Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bfeco

1 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A Juventus százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül, csoportja első helyén állva várja a Bajnokok Ligája csoportkörének folytatását, amely során a zebramezesek a Zenit Szentpétervár otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik a hétvégi bajnoki mérkőzésre már…..
bfeco 2021.10.21 12:01:10
@Pjanista: Egyetértek!
A Juventus a Malmö FF elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, azonban szerda este már lényegesen nehezebb feladat előtt áll, mivel a címvédő Chelsea együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimiliano Allegri keretébe visszakerült a legutóbbi bajnoki mérkőzést kihagyó…..
A mai sajtótájékoztatón a Juventus elnöke, Andrea Agnelli bemutatta az igazgatóság új tagjait, a futball szakág igazgatói tisztségét betöltő Maurizio Arrivabenét, valamint Federico Cherubini futballigazgatót. "Ez egy nagyon izgalmas kihívás. Szeretem a kihívásokat és szeretem a Juventust, még…..
bfeco 2021.07.01 19:18:40
A bajnokság utolsó mérkőzése egyben a szezon utolsó mérkőzése is a Juventus számára, mely nagyon komoly téttel bír. Az elmúlt évektől eltérően, a zebramezesek ezúttal nem az újabb bajnoki címért, hanem a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért versenyeznek.  A torinóiak a Bologna…..
bfeco 2021.05.23 22:02:18
A Juventus a már bajnok Inter csapatát fogadja, s nem óvatoskodhat, mert csak és kizárólag a győzelemmel és a három pont begyűjtésével maradhat esélye arra, hogy a legjobb négy csapat között zárja a bajnokságot, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Sassuolo elleni…..
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
A Juventus a Serie A 29. fordulójában, szombat este hazai pályán a csereként pályára lépő Moise Kean góljával 1:0-ra legyőzte az Empolit. Ezzel a csapat 18 pontos előnyre tett szert a második helyezett Napolival szemben, amely vasárnap idegenben, a Roma ellen faraghat tetemes…..
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
A Bologna elleni kupagyőzelmet követően, a Juventus a szezon első trófeáját is begyűjtheti, s a Szaúd-Arábiában megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntőben az AC Milan lesz az ellenfél.  A Juventus legutóbb 2015-ben, a Lazio elleni 2:0-ás győzelemmel hódította el a Szuperkupát,…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
A nyári mercato izgalmai közepette úgy érezzük, hogy már nem bírjuk. És ezen a Real Madrid klasszisának a meglepetésszerű és gyors érkezése sem segített, kicsit sem. Sajnos kénytelenek vagyunk szomorú hírekkel szolgálni Kedves Olvasóinknak. Mindent megtettünk, ami tőlünk…..
bfeco 2018.07.12 17:37:13
Minden jel arra utal, hogy véresen komolyra fordultak a dolgok, s a Juventus az argentin gólgyáros 94.7 millió eurós kivásárlási árát aktiválva, leigazolja a rivális Napolitól Gonzalo Higuaínt. A pletykák szerint Higuaín Madridban már át is esett az orvosi vizsgálaton, s ugyan a keret egy része…..
bfeco 2016.07.23 21:17:55
Dani Alves a mai napon sikerrel vette az orvosi vizsgálatokat, majd két évre szóló szerződést írt alá, ezzel pedig hivatalosan is a Juventus játékosa lett. A brazil jobb oldali védő a Barcelonánál eltöltött nyolc szezont követően csatlakozik a Juventushoz, miután a katalánoknál megnyert, többek…..
A tavalyi finálé és a csoportkör után, a Juventus most ismét az európai labdarúgás legrangosabb sorozatának egyenes kieséses szakaszához ért, ahol egy igazi nagyágyú, a végső győzelemre is esélyes Bayern München ellen kell továbblépni a legjobb nyolc együttes…..
bfeco 2016.02.23 22:06:55
bfeco 2016.02.23 22:21:06
Mintha valakit megharaptak volna. Az új évad áprilisban érkezik az AMC műsorára itthon is...
bfeco 2016.02.16 14:58:16
@Serrin: Nekem megy.
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
Friss spanyol értesülések szerint Fernando Llorente nem tart a Sevilla keretével a holnap esedékes Bajnokok Ligája-mérkőzés helyszínére, amelyen a Juventus lesz az ellenfél. Fernando Llorente izomhúzódást szenvedett nemrégiben, és úgy tűnik, hogy nem sikerült felépülnie a…..
A Frosinone elleni, mellbevágó és értelmezhetetlen hazai pontvesztés egyértelművé tette, hogy a Juventus számára pillanatnyilag nem létezik könnyű mérkőzés. A botladozó bajnoki címvédőnek ráadásul most a Napoli ellen kellene pontokat szereznie, s a déliek ugyan nincsenek…..
A Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchisio úgy véli, hogy a Lazio ellen aratott diadallal, s az Olasz Szuperkupa elhódításával a csapat csattanós választ adott mindazoknak, akik…..
Az egyik olasz hírforrás, név szerint a Tuttosport arról számolt be, hogy az olasz bajnok és BL-döntős Juventus a napokban hivatalos ajánlatot tett a Barcelona argentin kulcsjátékosa, Javier Mascherano átigazolása érdekében. A minap a Juventus hivatalos oldalán számolt be a…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta ma egy sajtótájékoztató alkalmával válaszolt az újságírók kérdésére, s megerősítette a szurkolókat napok óta izgalomban tartó pletykákat, amelyek szerint a csapat chilei középpályása, Arturo Vidal elhagyja az Öreg…..
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hiába utasította el a Bayern München ajánlatát a Paris Saint-Germaintől tehetséges támadó, Kingsley Coman ügyében, a bajorok további erőfeszítéseket tesznek, míg még a mai nap folyamán döntés születhet Mario Götze jövőjét…..
A Juventus ma ismét bemutatta egyik nyári szerzeményét a sajtó képviselőinek, s ezúttal a Sassuolo együttesétől érkező ifjú támadón, Simone Zazán volt a sor. "Azonnal otthon éreztem magam." mondta Zaza az újságíróknak. "Már öt napja dolgozom, hogy készen álljak hétfőre,…..
bfeco 2015.07.17 20:09:46