Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gozo67

208 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét akciózik a Revolut. Ha most regisztrál valaki a megadott linken, akkor az első 3500 Forintos feltöltés (amelyet teljes egészében vissza is utalhatja a számlájára ha nem kívánja felhasználni vagy elvásárolhatja szabadon) és az első vásárlás után amelyet a Revolut fizikai vagy virtuális…..
Samsung Galaxy típusú telefonoknál már többször belefutottam, hogy egyszerűen nem lehet külső meghajtóként csatlakoztatni a számítógéphez. Egyik pillanatban még minden további nélkül látja a gép, aztán a következő alkalommal már drivert próbál telepíteni hozzá, ami nem sikerül. Így viszont nem tudom…..
Gozo67 2017.09.30 20:33:25
@Bob007: Próbáltad a posztban leírtakat?
Gozo67 2018.04.22 10:59:21
@bojkovska: Sajnos erről a telefonról nem tudok bővebbet. A blogban található leírás egy általános módszer Android 6-ra. Lehet 7-nél is működik, még nem próbáltam.
Gozo67 2019.03.17 07:36:11
Új év, új csatorna kiosztás. Sok embernek bosszankodás... Aki nem szeretne teljes újrahangolást, csak a hiányzó csatornákat szeretné a saját sorrendezésében beállítani azoknak itt a teljes csatornakiosztás frekvenciákkal együtt. Köszönet a Vidanet Facebook oldalának, akik voltak szívesek elküldeni…..
A napokban rászántam magam és a régi jó Windows 7 helyett felraktam az új Windows 10-et. Nekem kimondottan tetszik és gyorsabbnak is tűnik a gép, de ez lehet abból fakad, hogy a frissítés után legyalultam a rendszerpartíciót és egy teljes szűz telepítést vittem véghez. Viszont nem erről akarok…..
Gozo67 2018.07.11 18:14:21
@theman07: Szia!
Ubuntut régen használtam már, így ebben nem tudok segíteni.
Bár én magam nem vagyok a Vidanet kábelTV szolgáltató előfizetője, de apósoméknál ők vannak. Tegnap megkeresett az öreg, hogy eltünt sok csatorna a TV-ről, mi lehet a gond. 1203 ügyfélszolgálatot tárcsázva már a hívás elején hangbemondás közölte, hogy 2018 május 23-án éjszaka hálózatfejlesztési…..
Gozo67 2018.06.04 07:10:46
Olyan problémába futottam bele, hogy a Gmail fiókom a mobilomon nem frissült csak ha Wi-Fi kapcsolaton keresztül értem el a világhálót. Bármit tettem nem akart leveleket fogadni vagy küldeni mindaddig míg Wi-Fi-re nem álltam át. Próbálkoztam mindenféle beállítással, frissítéssel és újratelepítéssel…..
Mivel az egészségpénztár amiben eddig tag voltam beolvadt egy másikba, így megpróbáltam az Interneten utánanézni, hogy milyen kondíciókat ajánlanak 2018 januárjában a magyar önkéntes egészségpénztárak. Sajnos sehol sem találtam friss összefoglaló információkat, így én magam gyűjtöttem össze az…..
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. - Írom ezeket a bevezető sorokat már…..
Mivel még használunk néhány olyan berendezést amelynek konfigurációs programja nem működik csak Windows XP-n vagy Windows 2000-en, így kénytelen voltam a Windows XP Mode-ot feltelepíteni a Windows 7 operációs rendszerrel működő notebookra. Ezek a programok soros porton keresztül csatlakoznak a…..
Mivel felkínálta a Huawei P8 telefonom az Android frissítését 5.1-ről 6.0-ra így elindítottam rajta. Minden simán le is futott, viszont amikor először akartam használni a Waze-t nem talált GPS jelet, állandóan azt írta ki hogy kapcsoljam be a nagy pontosság hely üzemmódot (GPS, Wifi, mobil hálózatok…..
Mivel a fiam külföldre ment tanulni és ugye a legolcsóbb megoldás mindig az ami ingyen van, így a Skype-ot használjuk főként kapcsolattartásra. Otthonról simán ment is, de a cégnél ahol dolgozom egyszerűen nem akarta a bejelentkezési felületet feldobni a Skype alkalmazás. Tűzfal mögött vagyunk, de…..
A felszállási helyre pontosan érkezett az autóbusz, amely egy pár éves MAN gyártmány volt. Az első számunkra kellemes meglepetés az volt, hogy a 48 személyes buszon 21-en voltunk. Így az előre lefoglalt helyek mellett szét lehetett ülni. Ez remek volt, mert az 1600 kilométeres úton kényelmesebben el…..
Olyan hibába futottam bele a minap, hogy minden szükséges frissítés meg volt egy PC-n, megjelent a Windows 10 beszerzése ikon a tálcán és mégis hiába indítottam el a frissítést az csak homokórázott. Utána olvastam és első megoldásnak azt ajánlották, hogy töröljem ki a…..
Sajnos ez a nap is eljött… :-( A mai napon utolsó hazai NB1-es mérkőzésén lép pályára szeretett csapatunk egy jó időre. 32 éve és 23 napja ugyan ilyen esős napra ébredt Győr városa mint a mai. Mivel még bőven az átkosban jártunk, délelőtt a kötelező május elsejei felvonuláson volt jelenése a város…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Gozo67 2014.08.21 10:22:48
@Mercel: Igaz nem garázsban hanem a házunk előtt történt. Orral előre parkolt az autók 90 %-a, csak pár autó tolatott be. Aztán jött egy őrült és neki ment a kocsisornak, elforgatta szinte az összeset. Aki orral állt be az "megúszta" lakatos munkával, aki farral annak meg sérült az autó motorja is...
1976. The Human Fly, azaz az légyember egy alacsonyan szálló DC-8-as tetején állva repül el a nézők előtt...
Gozo67 2014.08.19 08:26:43
@fairlane:
Ott a kötél, pont az ami fut felé...
Egy kis történet a sorstársak számára, hogy tudják mi vár rájuk: Még régebben megsérült a térdem kézilabdázás közben. Akkor pár hét pihenő után panaszmentessé váltam, így nem foglalkoztam vele, tudtam folytatni a sportolói pályafutásomat. Aztán az idő múlásával terhelésre egyre többször jött elő a…..
A magyar válogatott számára szombaton rajtol a 2013-as férfi kézilabda világbajnokság Spanyolországban. A mieink csoportbeosztása: Spanyolország Horvátország MAGYARORSZÁG Egyiptom Algéria Ausztrália A számunkra fontos mérkőzések időpontjai: 2013.01.12. 19:00 Sport1…..
Év elején kaptam használatra egy Renault Megane II GT Expression 1,5 dci autót a munkahelyemtől. Használt autó és már van benne pár ezer kilométer. Ami nagyon meglepett, hogy mennyire zörög a műszerfala a hideg időben egyenetlen útfelületen haladva az autóval. Mivel a saját autóm is Renault Megane…..
Múlt hét vasárnap a lett bírók által igencsak segített szlovén csapat két góllal 27-25-re verte világbajnoki selejtező mérkőzésen az amúgy jól játszó magyar férfi kézilabda válogatottat. Ma játszották Veszprémben a visszavágót, ahol a mérkőzés nagy részében az…..
Gozo blogja Sportszerűség? 2012.01.31 21:35:43
A szerbiai férfi kézilabda EB csoportmérkőzései során a D csoportban játszották a Szlovénia-Izland találkozót. A mérkőzés előtt Szlovénia 0 pontos volt, míg Norvégia és Izland 2-2- pontos. Szlovén győzelem esetén a 3 csapat egymás elleni mérkőzései alapján készítettek volna külön táblázatot. A 3…..
Gozo blogja Dánia az EB győztes 2012.01.29 18:51:37
Dánia-Szerbia 21-19 (9-7)Nagy taktikai csatában sikerült a dánoknak legyőzni a hazai pályán szereplő szerb válogatottat. Mindkét oldalon főleg a kapusok parádéztak. A mérkőzésen végig a skandinávok vezettek köszönhetően remekül felépített játékuknak, amely teljesen szétzilálta a szerb támadójátékot.…..
Ma Belgrádban kisorsolták a 2013 évi Spanyolországban megrendezendő férfi kézilabda világbajnokságra a magyar csapat selejtezős ellenfelét. 2012 júniusában egy oda-visszavágós párharc során Norvégiával küzdünk meg a VB részvételért.Rossz emlékeink vannak a norvégokról a VB selejtezők kapcsán, mivel…..
Magyarország-Horvátország 24-24Ezzel az eredménnyel fejezte be szereplését és nem jutott az EB elődöntőjébe válogatottunk és így a 8.helyen végzett. A mérkőzésnek már úgy futottak neki a csapatok, hogy a horvátok a második helyen kerültek tovább, míg mi győzelem esetén az 5.-6. helyért játszottunk…..
Gozo blogja Kudarc... 2012.01.25 07:19:00
Nagy várakozás előzte meg a keddi játéknap magyar-szlovén mérkőzését. A délutáni mérkőzések során eldőlt, hogy Spanyolország már középdöntős (Spanyolország-Izland 31-26) és Horvátország (Horvátország-Franciaország 29-22) is életben tartotta reményeit. Amennyiben legyőzzük a szlovénokat, a horvátok…..