Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vreid

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissen és ropogósan kibeszéljük a Walking Dead 3. évadának 2. felét is. Az első itt meghallgathatod Beszélgetnek: Shirin, Mick Kramer, Gergő és freddyD. Mick Kramer könyvbemutatós csatornája Itt letölthető a felvétel mp3-ként [53 MB]MEGAFile Factory  ..
Itthon vagy külföldi utazások során vásárolt kiadványaimat mutatom be, melyek közül nem egy elég érdekes darab van. Ha valaki ért ezekhez, esetleg megírhatná, hogy értékes-e ezek közül valami is. ..
Vreid 2013.04.29 06:19:42
OFF:

FreddyD, ez nem ide tartozik, de érdekességképpen találtam egy zombis MMORPG játékot, meglepően jól és izgalmasan néz ki a trailer és gameplay-ek alapján:

www.youtube.com/watch?v=5vz80ozM57Y

Hogy miért ajánlom ezt neked?

Ha jól tudom, öreg barátaink, a Big Rigs Over the Road Racing fejlesztői üzemeltetik a játékot. Kukkants bele :) (van hangja :O )
Hamarosan pár napot Egerben töltünk és egri lakosok (vagy tapasztalt turisták) tanácsát kérném, hogy van-e valami spéci bennfentes dolog, amit meg kéne látogatni, amiről elsőre nem tud egy látogató. Illetve klassz éttermeket is lehet ajánlani, ahol aztán újra lecsapnék hagymás…..
Sziasztok! Ma van az én drága blog társamnak,Othalának a 22-ik születésnapja!Isten éltesse őt most és még sok-sok éven át! ..
Vreid 2012.10.28 10:39:23
Ha visszatekintek zenehallgató múltamba, egyértelműen a Beatles volt az első, amit az első kedvencnek neveznék. Még most is hallgatom néha őket, bár a kezdeti (már talán zavaróan pofonegyszerű) dalaikat általában átugrom. Olvastam Beatles könyveket, szüleimmel megnéztük a…..
Bár a nyári uborkaszezonban tartunk, egy rövid update erről-arról, hogy mi volt és lesz mostanság.   -A múltkor feltöltött Mesterlövész videóm a youtube főoldalán volt. Erről én csak visszajelzésekből értesültem, de egyébként is feltűnt, hogy ahhoz képest hogy egy régi…..
Sziasztok! Ezennel szeretném bejelenteni Nektek,hogy a játékpiacot ismét egy nagyon (de nagyon) egyedi alkotás bővítette!Ez a játék a Lollipop Chainsaw névre hallgat,amiben egy amerikai főiskola pom-pom lány csapatának a vezetőjét Juliet-et alakítjuk...aki titokban zombi vadász és…..
Vreid 2012.06.17 11:01:15
Tinis koromban ez a DOS-os játék nagy sláger volt az osztályomban. Nem egy megunhatatlan valami, de azért párszor el lehet lenni vele. Itt letölthetitek (100 kb)  ..
Sziasztok! A jövő hét folyamán (és természetesen,ha minden jól alakul technikai fronton is) kész lesznek az új végigjátszás videóim.Egy kis ütemtervet hoztam össze a közeljövőre nézve: 1. Penumbra Requiem végigjátszás folytatása 2. Amnesia The Dark Descent végigjátszás…..
Vreid 2012.04.23 15:35:13
@zugiakos:
A Mass Effect egy RPG játék, vagyis sok küldetés, szabad mászkálás, fejlődés, és gyakorlatilag te döntöd el, hogy follytatódjon a történet. a COD-okban csak mész és lősz egy adott pályán, és közben viszed vele a történetet, más lehetőség nem nagyon van benne.:) Nem kötekedni akarok, de pl. egy Fallout 3-mal és egyéb RPG játékokkal érdemesebb lenne összehasonlítani :D
A korábban meghirdetett közös találka nagyon jól sült el, remek embereket ismerhettem meg. A résztvevők névsorát itt nem akarom leírni, majd beírják a kommentekbe, ha úgy gondolják. Köszönöm a közös estét, remélem nem ez volt az utolsó! :) ..
Vreid 2012.04.13 22:09:46
Sziasztok! Meglepetés!Nektek szól! >:D ..
Vreid 2012.03.23 22:04:21
@Navajonki: Ha nincs videó, akkor meg az a baj :DDDDD
Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani egy remekművet! Kérlek szépen titeket,hogy üljetek le és szenteljetek ennek az előadásnak egy órát az életetekből.Akkora energia és akkora erő van ebben a produkcióban,hogy én még most sem tértem magamhoz tőle.Ezt mindenkinek hallania…..
Vreid 2012.03.01 15:08:49
Vreid 2012.03.02 16:46:11
@Electrogen: Végighallgattam, de sajnos elaludtam rajta...mindenképpen tehetséges emberek, ezt nem vitatom, hisz hangszereken játszanak. Csak nekem nem az ilyen unalmas(számomra) instrumentális pop/rock féleség a stílusom vagy szenvedélyem....nem tudnék végigállni egy ilyen koncertet, mert semmi élvezetet nem nyújt számomra...de tényleg biztos profi zenészek, ezt nem tudhatom, mert telljesen más kategóriában mozgok... :)
Sziasztok! Kellemes,békés és legfőképp nyugodt karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek ezzel a kis videóval.A videó NEM AZ ÉN alkotásom,de elég elborult elme szüleménye,az tuti.Művészi! :D ..
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
Vreid 2011.12.19 15:33:28
@Vreid: ui: Macskajaj-ból Dadan játsza a főszerepet.
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
Üdv mindenkinek :)Hamarosan eljő a várva várt nap (november 11), amikor a Skyrim megjelenik PC-re... Az az ötletem támad, hogy mi lenne, ha jelentkeznék a magyarítók (MorroHun Team) csapatába? Csomó időmet elvenné, az igaz, viszont új tapasztalatokat szerezhetnék + az angol tudásom…..
Csak egy kis érdekesség. A végeredmény elmehetne absztrakt művészetnek   ..
Vreid 2011.10.27 18:37:15
Nagy kedvencemmel Steve McQueen főszereplésével adja ma a Duna TV ezt az 1968-as krimit (amit egyébként valamiért átkereszteltek Bullitt-ról San Franciscói zsarura ?!) . Nem mondom, hogy ez McQueen legjobb filmje és mai szemmel talán kicsit lassú is, de azért egyáltalán nem…..
Sziasztok! Ahogy ígértem,MÁSFÉL ÓRA Penumbra végigjátszás! :) Jó szórakozást kívánok hozzá! ..
Már sokszor mondtam, hogy irtózom a japán manga/anime műfajtól és eddig ez volt az egyetlen, amely teljesen blokkolta az előítéleteimet. Bármikor megnézém újra. Talán annyira nem is, mert egy nagyon nyomasztó, durva film, amely megviseli az embert. Ennek ellenére persze egy…..
Blogolkodom, tehát vagyok Forma 1 2011.09.29 19:03:00
Érdekes karriere van a Forma 1-nek az életemben, mert amennyire imádtam egy jó 15 évvel ezelőtt, annyira leszarom most már. Még a 80-as évek végén kezdtem el nézni apámmal, aztán úgy a 90-es évek elejétől a közepéig vallásosan szerettem már. Ez azt jelenti, hogy minden tv-ben…..
Vreid 2011.09.30 15:09:21
@freddyD: köszi szépen :)
Sziasztok! Ez a nap is elérkezett,befejeztem a Star Wars Republic Commando végigjátszást! Remélem jól szórakoztok majd az utolsó fejezeten! :)   ..
Remek levelet kaptam Dolfin-tól, aki látta az én "Minden idők legjobb hagymás rostélyosa" bejegyzésemet. Tartom magam az akkori kijelentésemhez, az a sárvári koszt valami felülmúlhatatlan volt. RENGETEG hagyma, ropogós krumpli, a hús istenien omlós volt és…..
ROFL-net Még egy kis feladat 2011.08.04 06:00:00
1. Nyisd meg a Google térképet.2. Állítsd be műholdas nézetre.3. Másold be a keresőbe a következőt : Parkland High School, 1019 North Cedar Crest Boulevard, Allentown, PA, United States.4. Mondd meg mire hasonlít!(kis segítség itt)..
Vreid 2011.08.05 23:30:06
@rAzOr: @FCBM31:

kábelt Eszterbe

:D
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..