Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bhlnt

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Thieye T5e kamera azon üdítő kivételek közé tartozik, amelyik nem hazudik a műszaki paraméterek terén, valóban 4K felbontással büszkélkedhet. A hardver lényegében megegyezik egy GoPro Hero kamerával, csak az ára - 30.000 forint - a negyede nagynevű konkurensének. Leteszteltük, hogy van-e olyan jó,…..
Úgy látszik, Kínában nem állnak meg egy pillanatra sem. Xiaomi programozói megalkották legfrissebb felhasználói felületüket, ami MIUI 9 névre hallgat, és kaptunk hozzá egy remeknek ígérkező készüléket és egy otthoni asszisztenst is...
A Bluboo-nak megint sikerült maradandót alkotni az S8 névre keresztelt okostelefonnal, mindezt hihetetlen olcsón...
Az autós kamerák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mivel a segítségükkel könnyedén tudjuk bizonyítani az egyes baleseteknél, hogy mi is történt valójában, így akár könnyedén megúszhatjuk a baleset költségeit. Viszont sokan nem szeretnének több tízezer forintot kiadni ilyen eszközökre. Nekik…..
A KR-8800 Bluetooth hangszóró jobban teljesített mint vártuk volna, igazi megdöbbenést okozott. A KR-8800 sem a legbrutálisabb Bluetooth hangszóró, ebben biztos vagyok, ám ilyen áron ez a tudás, amit biztosít, véleményem szerint rendben van. A mindössze 8 ezer forintos ára pedig egészen csábítóvá…..
A Banggood születésnap minden évben hatalmas akciókat jelent, ami rengeteg termék árának csökkenését, különböző érdekes játékokat, és persze a szokásos kuponesőt hozza magával. Ráadásul egyes termékek speciális jelölést – „Anniversary”-t - is kapnak, így további kedvezményekre is vadászhattok…..
A Xiaomi története egészen 2010-ig nyúlik vissza. Ebben az évben tíz partner alapította meg, nagy nevű befektetők segítségével. Fél év alatt már piacra is dobta saját operációs rendszerét a MIUI első verzióját. A Mi 1 2011 augusztusában került a boltokhoz, ez volt a cég első okostelefonja.…..
A Cube iPlay 10 a közepesnél nagyobb méretű tabletek egyik olcsósított változata a Cube termékpalettáján. Az alacsony ár ellenére viszont meglepően használható, és mivel a nagy nevekhez tartozó felárat nem kell kifizetnünk, ezért értékarányosan az egyik legjobb okoseszköz a piacon. Már pedig nettó…..
Eddig még egyetlen távirányítós motorcsónak teszt sem volt az oldalon, ezért nagyon kíváncsi voltam a Fei Lun FT012 működésére. Szerencsére nem kellett csalódnom, a játék kategóriától igen távol álló brushless motoros rendszer remekül tette a dolgát, valójában sokkal jobban, mint vártam. A nettó…..
Ha jól emlékszem, az Alfawise H96 Pro tv box a harmadik ilyen jellegű termék, amit teszteltem, és bizton állíthatom, hogy ez a készülék tette fel az i-re a pontot. Az árához képest mind hardveresen, mind szoftveresen kifejezetten ott van a szeren, ráadásul pici mérete miatt a szobában is nagyon…..
A mai világban elterjedtté válnak a 3D nyomtatók, ezeknek többségét még mindig cégek, és gyárak használják, de ezzel együtt nyertek térhódítást maguknak az otthon használatos “mobil” 3D nyomtatók. Ezáltal az áruk is egyre megfizethetőbb lett. Jelenlegi tesztalanyunk, a Creality CR-10 a cikk végén…..
„A nők legjobb barátja a gyémánt” – tartja a mondás, ezt szeretném most megcáfolni...