Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triviking77

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Téma aktuális, hiszen sokunknak a 3 hét múlva rendezendő Keszthely triatlon az év első  triatlon versenye!   Ahogy a verseny időpontjához közeledünk, elengedhetetlenül fontos a tapering, vagyis a terhelés csökkentése a verseny előtt. De mit jelent valójában a tapering, és hogyan lehetünk…..
Ebben blogbejegyzésben egy nagyon kedves sportolóm maratoni felkészülésének egyik kulcs edzéséről hoztam példát! Ez az edzés amit  hét héttel a maratoni célverseny előtt futtattam, és nevezhetünk főpróbának! A cél a tervezett versenytempó tesztelése volt! Kulcsedzésnek nevezem, végül is az adott…..
Ezzel a bejegyzéssel lógtam, de most rendezem, összeszedtem néhány infót a HRV mérésről, és arról hogy milyen információt kaphatsz belőle! Mielőtt a HRV értékedet elkezdenéd összehasonlítani a párodéval, kollégádéval, vagy bármely ismerősöddel, azelőtt érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy…..
  A napokban szembejött velem egy twitt, amivel először a #Trainingpeaks twitter oldalán találkoztam és arról szólt, hogy ki milyen edzésmódszerben hisz, hogyan használja azt! Tök jó  hozzászólások mentek és én is elgondolkodtam a témán, amiről össze dobtam néhány gondolatot, fogadjátok…..
Mitől is más a Norvég módszer? Vagy nem is más? De akkor mitől működik ennyire jól?   A véleményem szerint Norvégok triatlonosok  nem abban jobbak, hogy többet, és jobban  használták a teljesítménydiagnosztikát, vagy éppen jobb sporttudományi szakemberekkel dolgoztak. Nem, nem ez  a különbség,…..
Gyakorló edzőként előszeretettel használok különböző innovatív applikációkat, szoftvereket, eszközöket amikkel a sportolóim fejlődésemet  monitorozom, követem! Ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni néhány olyan dolgot, amiket érdekesnek találok, és nem mellesleg még hasznosnak is! A profi…..
Chilimboro kalandjai Intro 2018.09.04 21:04:50
Indul egy blog Chilimboro kalandjai címmel. Többen tanácsolták, hogy inkább itt éljem ki adminisztratív exhibicionizmusomat. Persze a Facebookon megosztom és elvileg onnan ide lehet tévedni és olvasgatni. Az első blogomnak a most szombati ( 2018.09.01.) Podersdorfi triatlon versenyt gondoltam,…..