Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LongSword

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
Aristo erre vonatkozó cikke szerintem mindenkinek megér egy olvasást. Aki tud angolul, annak ajánlom még mellé Iconoclast kolléga videóját arról, hogy kik a #szülési_sztrájk mozgalom vezetői. Tanulságos...
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..
Deansdale EU és bevándorlás 2017.07.27 16:12:00
Évek óta hallgatjuk, hogy minek foglalkozunk mi egyáltalán a migrációval, mit erőlködik az a hülye Orbán, hiszen a muzulmánok úgysem ide akarnak jönni. Azt is sokan mondogatták, hogy nincs semmiféle kvóta, nem is lesz. Aztán mégis lett, és most az EU egyre inkább bekeményíteni látszik az épelméjű…..
A legfrisseb Star Wars anyag egy animációs sorozat, természetesen a hozzá tartozó gyerekjátékokkal, amin anno Lucas apánk is milliárdosra kereste magát. Nekem valami különös hiányérzetem van ezzel kapcsolatban, de nem tudnám pontosan megmondani, hogy micsoda. Mindenesetre itt van két kép ízelítőül:..
Miután egyértelművé vált, hogy a CNN éjjel-nappal hazudozik és alig több mint a demokrata párt PR osztálya, a frusztrációjukat egy 15 éves fiatalon vezetik le. Az ugye a magyar sajtóban is lejött, hogy Trump retweetelt egy gifet amin lepankrátorkodja a CNN-t. Erre a félkegyelmű balos média maga alá…..
LongSword 2017.07.07 19:34:15
@KalmanBlog: Van sok vicces közte, viszont a 8-ik perc táján amit Alex Jones mond, az is figyelemre méltó. 20 ezer dollárt adnak annak aki jövő szerdáig a legjobb meme-et beküldi nekik. Komolyan veszeik a "meme war"-t...
LongSword 2017.07.07 09:18:33