Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lee Jun Ki

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az erőszaknak számtalan fajtája létezik. Ahhoz, hogy megértsétek, ebben a bejegyzésben az erőszak fajtáit szeretném bemutatni nektek. A későbbiekben elsősorban a fizikai, (testi) erőszakkal és az ellenük való védekezéssel fogunk foglalkozni, de a szélesebb körű megértéshez fontosnak tartom, hogy…..
Lee Jun Ki 2022.12.07 20:36:23
@Mesterséges Geci: Az itt felsorolt dolgok többségét nő is elkövetheti férfi sérelmére, akkor viszont mégsem beszélünk férfiak elleni erőszakról. Miért? Kedvencem a reprodukciós jogokkal kapcsolatos visszaélések. Ma a nyugati társadalmakban csak és kizárólag a nő dönti el, hogy akar-e gyereket vagy sem, akár házasságban él, akár egyedülálló. Ha pl. a férfi szex közben leveszi az óvszert a nő beleegyezése nélkül, onnantól nemi erőszakot követ el. Ha a nő tudatosan nem szedi a fogamzásgátlót, pedig úgy állapodtak meg, mi történik? Semmi, hiszen ez az ő önrendelkezése akkor is, ha utána a férfi élete végéig köteles részt venni az így született gyerek nevelésében, anyagilag legalábbis.
Teljesen aránytalanná vált ez az egész. Az erőszakos cselekedetek túlnyomó többségét férfiak követik el, méghozzá férfiakkal szemben. Egy nőt sokkal kisebb eséllyel ér támadás, mint egy férfit. Csak hát a nők elleni erőszak minden jóérzésű embert felháborít, míg a férfiak értéktelenek, eldobhatóak. Ilyen a mai nemi egyenlőség.
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
Lee Jun Ki 2020.06.18 20:55:18
@fénycsepp: Nem randizhatott másmilyen nővel, mert _minden_ nő ilyen. AWALT
Nem azért ilyenek, mert megátalkodott gonosz lények, hanem azért, mert az évezredek során ez biztosította számukra és utódaik számára a túlélést.
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
Lee Jun Ki 2018.04.22 22:53:50
@Zsuzsi25: Ha szerinted a férfiak 99%-a selejt, roppantul sajnálom azt a szerencsétlen férfit, akut neked az 1%-ból sikerült kiválasztanod. Továbbá kérlek, hogy semmilyen elvárást ne támassz a férfiak felé, ne várd el, hogy az állam a nagyobbrészt általuk befizetett adóból támogassa a te gyermeknevelésedet. Remélem, hogy minden esetleges nőnek és anyának járó juttatást öntudatosan visszautasítasz. Egyébként senki nem kért vagy kényszerített arra, hogy lemondj a szabadságodról. Légy csak nyugodtan szabad és ne szülj
Baby Chameleon Szex gyerek után 2018.03.25 11:50:39
Szex gyerek után. Hm… Egy felettébb sarkalatos téma szülői körökben. Noha vannak visszatérő témák blogokon, eddig erről keveset olvastam. Legalábbis úgy, hogy apák maguk vallottak volna erről. Ki-ki a maga módján és stílusában. Így hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Baba-papa Facebook…..
Lee Jun Ki 2018.03.26 14:57:58
Itt többször elhangzott, hogy a szex a nőnek a házasságban nem kötelessége, meg azt nem lehet kikényszeríteni illetve Nunsaram Savitri révén az is, hogy mi állhat amögött, ha a gyerek(ek) megszületése után a nő nem kívánja a szexet (mármint legalábbis a férjével nem). A probléma viszont az, hogy a nő a valódi okot elmondani sosem fogja. A Sadist-féle módszer igenis működhet, legalább arra jó, hogy kiderüljön, fontos-e a nőnek az a kapcsolat még annyira, hogy szexelni is hajlandó érte.
Egy férfi két okból házasodik. Egyrészt azért, hogy ha garanciát nem is, de legalább valami ígéretet és biztosítékot kapjon arra, hogy az általa nevelt jövendőbeli gyerekek valóban az övéi (szerény becslések szerint Európában legalább a gyerekek 10%-a esetében nem az a biológiai apa, aki magát annak hiszi és ezért minden erőforrását a sajátjának vélt gyerek felnevelésére fordítja). Másrészt pedig azért házasodik a férfi, mert abban bízik, hogy a szexuális vágyait kisebb-nagyobb rendszerességgel kielégítheti azzal a nővel akit szeret és akiről azt hiszi, hogy az is szereti őt. Ha a két pont bármelyikét nem teljesíti a nő, tehát ha kakukkfiókát szül vagy a szex bármilyen okból kifolyólag véglegesen megszűnik a kapcsolatban, azzal egyoldalúan felmondja a házassági szerződést. Ettől a ponttól pedig csak két út között lehet választani: vagy a helyzethez igazodva végigszenvedni az életünk hátralévő részét "a család érdekében", vagy kimondani, hogy ennek a kapcsolatnak vége és kilépni belőle.
Egy olyan érdekes esetről szeretnék most írni Önöknek, amivel nemrégiben találkoztam egy ügyfelemmel kapcsolatban. Köztudottan - a szebb jövő reményében - sokan vándoroltak ki Magyarországról külföldre az elmúlt években. Néhányan azonban visszatértek Magyarországra, ügyfelem is közéjük tartozott.…..
Lee Jun Ki 2018.02.01 12:53:56
@Szelid sunmalac: Ebben az esetben hosszú távon egyszerűbb lesz az ügyintézés, ugyanis a magyar családi pótlék hiányában a teljes Kindergeldet Németországban kapjátok meg.
Lee Jun Ki 2018.02.01 13:19:14
@Olliék: Nem feltétlenül. Ém úgy értem, hogy Szelidék már úgyis kapják a német különbözetet, "csak" mostantól elesnek a magyartól. Van egy végzésük a magyar hivataltól, miszerint ott már nem kapnak családi pótlékot, de ha ez nem lenne, akkor emailben kérni kell egyet - ezt mi 1 azaz egy napon belül megkaptuk. Ezt le kell fordíttatni németre és a már meglévő Kindergeldnummer-re hivatkozva beküldeni a Familienkasse-hoz. Ott 6 hetük van rá, hogy elbírálják, de ennél hamarabb végezni szoktak. A pénzt kérés nélkül is visszamenőlegesen utalják. Sokszor hamarabb érkezik meg a pénz a számlára, mint a hivatalos válasz levélben.
A muzulmán migránsok nem menekültek, hanem megszállók - véli Orbán Viktor; Marine Le Pen örömmel látja, hogy szélsőségesek vezetik Magyarországot, Lengyelországot és Ausztriát; Németország új alapból segítené az elutasított menedékkérők hazatelepítését, de fontosnak tartja, hogy ehhez a magyar…..
Fekete halálként végigsöprő eurodance, Németország kulturális újrafegyverkezése, girl power, lógó gatyák és dalszövegnek hazudott gyermekmondókák - a magyar dalok után ezúttal a 90-es évek emblematikus külföldi slágerei dübörögnek a Page Not Found történelmi stúdióblogon, és már kedvet is kaptunk,…..
Na igen harmincegy éves vagyok és gyakorlott az online társkeresésben, ha egy próbálkozás zátonyra fut, hosszabb vagy rövidebb időt követően újra belevetem magam a sűrűjébe. Ismerkedem, mert alapvetően sohasem adtam fel a reményt, hogy megtalálom a foltomat, vagy éppen a zsákomat.  Nyomatékosítva a…..
Lee Jun Ki 2017.12.29 15:21:41
@Dread Naughty: Te zseniálisan szemét vagy :-)
A képlet viszonylag egyszerű: minden európai bevándorlás-ellenes pártra akar szavazni. Hogy miért nem tette? Mert a kontinensen nincs demokrácia – szól az orbáni értelmezés...
Lee Jun Ki 2017.12.24 16:12:37
@Hozzászólok: pontosan így van. Évek óta élek Németországban és a nem török/arab bevándorlóktól eltekintve nem találkoztam még emberrel, akinek le nem esett volna a Willkommenskultur hazugsága és veszélyessége és nem kívánná vissza a bevándorlókat oda, ahonnan jöttek. Minden magánbeszélgetésben téma ez, de a média olyannyira átpolitizált és PC-re kényszerített, hogy nyilvánosan csak az AfD meri ezt kimondani. Meg is kapják rögtön ők is és híveik is, hogy fasiszták. Pedig érdemes elolvasni a programjukat, pl. itt: www.afd.de/wp-content/uploads/sites/111/2017/08/AfD_kurzprogramm_a4-quer_210717.pdf
Semmi (liberális szempontból si) vállalhatatlan nincs benne, én személyesen egyedül az EU-politikájukat nem támogatom. Ilyen ellenszélben hatalmas siker az idei előretörésük és nem véletlen, hogy minden más párt retteg az ismételt választásoktól, mint ördög a szenteltvíztől és ezért inkább elvtelen kompromisszumokba is belemennek, hogy megússzák. Utálom Orbánt, de az itt idézett dolgokban sajnos nagyon is igaza van
Ma reggel olvastam egy szexuálterapeuta tanácsait a szülés utáni jó szexhez. Említette, hogy a nő még akkor is forszírozza a dolgot, ha a háta közepére sem kívánja. Szerencsére nem csak nekem tűnt helytelennek ez a gondolat, ami azt mutatja, hogy a férfiak egyre megértőbbek, és odafigyelőbbek lettek…..
Lee Jun Ki 2017.11.21 18:04:00
@dr. mesterséges színezék: Ez mennyire így van! Már a szokásos kifejezések is: a férfi a farkának nem tud parancsolni, míg a nő a szív szavára hallgat, ha valamilyen afférba bonyolódik.
Lee Jun Ki 2017.11.21 22:53:23
@athenee: Őszintén mondom: megleptél ezzel a hozzászólással. Nőtől (és ezt itt nekem is hangsúlyoznom kell) még nem hallottam ilyet. Irigylem a párodat...
Lee Jun Ki 2017.11.21 15:31:27
Én is 10 évet vártam hiába. És nem csak passzívan vártam: igyekeztem beszélni a dologról, de valahogy mindig volt valami rendkívül fontos teendő a gyerekek körül vagy a háztartásban, ami miatt a beszélgetést "alkalmasabb" időpontra kellett halasztani. Romantika? Röhej. A házassági évfordulónkra leszervezett színházjegy, éttermi foglalás, nagymama felkérése, hogy vigyázzon a gyerekekre egy nagyon csúnya veszekedéssel ért véget (hogy merek én ilyesmit anélkül szervezni, hogy vele előre megbeszélném) és én lettem agresszívnek nevezve, amikor a széttépett jegyeket a földhöz vágtam. Bókok? Ugyan már. Bizonygathattam én, hogy nekem semmi kifogásom a szülés után megmaradt teltebb idomokkal szemben, ha ő maga utálta a testét. Kettesben töltött hosszú hétvége? Mindig volt rá valami ürügy, hogy a legközelebbi miért nem jó. A valaha kifejezetten pajkos és sokszor kezdeményező nőből végérvényesen nulla libidójú anya lett, akinek minden intimitás iránti igényét kielégítették a gyerekek. A türelem 10 év után egy szerető felbukkanásával ért végett és végül az egész válással ért véget. Kinek a hibájából? Egyértelmű: én voltam a farkával nem bíró mocskos szemét disznó, aki megcsalta a hűséges, a családjáért élő-haló, szerető nőt és elhagyta a gyermekeit. Ennek megfelelően az össze közös baráti család is megvetően hátat fordított nekem. Sajnos későn tanultam meg a férfilét alapvető parancsolatát: soha ne nősülj meg és soha ne nemzélj gyereket.
"Steve Biddulph a milliós példányszámban elkelt Hogyan neveljük a lányokat? című sikerkönyv írója. Gyakorló pszichológus, aki frissen megjelent, interaktív könyvével az új nemzedék szüleihez szól - anyukákhoz és apukákhoz egyaránt." ..
A cikk alatti kommentek alapján egyébként a Magyar Hírlap olvasói (az a pár száz) ezt is igényli...