Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndiPlusz

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor regisztrálunk egy társkereső oldalra, felmerülhet bennünk a kérdés, hogy milyen fotót töltsünk fel, hiszen az első benyomás tekintetében legalább olyan hangsúlyos szerepet játszik egy jól megválasztott kép, mint az a pár mondat, amivel a bemutatkozásban önmagunkat jellemezzük. Az…..
Vádolom az egész magyar elitet, értelmiséget, vezető réteget, kiemelten ezek magukat liberálisnak, szabadelvűnek, emberi-jogi alapokon állónak, humanistának és egyenlőség-pártinak valló tagjait, csoportjait, legyenek akár politikusok, elemzők, újságírók, vállalkozók, jogvédők, netán épp művészek…..
Gondolkodtál már azon, hogy van-e olyan eszköz, ami Neked abban tudna segíteni, hogy minél hatékonyabb legyen a társkeresésed? Persze szuper, hogy van egy csomó randiapp, megszámolhatatlan online társkereső oldal áll a rendelkezésedre, de szerintem van egy sokkal, de sokkal jobb társkereső eszköz…..
AndiPlusz 2017.11.09 11:11:11
Nos kedves férfiak, milyen is legyen a keresett nő? Amikor egy férfi kapcsolatot keres vagy ismerkedni szeretne ezt a kérdést teszi fel önmagának legelőször. A férfi elsőként a külsőt veszi szemügyre és sokszor meg is áll ezen a ponton. Pedig kedves férfiak sokszor érdemes a külső mögé is nézni egy…..
A társkeresés sokszor, sokaknak nem könnyű. Ráadásul a többség meg is nehezíti magának a saját dolgát azzal, hogy nem készül fel a társkeresésre, hanem egyből belecsap a lecsóba. Úgy érzi, hogy gyorsan kell megtalálni a társát, és ha 1-2 hét alatt nem találja meg az igazit, akkor inkább hagyja a…..
AndiPlusz 2017.08.17 09:37:32
Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük. A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely…..
Miután elhatároztuk, hogy valamelyik társkereső oldal segítségével próbáljuk megtalálni az "igazit" egy pillanatra felvillan a gondolat... de mi alapján választjuk ki a társkereső oldalt? Beírjuk a google-ba a keresendő szavakat, mondjuk a példa kedvéért "melyik a legjobb társkereső oldal" és máris…..
Napjainkban átalakult a párválasztás és a társkeresés szokása, egyre többen választják az internet adta lehetőségeket, különböző fórumokat és társkereső oldalakat. Ez utóbbiból nagyon sok fellelhető a neten. Jómagam is kipróbáltam egy-kettőt. Amíg 10-15 évvel ezelőtt házibulikban és discok-ban ment…..
Le vagyok nyűgözve sok ember naivitásán, amikor a csalódásairól beszél, főleg ha az a netes társkeresésről szól. Mintha a huszonegyedik század újdonsága egyszerre megszüntetné az emberi gyarlóságot és tökéletes színben tüntetne fel minket a hibáink ellenére. Mintha az…..
Sok férfitársam bizonyára találkozott már azzal a tipikus női viselkedéssel, amikor egy-egy randevú végén úgy búcsúznak el, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, megbeszélik azt, hogy keressék egymást, majd a hölgy eltűnik, mint szürke szamár a ködben és semmiféle sms-re,…..
AndiPlusz 2017.07.14 16:30:06
Sziaasztok!

A
www.elsotalalkozas.hu ingyenes társkereső oldalt tudnám ajánlani, ahol a rendszer automatikusan szűri a nem kívánt felhasználókat.