Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taldarim

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem látott kontentsűrűséggel zárjuk az évet: délelőtt kitettem a Retrográd adást, és akkor ígértem egy 2020 legjobb játékairól szóló szokásos toplistázást is. Mivel órákon belül véget ér az év, ideje kitolni ezt is: jöjjenek tehát a 2020-as év legjobb játékai, szigorúan szubjektív…..
Taldarim 2021.01.02 13:15:56
@Kandras: Ha nem lenne egy vagyon a normális VR szett biztos jobban szerepelt volna az Alyx...
Nem kevés olyan vendégünk volt már, aki külföldön próbált szerencsét, és neves játékcégeknél hagyta ott a kéznyomát. A Kecskemétről származó Vass Attila is ezt a tábort erősíti, és különösen mozgalmas életutat tud felmutatni: ott volt a sűrűjében a Segánál, a Sonynál, dolgozott önvezető autókon és…..
Tavaly év elején nem volt időm összevágni egy besztofot a negyedik évadból, pedig a korábbi években erre mindig volt példa. Akkor sokan követelték rajtam, hogy ne szakítsam meg a hagyományt, mire tettem egy olyan felelőtlen ígéretet, hogy oké, valamikor 2019-ben majd csinálok egy 2018 besztofot.…..
Drága hallgatóink, Nagy nap a mai, kis podcastünk, a Checkpoint elérte a kerek egymillió lejátszást. Délelőtt még 999,800 körül állt a számláló, aztán ebédeltem egyet, elmentem megnézni az új Tarantino-filmet, és mire visszaértem, Emilio Estevez beköszönt: Vagyis indulásunk óta több mint…..
Taldarim 2019.08.26 19:20:31
@Rozsgyi: Én még szerencsére le tudtam tölteni, de remélem felkerül a Google Podcastsra is.
podcasts.google.com/about
Van ez a magyar gémersajtót feldolgozó sorozatunk, amiben volt már szó a Zedről, a Gamestarról és a PC-X-ről, és persze fájó hiány még egy (vagy akár kettő) adás a Gururól, az 576 Kbyte-ról és persze a Commodore Világról. Most ugyan nem ezekről lesz szó, de a CoV-ot kicsit azért érintjük, ugyanis…..
Taldarim 2019.03.07 09:59:35
@Po: Valakinek aki nem élte át ezt a korszakot, valamelyik adásban szóba kerülhetne, hogy miért is ekkora legenda ez a CoVboy. Ez olyan mint a régi kommunista dalokban a Geyer Flórián, róla se derül ki egyik dalból sem hogy ki volt. :D
Taldarim 2019.03.09 07:41:44
@manson karcsi: Azért a 60as, 70es években nemigen volt még wikipédia.

@Grath: Értem, remélem egyszer tényleg sikerül megtalálni.
Tíz nappal ezelőtt jelent meg a magyar nemzetbiztonsági szolgálatokat bemutató posztunk első része, amelyben azt a három klasszikus hazai titkosszolgálatról ejtettünk néhány szót, amelyek a szerző véleménye szerint megérdemlik a „100%-os” jelzőt. Hogy miért? Hát mert…..