Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrülttalálmányok

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
Rossz PC játékok sorozat Wow 2009.02.06 09:28:00
Felhívták a figyelmem, hogy az Index bulvármagazinjában írnak rólam. O.o!Kérem szépen, tudhattam volna, csöcsökkel sokkal nagyobbak a lehetőségek ;)Csak még azt nem tudom, hogy olyan hírek mellett szerepelhetek, mintLábujjszopás: perverzió vagy művészet?Sorra vetkőznek a…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Akinek van discovery csatornálya az tudja hogy a brainiec már bemutatta hogy az izzadásból meglehet állapitani, hogy mit ettunk!Na mármost mi felvetettuk azt a kérdést mivan ha nem esszunk szagos ételeket (pl kenyár és viz)?!Nos alávetettem magam egy 2 napos fogyinak kenyérrel és…..
A részecskegyorsító:Először is szeretném leszögezni ezt nem lehet megcsinálni!!!!!Ezeke csak tervek és gondolatok.Nos úgykezdődött, hogy fizika órán elgondolkoztunk miközben a tanár a fénytanról(!)beszélt éppen.Odáig vetemedtünk ,hogy kitaláltuk a részecske gyorsítók…..
Nos kérem végre itt vagyunk és megnyitottuk az uj blogot! Hadd mutatkozzam be a nevem Mefityisztó professzor a barátommal eldöntöttük, hogy megosszuk az emberekkel tudományosan megalapozatlan találmányainkat (!), gondolatainkat! Természetesen NEM CSAK MI!!!! hanem ti is segíthettek a…..