán, amikor legközelebb megint letagadod, beleverhessem a pofádba!
A nagyplakátok üzenete: „Védjük meg gyerekeinket… a VESZÉLYES Gyurcsány, Márki-Zay-féléktől”, értsd: a gyermekeinkre veszélyt jelentő ragadozóktól… Az orbánista propagandista agytröszt módosításokkal, de követte az amerikai választásokat megelőzően a Trump-melletti, Hillary Clinton-elleni orosz…..
Gábor Révész 2022.03.26 19:32:07
@Müge Szagos: Ezért kár volt koptatnod a klaviatúrát. Hülye vagy, ennyi...
Gábor Révész 2022.03.26 19:33:58
@ez a nevem senki: Neked is jobbat tenne, ha felkötnéd magadat. Legalább takarékoskodnánk a drága oxigénnel!
Gábor Révész 2022.03.26 19:52:51
@ez a nevem senki: Azért az ne feledjük, hogy az álarc mögött Rogán Tóni és bandája sunyít!
Fenntartom előző javaslatomat. Tudod, már Kövér "úr" is tett hasonló javaslatot!
Szinte már direkt kerülöm a kibontakozó tanásztrájk kapcsán előugró posztokat a Facebook hírfolyamban, hogy megóvjam magam attól az általános gyűlölettől, ami az egyszerű és kevésbé egyszerű emberekből, melósból, értelmiségiből (és álértelmiségiből) árad ilyenkor. Pont ma jött velem szemben…..
Gábor Révész 2022.03.18 06:16:11
@Nzoltan: Miután ilyen frakón megmondtad a tutit, bizonyára komoly ismeretid vannak egy pedagógus munkájáról.
A kormánypártoknak az a stratégiája, hogy az országgyűlési választásokon mindent egy lapra, a homofób gyűlöletkampányra tesznek fel, nem kockázatmentes a saját szempontjukból nézve. A homofób népszavazás kierőltetése, és az országgyűlési választásokkal egy időben történő megtartása miatt…..
Gábor Révész 2022.02.21 14:36:43
@atomic power 1986DucaDuca: "Egy magyar tanulmány azt vizsgálta, hogy az oltottak szérumában mennyi olyan ellenanyag van, ami a koronavírus tüskefehérje sejtjeinkhez való kötődését gátolja. Azt találták, hogy az idősebb oltottak egy részében hiányoznak ezek az antitestek. Az adatok alapján úgy becsülik, hogy a 60 éves korban 25%, 80 éves korban pedig 50% lehet azoknak az aránya, akiknek a szervezete nem termel ilyen antitestet két Sinopharm oltás után. Mivel ez az oltás antitesteken keresztül fejti ki a vírus elleni védő hatását, azt gondoljuk, hogy ezek az emberek valójában nem igazán védettek. Ettől függetlenül lehetnek másféle antitestjeik is, de azokról nem tudjuk, mennyire hatékonyak a koronavírus ellen." (Koronavirus.kisokos.eu)
A másik állításom saját meglátásom, de nagyon szívesen revideálom, ha tudsz ellenérvet, vagy bizonyítékot.
Nem gondolod, hogy egy egy éves statisztikával bizonyítasz valamit is?
Azért lítom ilyen határozottan az iskolai dolgot, mert közvetlen rálátásom van az iskolák életére több vonalon is, és eddig minden megkérdezett röhögésben tört ki, amint ez a lehetőség felmerült.
Csak tájékoztatásul: ha egy állami fenntartású általános iskolába be akar jönni egy állatvédő aktivista, hogy a gyerekeknek felvilágosító természetrajz órát tartson mondjuk a sünökről, arra engedélyt kell kérni a tankerülettől. Comprende?
Az LMBTQ propaganda nem olajár, hogy begyűrűzzön! Egy törpe minoritás soha nem fog tudni hatni a magyar közoktatásra. Ennél sokkal erősebb indokok sem "mennek àt" a rendszeren.
Gábor Révész 2022.02.22 07:19:28
@atomic power 1986DucaDuca: Nagytudású kolléga! Saját magadat cáfolod meg, de ha te hülye vagy, az nem jelenti azt hogx más is az!
"Itt van az Economist kimutatása a többlet halálozásokról, ami szakmailag a legelfogadottabb módszerrel lett kiszámolva, lakosság arányosan, 2021. február 14-i frissítéssel:

Excess deaths since country’s first 50 covid deaths
Last updated on February 14th"
Te linkelted be. Ez egy 2021-es cikk. Evvel akarsz valamit bizonyítani, és még azt is beledumálod, hogy ez idei.
De lelked rajta.
Viszont sem te, sem a többi narancsagyú, csökkent értelmű valahogy a reakciók során kínosan ügyel arra, hogy a Kaleta meg Volner ügyben megnyilvánuljon. Kínos, mi? Erre nem kaptatok útmutatást a Lendvai utcából?
Gábor Révész 2022.02.22 07:24:40
@atomic power 1986DucaDuca: Ti tényleg azt hiszitek, hogy amennyiben az ellenzéki összefogás megnyeri a választást, és ők alakíthatnak kormányt, az lesz a legfontosabb dolguk, hogy gyorsan beengedjék a homokosokat az iskolákba? Ennyire sötétek nem lehettek! Ja, de igen.
Előszó Az előző részben a vadászgépek fejlődésének története nagyjából 1970 táján ért véget, innen folytatódik a történet. Mivel az amerikaiak jártak ekkor élen azok fejlesztésében célszerű velük útjára indítani a sorozat második részét. Készítsetek be hideg élelmet, ez hosszú menet lesz. ;) Azok…..
A térd egyike a legnagyobb terhelésnek kitett ízületeknek, így megbetegedései, például az artrózisa, kopása, nagy fájdalommal és mozgáskorlátozottsággal járhatnak. Ha a folyamat lassítására és a panaszok enyhítésére irányuló konzervatív, vagy kisebb műtéti kezelés már nem vezet eredményre, protézis…..
Gábor Révész 2022.01.27 20:50:45
Már elnézést kérek, de ez a cikk meglehetősen "el van nagyolva".
Véleményem szerint avval kellett volna kezdeni, hogy a térdízület a legbonyolultabb ízület a szervezetben, tekintve a hosszanti- és keresztszalagok rendszerét.
Mindebből következik, hogy a teljes térdprotézis-műtét még ma is komoly beavatkozásnak számít, sok rejtett buktatóval. A teljes csípőízületi protézis beültetéséhez képest nagyságrendekkel több kockázatot hordozó beavatkozásról van szó.
A műtét utáni rehabilitációt pedig két sorral elintézni mérhetetlen szakmaiatlanság!
A térdprotézis beültetése után azonnal meg kell kezdeni a beteg mobilizálását, mivel a későn indított rehabilitáció jelentősen megnehezíti a műtött ízület normális működésének elérését.
A rehabilitációban a döntő szerep a gyógytornászokra hárul. A gyógytornász feladata - és felelőssége - hogy a megfelelő gyakorlatokkal, a térdízület mozgástartományának szélesítését elősegítő mechanikai segédeszköz szakszerű használatával segítse a gyógyulást. Továbbá az ő véleménye döntő abban, hogy a beteg gyógyultsági foka lehetővé teszi-e a hospitalizáció megszüntetését.
A rehabilitációban nagy szerep jut a gyógymasszőrnek, aki egyrészt a műtött végtag izomrenyheségének megszüntetésével segítheti a gyógytornász munkáját, másrészt a távolhatás elvét használva a nem műtött végtagon végzett szakszerű masszázzsal segíti a műtött végtag gyógyulását.
Végül ne feledkezzünk meg a fizioterápiás kezelések jelentőségéről sem, elsősorban az elektromágneses terápiáról.
A téma eléggé szerteágazó, mind a műtét indikációját, mind a műtét utáni kezeléseket tekintve.
Jó lenne, ha egy ennyire közérdeklődésre számot tartó témában a megjelentnél sokkal szakmaibb cikkek készülnének!
Amikor az ember az úgynevezett Völner-ügy dokumentumait böngészi, egyre inkább úgy érzi magát, mintha beült volna egy időgépbe. Az egyre több szálon futó botrány ugyanis a 2010-es választás előtti időszakot idézi, amikor egymás után estek ki a csontvázak az akkor kormányzó szocialisták szekrényéből.…..
Gábor Révész 2022.01.22 19:54:05
@6.Lenin: Szokás szerint nem arra válaszolsz, amit állítottam. Lelked rajta.
Gábor Révész 2022.01.22 19:56:24
@Rodney_2: Nem, nálunk nem négerek képviselik ezt a réteget, hanem a .... ööö .... a nem a napon lebarnult nemzetiségiek.
Gábor Révész 2022.01.22 20:26:18
@6.Lenin: Figyelj! Elolvastad, amit kérdeztem? Válasz? Ne másról böfögjél itt, te mocsok, hanem próbálj meg válaszolni!
Nehéz lenne vitatni, hogy a 2022-es parlamenti választások végkimenetele alapjaiban határozza meg Magyarország politikai, szellemi, gazdasági, sőt kulturális jövőjét is. A tét tehát hatalmas, amivel tisztában vannak ellenzéki és kormányzati oldalon is. Az év végén és az idei esztendő elején tett…..
Egészen sajátos gazdaságpolitikát talált ki a magyar kormány annak palástolására, hogy a választás előtti osztogatásnak nincs megfelelő pénzügyi háttere. Ez az unortodox módszer lényegében azt jelenti, hogy egyszerre osztogat a kormány és vezet be megszorításokat. Az egész lényegében a kommunikáció…..
Gábor Révész 2021.12.28 19:28:54
@6.Lenin: Látod, ezért nem kéne vagdalkozni, és olyan fogalmakat használni, aminek mibenléte számodra örök rejtély marad. Szövegértés?
Ha te rendelkeznél evvel a képességgel, akkor nem ezt válaszoltad volna. Mivel én egy szóval sem utaltam arra, hogy te írsz több néven. Én azt írtam, hogy az itt tobzódó trollok számtalan néven próbálnak meg két értelmes mondatot kiizzadni magukból.
evvel egy dolgot értél el: beismerted, hogy te is fizetett bértollnok vagy. Köszi!
Gábor Révész 2021.12.28 20:26:14
@ulpius66: Igen, b+! Egy egészségügyi szakdolgozó bére 2018-ban 140 000 Ft volt, most meg 211 000 Ft. Király! Ez idő alatt az infláció 30 % körül volt összesen. Kérdés?
Gábor Révész 2021.12.28 20:58:28
@a nagy hohohorgász: Na, a mélykeresztény ge--nél kib-szta a kultúra a biztosítékot!
Igazi Jolly Joker Orbán Viktor számára Novák Katalin. Szóba került már szegedi polgármester-jelöltként, dolgozott a fiatalokat és a családosokat megcélzó tárca nélküli miniszterként, a nők jogaiért küzdő mosolydiplomataként, és volt egy darabig a Fidesz alelnöke is, de kevesen gondolták, hogy a…..
Gábor Révész 2021.12.22 17:39:33
@ulpius66: Göncz Árpádhoz ez a repedtsarkú p-csa nem mérhető!
Gábor Révész 2021.12.22 17:45:10
@Ekrü: Te vagy a patkány!
Hallo, a Sas horgászni ment, vétel   Bár világszerte kiverte a biztosítékot, nálunk viszonylag kisebb hullámverést okozott a politikai és társadalmi közéletben az izraeli kémszoftver vitatható felhasználásával kapcsolatos PEGAZUS botrány.  Úgy tűnik eddig. Ha igaz ugyanis a direkt 36 oknyomozó…..
Gábor Révész 2021.12.14 13:31:19
Minden politikai rendszerről vonható valamiféle mérleg, az előnyei, sikerei és bűnei illetve hibái alapján. Így van ez a Horthy-rendszerrel (1920-1944), a Rákosi-diktatúrával (1947-1956) és a Kádár-rendszerrel (1956-1988) kapcsolatban is (hogy csak elmúlt 100 év legfontosabb korszakait nézzük). A…..
Gábor Révész 2021.12.12 19:08:58
@Argus_: Igazad lett!
Gábor Révész 2021.12.12 23:36:00
@laci_52: 1. Az alapvetés igaz, mindegyik kormány lopott. A különbség a mennyiségen van, és itt rejlik O1G egyik fő bűne. Mert ez alatt a 12 év alatt az ide áramló EU-s pénzek demokratikus felhasználásával ma nem sereghajtók lennénk Európában.
2. Nem igaz? Ki a legfőbb ügyész? Kik a tagjai az Alkotmánybíróságnak? Ki a médiatanács elnöke? Ki az MNB elnöke? Ki az Állami Számvevőszék elnöke? Ki a köztársasági elnök? Ha szerinted nem igaz ez a pont, ugyan mondj egyetlen fontos állami vezetői posztot, amit nem fidesz-katona tölt be!
3. Nem igaz? Az Európai Unió országainak vezetői közül ki volt az egyetlen, akit nem hívott meg Biden a demokrácia-csúcsra? Kinek kellett pánikszerűen kilépni a legnagyobb európai pártszövetségből? Ki mondta 89-ben, hogy Ruszkik, haza? És ma ki Putyin legfőbb szövetségese?
4. Az én véleményem szerint evvel a ponttal kellett volna kezdeni a felsorolást. Mert ezt a történelmi bűnt eddig ebben az országban ilyen szisztematikusan és ilyen könyörtelenséggel egyetlen kormány sem követte el! És az ellopott 1000 milliárdokat lehet pótolni, a demokrácia alapvető ismérveit vissza lehet építeni, az ország tekintélyét vissza lehet szerezni, de azt a pusztítást, rombolást, amit az Orbán-kormány a társadalom szövetének szétzilálásával elkövetett, csak emberöltők alatt lehet rendbe hozni.
Ha az Ellenzéki Összefogás azon dolgozna, hogy a 2022-es választásokon a most még irreálisnak tűnő kétharmados győzelmet elérje, akkor ez az ambiciózus cél megtermékenyítő hatású lenne mind a kampány tervezésére, mind annak a lebonyolítására! Ennek alapján a választópolgárok megcélzott körének…..
Gábor Révész 2021.11.28 19:12:23
@6.Lenin: A konkrétumokra nem válaszoltál. Maszek lettél? Miből, ha mindent elvettek tőled a komcsik?
Kimentél dolgozni? Csak úgy? Akkoriban ezt disszidálásnak hívták. Mert nem az 56-osokkal tántorogtál ki, hanem jóval később.
Valóban, a háború utáni évekről nem tudhatok. Az 56-os eseményekről is csak a szüleim elbeszélése alapján van elképzelésem, ami nem feltétlenül felel meg a mostani narratívának.
Te pedig gondosan elfelejtkezel Antall "úr" regnálásáról, ami sokkal több kárt okozott az országnak. És persze elfelejted a fidesz első országdúlásának "eredményeit" is.
Ha evvel rám gondoltál - "az olyan senkiházi trógerek" - akkor fel kell hogy világítsalak: világ életemben dolgoztam, segélyre soha nem szorultam, több szakmám van, mindben megálltam a helyem. Rám te nem dolgoztál egy másodpercet sem! (Amúgy, ha valóban maszek voltál, akkor azért nem vitted túlzásba az adófizetést, mert azok bizony igen ügyesek voltak a jövedelmük eltüntetésében.)
Mit nem tudtam alátámasztani?
Apropó: valahogy nem találom az "ordas" hazugságaim felsorolását sem igen magvas hozzászólásodban...
Gábor Révész 2021.11.28 19:51:30
@6.Lenin: Na, egye fene, most utoljára.
Ha az ellenzék nyerne, a következők történnének:
1. Azonnali hatállyal el kell törölni a gránitszilárdságú, 10-szer módosított, antidemokratikusan, a nép beleegyezése nélkül magszavazott Alaptörvénynek csúfolt tákolmányt.
2. Azonnal le kell zárni az országhatárokat, hogy a NER jeles képviselői ne tudjanak megszökni a börtön elől.
3. A rendőrséget azonnal fel kell esketni az új kormányra, aki erre nem hajlandó, mehet követ törni.
4. Helyre kell állítani Magyarország nemzetközi tekintélyét, sürgősen meg kell próbálni enyhíteni azokat a károkat, amiket tarajos pepe okozott.
5. Azonnali hatállyal el kell távolítani a közmédia megalkuvó, seggnyaló vezetőit. A Médiatanácsot szét kell zavarni.
6. Polt Pétert azonnali hatállyal le kell tartóztatni. Jó lenne ráadni egy olyan maszkot, amiben nem tud beszélni, mert minden szava hazugság.
Sok egyéb sürgető tevékenységre lenne szükség ahhoz, hogy Magyarország mihamarabb megszabaduljon ettől a tolvaj bandától. Nem folytatom a felsorolást, ennyiből is látható, hogy az ország lakosságának értelmesebb részének abszolút elege van O1G garázdálkodásából, abból, hogy hitbizománynak tekintette a megbízását.
Gábor Révész 2021.11.29 08:26:51
@6.Lenin: Azért a konkrét kérdésekre csak nem sikerült válaszolni. Jellemző. És még neked van képed komcsizni....
Igaz, semmit sem ért vele. Mármint azzal a firkálmánnyal, amelyben azt kérte az EB-tól, hogy függesszék fel a kötelezettségszegési eljárásokat - mint tudjuk, ez kissé öncélú kérés, mert vastagon érintett Magyarország is. És ki támogatta a kérést? Lengyelország, hiszen ők is benne vannak a…..
Gábor Révész 2021.11.27 18:15:09
@egyujvilag: csak már látnám!
A kevésbé szerencsés szülők és gyerekek tudják, hogy az oktatásban megállt az idő. Leszámítva azokat, akik nosztalgiával néznek vissza a Kádár-korszakra, nyilván elégedettek, ők azt hiszik ugyanis, hogy az oktatásunk világszínvonalú volt. Igen, persze...meg az úszás is, nézd csak élsportolóinkat.…..
Gábor Révész 2021.11.23 20:09:59
@a nagy hohohorgász: Neked értelmes választ adni? Mission impossible...
Gábor Révész 2021.11.24 09:55:53
@a nagy hohohorgász: ha neked nem is tetszik, én a hozzászólásomban az igazat írtam le. Ami persze igen messze van a kormánypropaganda lózungjaitól, de ez nem az én hibám.
Gábor Révész 2021.11.24 10:01:46
@Hagrid: Azért azt vedd figyelembe, hogy a liberalizmust a jelenleg regnáló, álkeresztény, áldemokratikus rablóbanda tette szitokszóvá. A gyermekeknek sokkal több lehetőséget biztosít egy olyan iskola, ahol a pedagógusoknak van választási lehetősége, és nem a vaskalapos, elavult poroszos neveléssel irtják ki a gyerekből a kreativitás csíráját is.
A Fidesznek sikerült a populizmust a maximumra állítania és egy olyan egészségtelen gazdasági környezetet létrehoznia, amit nagyjából a Reszkessetek betörők második részében lévő "atombiztos építmény"-hez lehetne hasonlítani. Ugyanakkor most nem az ország helyzetéről lesz szó, hanem arról, hogy ez…..
Gábor Révész 2021.11.22 18:38:59
@tiltsál ki te gyökér: Kivételesen egyetértünk. Sajnos... mármint, hogy itt tartunk...
Gábor Révész 2021.11.22 18:54:03
@Kitiltott Vélemény: Biztos úgy van. Vajon mennyi lehet Apró Piroska nyugdíja, ha már itt tartunk.. Neked szántam.
Gábor Révész 2021.11.22 18:58:07
@Kitiltott Vélemény: Bocsi, össze-vissza működik a rendszer.
"Kivételesen egyetértünk. Sajnos... mármint, hogy itt tartunk..."
Csak ezt akartam Neked írni.
A nemzettudat akkor egészséges, ha felnőttes. Akkor felnőttes, ha kiegyensúlyozott; vagyis egyszerre önkritikus és ugyanakkor a valós teljesítményen alapuló önbizalommal rendelkezik. Sem szolga, sem mindenkit lenéző felsőbbrendű lény. Nem viselkedik egyik percben introvertáltan, befelé fordulóan; a…..
Gábor Révész 2021.11.19 20:22:04
@Veszéjben a lyogállamiság !: Azt mondja, hogy például Budapest soha nem volt fideszes. Tarlós csak azért "uralkodhatott", mert Demszky egy barom volt, és az SZDSZ-es nyavalygással minden esélyt eljátszott.
Másrészt pedig a fidesz van annyira dörzsölt, hogy nem fedte fel a választást tovább torzító kártyáit Budapestért. Pontosan tudták, hogy gazdaságilag kicsinálhatják a fővárost, aminek napról napra látjuk a lépéseit.
Gábor Révész 2021.11.19 20:23:00
@6.Lenin: Ha azt hiszed, vicces voltál, tévedsz. Ez nagyon izzadtságszagú!