Regisztráció Blogot indítok
Adatok
id. Antal Péter

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki a legsötétebb lelkekben vagy, átok legyen a te neved! Pusztuljon a te hazug világod! Törjön meg a te akaratod! E hazában és azon túl is! Ne edd többé a kenyerünk, vétkeid nyerjék el méltó büntetésük, miképpen bűnhődj te is, Boldogasszonyunk törje meg a kísértésedet. Mert tied ugyan…..
Kossuth téri gondolatok Tér-erő 2017.07.04 23:43:36
Ha telefonálni szeretnénk autónkban ülve, vagy az utcán sétálva, a térerő segít egymáshoz kapcsolódni az éteren át. Ez köztudott dolog. Kevésbé köztudott, hogy minden emberi kapcsolathoz szükség van „térerő”-re, amelyben felépülnek, kibontakoznak a kapcsolatok. Ismerjük a szimpátiát, a közös…..
Meddig képes még ez a borzalmas tan embereket, népeket vezérelni! Hogyan képes Izrael holokausztról beszélni, mikor Ő maga a holokauszt, a népirtó! Sőt! 5 katonáért 500 nőt és gyermeket! Milyen erkölcsi jogon beszél a gyűlöletbeszédről, amikor tetteiben mutatja meg, hogy számára nincs…..
Kossuth téri gondolatok Szavazás 2017.07.04 23:39:43
Antal Péter vagyok. Öt gyermekes családapa. Villamos üzemmérnök és hitoktató. 2004 őszén, 2 évvel az Öszödi beszéd kipattanása előtt úgy éreztem, meg kell szólalnom. Családommal és néhány barátommal tüntettem a Gyurcsányizmus és a jelen szovjet típusú „tákolmány” ellen. 2 évvel később szeptember…..
A benesi dekrétumok elleni tiltakozás keresztje szeptember 20-án érkezett meg Budapestre országjáró körútjának állomásaként. A polgárok házában két Magyar gárdista őrizte a keresztet megérkezésünkkor. Az MNB2006 a Kossuth tériek nevében helyezte el nemzeti színű szalagját. A tett mindössze néhány…..
Az Ön által elképzelt demokrata olyan ember, aki hisz a változásban, még akkor is, amikor tudja, akiknek a változások előmozdítása lenne a feladata, a féken ülnek. Jó magam is lelkes Fidesz hívő voltam, hittem, hogy a balszerencse kerülgeti folyton ezt a csapatot, aki a közvélemény kutatást mindig…..
Van egy sajátos elgondolásom: Aki a Kossuth téri pázsiton landolva kereste az igazát, az egy kissé bolond, beleértve természetesen magamat is. Volt valaki, aki ép ésszel azt gondolta, „azok” majd belátják, hazudni nem szép dolog, azután veszik a kalapjukat és elmennek. Vizsgáljuk meg elébb azt a…..
Győzött az erkölcsi forradalom? Mindannyian, akik azt gondoltuk, van még olyan magaslat ahonnan letekintve, hitelt érdemlően vagyunk képes erkölcsi véleményt formálni e mindent elárasztó hazugság dömpingben: Tévedtünk. Lábunk alá tekintve észrevehetjük, mi is gödörben állunk. A jó hír az: győzött az…..
A trükk jórészt ismert, csak nem akarjuk elhinni, hogy alkalmazzák is.  Adott egy spontán összegyűlt csoport, akik hihetetlenül masszívan kitartanak és nem félnek a szemkilövéstől, a paprikagáztól, sőt még feljelentgetnek, bíróságra is mennek. Megfigyeljük a csoport gyengéit. Tartanak attól,…..
Kicsit bizonytalan vagyok a címzéssel, mert sem a tér alja, sem a ház mán nem a mienk. Lehet hogy a TV-sem, csak nem vagyok kellően informált. Túró Rudi már bizonyára élvezi Fletó janicsárjának jussát, s mivel 2 esztendeje nem nézek TV-t, nevezzük csak Túró Rudi X-nek. Nos lássuk a…..
Mi magyarok, nagyon szeretünk szidni valakit, általában a háta mögött, ha nagyon muszáj, akkor szemtől szembe. Az elmúlt 17-18 év is erről szólt: Az aktuális kormányt szidtuk, ha jó volt, ha rossz. Arról is sok szó esett itt a Kossuth tér tájékán, hogy a nehézségek valahol 19-ben kezdődtek el.…..
avagy: Miért veszélyes Budaházy Gyuri?   Igen, Budaházy Gyuri valóban veszélyes. Veszélyes arra a globális pénzhatalmi elitre, aki ezt a szégyenletes cirkuszt vezényli. Mert cirkusz ez a javából: Budaházy az a Toto kutya, aki lerántja a leplet Ózról. Aki mögé lát annak a globális show-nak, aki azt…..
Te kimenekültél, mert 56 miatt a kommunisták halálra ítéltek. Te kint küzdelmesen, amiről jószerivel semmit sem tudok, élettannal foglalkozó egyetemi tanár lettél. Testvéred az én édesanyám itt maradt 2 gyerekkel és az elmenekültek miatti nemkívánatos társadalmi bélyeggel. Anyám mindent megtett, ami…..
Lassan közeleg a 10 éves évfordulója az öszödi böszme beszédnek. Mi köze ennek a törvény szolgáihoz?  Szándékosan nem használom az igazság szolgái szót, hiszen Önök magukat sem nevezik az igaz-ság szolgálóinak. Jogszolgáltatásról beszélnek, de még a törvényeket sem tartják be. Önök roppant…..
Ma a kertvárosban élő kispestiek rémálma az internet. Jómagam 13 éve kísérletezem, hogy a Jókai utca kertvárosi részében a szélessávú net elérjen. Kezdetben a tetőre telepített mobil internettel próbálkoztunk. Ez ment is kb. egy évig. Úgy volt ez, mint a mesében: Hol volt hol nem volt… Többnyire…..
Az elmúlt 60 évet a félelem uralta. 1945 után féltünk az Oroszoktól. 1989 után féltünk hogy mit szól a pénzvilág. Úgy gondoltuk, ha nem szolgáljuk ki az erősebbet, akkor pórul járunk, retorzió következik. Arról mindig megfeledkeztünk, hogy sohasem vagyunk egyedül. Mindig van, aki hasonló cipőben…..
Sokféle módon nyiladozik az Új. A gondolat, amely a szónok, az író és a művész agyában bukkan fel, mind-mind a ma üzenete. Az Új ott rezeg minden nyitott lelkű ember szívében is. Ezért tud rezonálni a fokozottan érzékeny művészember alkotásaival. Minden valóban új gondolat Isten üzenetét hordozza.…..
A kérdés minden szelídsége ellenére nagyon is provokatív. Ott lebeg benne a „Világra szóló Magyarok” és a „Merjünk kicsik lenni” nagyon is átpolitizált gondolata. Merhet-e a kis ember beleszólni, álmodni, ha a megmondó emberek ennyire másként látják ugyanazt a kérdést. De benne rejtőzik a jézusi…..
A kérdés nagyon is időszerű. Mely népek profitáltak a népvándorlásból? A leg kézenfekvőbb példa Amerika. A nagy népvándorlás, ami elsősorban Európából indult el az újonnan felfedezett kontinens felé a sokat próbált és elszánt embereket indította útnak. Bírniuk kellett a tengeri betegséget, a zsúfolt…..
Szeretném megérteni, mi mozgat bennünket. Hiszen a látható eredmény vajmi kevés. Amikor az ember a csüggedés szélén kering, újra és újra előtör a vágy a mélyebb megértésre. Az Istenről és az Ő nem látható világáról sokan, mint valamilyen távoli, és az ember mindennapi lététől elvonatkoztatott…..
Mah Gor = A tudás népe. De milyen is az a tudás, amelyről az ősi tanítások szólnak? A tudás szavunk valamiféle ismeretek birtoklását jelentik és egyfajta beavatottság jellegű értelme is van. Az újszövetségi szentírás a mustármagról szól, mint a legkisebb magról, amely hatalmas fává terebélyesedve…..
Legújabb századunkban újfajta párbaj született: a gondolatok párbaja. Ez is egy levezetési formája a rajtunk esett sérelmeknek. Ezzel is lehet sebeket, sőt talán súlyos sebeket is ejteni. De talán el lehet vele azt is érni, hogy a felek megenyhülve elégtételt kapjanak sérelmeikért. A párbajnak, így…..
Történelmi fordulóponthoz érkeztünk. Az emberben összezavarodott és leülepedett Jó és Rossz a történelem nagy mágneseihez érkezett. Eldől ki merre tart. Nincs több lehetőség a rejtőzésre és ködösítésre. Az ember Istenképisége  Az ember Isten képmására van teremtve.  A teremtettség elkülönülést és…..
A civil társadalom erkölcsi-politikai ébredésének és kitartásának 1000.-ik napját köszöntjük Június 12-én. Történt valami, ami minden egészséges gondolkodású embernél kiverte a biztosítékot 2006. szeptember 17-én. Felállt a TV-je mellől, hogy szót emeljen az ellen a hazugság ellen, ami mindmáig…..
Rossz hírem van! Csúnyán átvertek Benneteket! Annak a Globális Elitnek az itteni képviselői, akik azzal álltak elő, hogy megvédenek Benneteket! Megvédenek Benneteket félelmeitektől! Azoktól a félelmektől, amelyek évszázadok óta Bennetek él és elkülönít azoktól a népektől, amelyek befogadtak…..