Regisztráció Blogot indítok
Adatok
npi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OECD adatai alapján Magyarországon a házasság nélkül együtt élő szülők gyermekeinek aránya 16,3 százalék, míg tíz évvel korábban csupán tízből egy gyerek élt ilyen családban. Ezzel egyébként közel állunk az OECD átlagához, ami 14,4 százalék. Érdekes, hogy Görögországban szinte minden gyermek…..
Még hat hét. Az ellenzék felől nézve már csak hat. Attiláék megteszik, ami tőlük telik. Nem válogatnak az eszközökben. Ha kell, Paks haszonélvezőiből Paks legádázabb ellenzői lesznek. Ha kell, Kijevet összemossák Budapesttel. Ha kell, sértenek egy kis államtitkot, hogy…..
Sajnos a fránya jogszabályok a különböző közhivatalok pozícióit mindenféle felsőfokú végzettséghez kötik. A környezetvédelmi államtitkárság már nem először kényszerült magyarázkodásra a háttérintézmények vezetői miatt. Ott volt a környezetvédelmi hatóság magának…..
Jobbegyenes Paks Hungarica 2014.01.15 14:03:31
Az elmúlt napok politikai slágertémája a ballib zombihadsereg összeállása mellett Orbán és Putyin Paks ügyében nyélbe ütött megállapodása. Huszonnégy óra alatt tízmillió szövetségi kapitány és politológus után a tízmillió energetikai szakértő és közgazdász…..
Sztalin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt, de amikor azokkal a bütykös ujjakkal megcirógatta az arcomat, boldog voltam tőle. Melegséget sugárzott minden rezdülése, a félmosoly a szája sarkában, az a jellegzetes mozdulat, amivel megpödörte a bajszát. És amikor tettetett…..
Akinek valaha volt macskája, az pontosan tudja, hogy ezek a végtelenül cuki, de néha dermesztően aljas dögök szeretnek magas helyekről lelökni tárgyakat. Just for fun. Legjobban Teddy, a gazdája szerint is seggfej macska 19 másodpercével tudnám megvilágítani a…..
npi 2014.01.15 09:38:33
@Az evolúciót szines rajzok bizonyítják!: lökjön le téged a macska a polcról :-)
Már novemberben posztoltunk a Pécsen kezdődő kirúgásokról. Úgy tűnik, mostmár végleg elkezdődtek.      markoferko tumblrjén jelent meg a következő szöveg: szomorú levet kaptam éjfélkor, jobban teljesít Ezúton értesítek mindenkit, hogy…..
npi 2014.01.14 12:45:05
@EnTeO: tájékozódj, mielőtt ilyeneket leírsz. utálkozni meg máshol is lehet.
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
Egy bizonyos Jérôme Vadon elkészítette a nemzetközi problémamegoldó tanulmányok zsebkiadását. Ennél jobb és tömörebb nemzetkarakterológiai sztereotipizálást még nem láttunk. A drónt bevető amerikaiak, a problémát betiltó kínaiak, a ráalvó spanyolok, a megoldástól a…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
npi 2013.11.27 12:48:58
@shitgun: szerintem ott sántít az érvelésed, hogy ha nem meleg és zokon veszi, akkor azért háborodhat fel jogosan, mert S. Balázs rajta keresztül támadott és szégyenített meg aljasul embereket, nem személy szerint Teczárt a vélt melegségéért.
Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a termékmegjelenítés műsorszámot tartalmaz! - akár ezzel a figyelmeztetéssel is kezdhetné a Fem3 a Shopping királynők című műsorát, amiben annyi márka neve, logója tűnik fel, hogy a civil szereplők mellettük biodíszletnek tűnnek. Ezzel…..
Orbán Viktor nem volt jelen a Parlamentben, amikor a képviselőház a választási regisztrációról szavazott, vagyis arról, hogy minden szavazóképes állampolgárnak mostantól kérnie kell, hogy felvegyék a választói névjegyzékbe. Ha valaki nem szerepel ebben a névjegyzékben, akkor a…..
A parlament elé került a köznevelési feladatot ellátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények állami fenntartásba vételéről szóló törvényjavaslat.   Azt már megszokhattuk, hazánkban jogalkotás területén semmi sincs kőbe vésve - ami az egyik nap igaz,…..
npi 2012.10.29 21:26:42
@tundrazuzmo:
nyugtázhatod, hogy te is nyakig ülsz az oktatás által kitermelt minőséghiányodban, amit önerőből tovább fejlesztettél. Grat! Na meg pontosan azt csinálod, amit a kenyéradó gazdád mond neked. Nomen est omen: jelentőséged annyi, mint aminek nevezed magad.
Sokat segíthet az állampolgároknak, hogy a Miniszterelnöki Hivatal nyilvánosságra hozta a Nemzeti Konzultációs kérdőív helyes megoldásait. A megoldásokat egy fideszesekből, KDNP-sekből és egy történelemtanárból (Fidesz-KDNP) álló stáb készítette el. A helyes megoldás…..
ProgBlog A leghazugabb mondat 2012.02.07 20:54:00
Ma és holnap bizonyára mindenki, aki politikával-politológiával foglalkozik, rá fog cuppanni orbán évértékelőjére: vesézik, elemzik és elvesznek a részletekben… Azonban az egész beszéd nem ér annyit, hogy érdemes legyen megpróbálni azt összevetni a…..
Pénteken napvilágot láttak a felsőoktatási keretszámok, amelyek meghatározzák az intézmények állami ösztöndíjjal, vagy részösztöndíjjal támogatott tanulói létszámát, illetve az önköltséges képzés tandíjait.Ingyen ebéd azonban senkinek sem jár, az állami támogatást…..
548 óra New York Egy igazi hős 2012.01.16 18:06:00
Tegnap, január 15-én volt a harmadik évfordulója annak a bravúrnak, amit Chesley Sullenberger amerikai pilóta vitt véghez New York felett 2009-ben. 155 ember életét mentette meg, amikor hajtóművek nélkül, vitorlázva tette le Airbus A320-as repülőgépét a Hundsonra. A US Airways…..
npi 2012.01.17 17:28:03
@Közbiztonság Szilárd: nyilván az adott szituáció függvényében életveszélyes valami :-)
Britannnia gyogyintezet 2008.05.05 10:53:00
6 honap. Majus 4-en, holnap lesz (van-volt - ki mikor olvassa) fel eve, hogy Angliaba erkeztem. Ennek ellenere nem szamvetest akarok csinalni, bar lesz benne az is, ahogy magamat ismerem. (Vegul is nem lett benne. Legalabbis az elso bejegyzesben....) A Hallgatas: Amiert nem irtam az utobbi idoben az…..