Regisztráció Blogot indítok
Adatok
+Sparta

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alessandro Del Piero szerint túl sokat beszélnek a cardiffi vereségről, mivel ez a Juventus már másik csapat. „Szerintem túl sokszor felmerül a legutóbbi vereség.” - nyilatkozta a Juventus legendája az AS munkatársának. „Igen, többre lehetett volna számítani a Juventustól, különösen a második…..
A Juventus rendkívül fontos mérkőzéssel zárja a Bajnokok Ligája csoportkörét, s az Olimpiakosz Pireusz otthonába látogatva kell kiharcolnia helyét a sorozat legjobb tizenhat együttese között. A játékosok részéről Andrea Barzagli vett részt a hétfő esti sajtótájékoztatón, s beszélt az…..
Sami Khedira nemrégiben arról beszélt, mennyire elszomorítja az olasz futball által megélt hullámvölgy, illetve elmondta, rossz érzés volt csapatkapitányát látni, ahogy könnyekkel küszködik a Svédország elleni elbukott pótselejtező után. „Nem mondhatom, hogy boldog lennék.” - idézi a német…..
+Sparta 2017.11.16 07:27:16
@cd1: Mások is állnak melletted ezzel kapcsolatban.
Alex Sandro szerint a Juventusnak gyorsan fejlődnie kell annak érdekében, hogy feledtesse a Sporting elleni 1-1-es Bajnokok Ligája-betlit. A brazil védő azonban maga sem lehet elégedett saját teljesítményével, s sokan kritizálták is játéka miatt, a játékos viszont úgy gondolja, az…..
A nagyszerű milánói diadalt követően a Juventusra ismét fontos mérkőzés vár, ezúttal a Bajnokok Ligája csoportkörében, hiszen a Sporting CP vendégeként a zebracsíkos együttes jelentős lépést tehet az egyenes kieséses szakasz felé.  Amennyiben az FC Barcelona nem szenved…..
+Sparta 2017.10.31 19:22:03
@.Bulldeo: Ez egy elsőrendű (sima,nem presztízs!!)összecsapás,egy majdnem bejáratott ,és Éhes Juventusszal.Szenvedés helyett (amit Te vársz),élvezni fogják a meccset.A 0-1 is több oknál fogva is felejthető.
Massimiliano Allegri nem számíthat Blaise Matuidire, azonban az Udinese ellen kezdeni fog Daniele Rugani, a mester pedig elmondta, ezúttal azt szeretné, ha az eredmény kerülne előtérbe, nem pedig a szép játék. „Paulo Dybala az Argentínából való visszatéréskor nem volt jó formában, ezért pihent…..
+Sparta 2017.10.21 18:07:16
@venember83: Megdöbbenél,hogy mennyire JÓ Benatia,ha pl;Semedo játszana mellette!!Ez csak egy a fent említett "gyengébb"kapcsolatok között.A szezon elején(!!) vagyunk.
Az elmúlt hat szezonban egyaránt a Juventus került ki győztesen a bajnoki versenyfutásból, de az olasz rekordbajnoknak idén komolyan feladhatja a leckét a Napoli, amely százszázalékos teljesítménnyel zárta az első hét fordulót, s így két pont előnnyel vezeti a tabellát a…..
A Juventushoz nyáron érkezett Blaise Matuidi a legutóbbi nyilatkozatában az őt kritizálóknak üzent, mivel véleménye szerint az a tény, hogy a Paris Saint-Germain és a Juventus csapatának is tagja lehetett, egyértelműen bizonyítja az általa képviselt minőséget. A játékos…..
+Sparta 2017.10.04 18:14:57
@Kisvici: Ahoz,hogy valaki Királlyá váljon,elöbb meg kéne tudnia nyerni a párcharcokat(és még Kedves vagyok,mert nem pl:Albára gondoltam).Nem kell jóstehetségnek lenni,hogy meglássa az ember,hogy Ő max a 3.csere ember lesz....ha lesz!Felejtős a korával jönni,mert 20 évesen egy VALÓDI JUVE tkp- vkp-nak Lényegesen gyorsabb reakció idejének kéne lennie.Ez alap hiba....Matuidi Alázatos,Erős,Dinamikus,Határozott....JÓ!!
Douglas Costa szerint a Juventus játékosai nem kételkednek abban, hogy képesek megnyerni idén a Bajnokok Ligáját, illetve szót ejtett a Serie A-t illető beilleszkedéséről is.  Tudvalevő, a Juventus kétszer bejutott a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe az elmúlt három évben, viszont a…..
+Sparta 2017.09.26 18:06:29
@Zsolt16: Van csak NEM PASSZOL!!Ugyanez detto Matuidi!!Egyedűl Pjanic,és Cuadrado van tisztában azzal,hogy a Juvéban HIGUAIN A BEFEJEZŐ!!Hamarosan megváltozik amúgy ez JÓ irányba.
+Sparta 2017.09.26 18:20:09
@Rikoo: Biztos igazad van!!?!!
Ma döntés született a Juventus elnökének, Andrea Agnellinek ügyében, aki egyéves eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó szövetségtől (FIGC), mert a vádak szerint jegyeket juttatott bizonyos szurkolói csoportoknak, s a torinói klubot még 300 ezer eurós pénzbírsággal is sújtották. Giuseppe Pecoraro…..
+Sparta 2017.09.25 20:59:39
@En7ex: Egy évig egy másik arcot látsz majd a páholyban Agnelli helyén.
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Fiorentina elleni mérkőzést megelőzően beszélt az átigazolási piacról, valamint az ihletett formában teljesítő Paulo Dybaláról és a góllövő cipőjét egyre kétségbeesettebben kereső Gonzalo Higuaínról. "90 millió Higuaínért? A…..
+Sparta 2017.09.21 16:21:14
@Knob: Pipa!!Körvonalakban ennyi.El kell tudni fogadni,hogy van a Juvénál jelenleg magasabb szint is.
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő vereséget követően, a Juventus most a Sassuolo vendégeként próbálhatja meg folytatni az eddig hibátlan bajnoki sorozatot. Természetesen a Mapei Stadiumban sem lehet más a cél mint a győzelem, s az ezért járó újabb három pont begyűjtése. A…..
+Sparta 2017.09.17 10:57:32
@Patricco: Mert Allegri végre(!!)hole cards játszhat.
A Juventus csapatkapitánya, Gianluigi Buffon Claudio Zuliani kérdéseire válaszolva adott egy hosszabb interjút a klub hivatalos csatornájának, melyben beszélt a Barcelona elleni mérkőzésről, Messi góljáról, csapattársairól, Paulo Dybaláról, Rodrigo Bentancurról és Gonzalo Higuaínról. A hálóőr…..
+Sparta 2017.09.15 12:07:17
@Ámok: Pedig kéne!!Mivel az elöbb említett Úrak,a saját faktorukban egytől-egyig VEZETŐk!! ;)
A Juventus tegnap rendkívül gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett súlyos vereséget az FC Barcelona otthonában, s így nehéz helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Aligha illeti dicséret a zebramezesek argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, aki szinte…..
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
+Sparta 2017.09.12 22:40:49
@babo0410: Okosabb vagy Te annál,hogy felb@szd Magadat olyanok rinyálásán akik életükben nem Fociztak a grundnál magasabb szinten.
Mino Raiola nem hisz az AC Milan projektjében, azonban véleménye szerint Paulo Dybala el fogja hagyni a Juventust a Real Madrid vagy valamelyik manchesteri klub kedvéért. „Nincs semmilyen személyes gondom az AC Milan vezérigazgatójával, Marco Fassonével és a sportigazgató Massimiliano…..
Rossz híreket kapott a Juventus, hiszen az olasz sajtó értesülései szerint a zebracsíkos csapat veterán védője, Giorgio Chiellini sérülést szenvedett a válogatott edzésén, s így akár az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését is kihagyhatja. Az olasz…..
+Sparta 2017.09.01 16:52:19
@venember83: Jobb késöbb,....!!
Blaise Matuidi személyében ma új játékossal erősödött a Juventus kerete, s a francia válogatott középpályás boldogan és büszkén nyilatkozott a három szezonra szóló szerződés aláírását követően. "Nagyon büszke vagyok, hogy ezt a tekintélyes mezt viselhetem,…..
+Sparta 2017.08.19 06:59:40
@CsakÚjváros: Totál Igazság!!Én a negatív hulladékot elsem olvasom,csak simán tovább görgetem.
A Juventus megegyezésre jutott a Paris Saint-Germain vezetőségével a francia válogatott, Blaise Matuidi ügyében. A bianconero klub a harmincéves középpályásért 20 millió eurót plusz bónuszokat fog kifizetni. Az Öreg Hölgy vezérigazgatója, Beppe Marotta Monte Carlóba utazott az…..
+Sparta 2017.08.16 14:32:53
Gonzalo Higuain a Juventus szurkolóinak elnézését kérte Lazio elleni 3-2-es Szuperkupa-vereség miatt. A huszonkilenc éves argentin támadónak nem sikerült betalálnia, azonban honfitársának, Paulo Dybalának köszönhetően a Juve rövid időre visszajött a meccsbe, hogy végül mégis…..
Tovább húzódik a Lazio együttesétől a Juventusba vágyó Keita Baldé Diao főszereplésével zajló szappanopera, hiszen a szenegáli válogatott kimaradt a római csapat Szuperkupa-döntőre készülő keretéből. A klub hivatalos indoklása szerint Keita izomprobléma miatt marad távol a Juventus elleni…..
A Juventus edzője, Massimiliano Allegri szerint az emberek nem értékelik azt a teljesítményt, amellyel a csapat a tavalyi idényben bejutott a cardiffi Bajnokok Ligája-döntőbe. A Bianconeri három éven belül második döntőjét játszotta a legrangosabb európai kupasorozatban, azonban ismét vereséget…..
+Sparta 2017.08.09 10:19:33
@GGábr81: Elég Komolyan tud Fegyelmezni a Vezér!!Az öltöző most tisztább,mint másfél hónapja!!
A Juventus az elmúlt napokban mindent megtett azért, hogy visszahívja a következő évre Leonardo Spinazzolát az Atalanta együttesétől, azonban a bergamói klubvezetés nem kíván engedni az Öreg Hölgy nyomásának. Miután az elmúlt éveket a futballista kölcsönben töltötte…..
A futball világában olykor egyes események képesek láncreakciót kiváltani, így például amennyiben a PSG őrült áron megszerezné Neymart, az minden bizonnyal komoly lépésre késztetné a Barcelonát (és talán az UEFA hivatalnokait is), hiszen mindenképpen pótolni kellene a brazil játékost, a helyettes…..
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta nemrégiben egyértelmű jelzéssel szolgált Paulo Dybala kapcsán, akit folyamatosan a Barcelonával hoznak kapcsolatba a napilapok. „Paulo Dybala ártól függetlenül nem eladó.” - idézi a klubvezető szavait a Tuttosport. „Nagyon sok ajánlatot…..
+Sparta 2017.07.28 14:29:20