Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyi96

120 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este lezáródtak a második körös mérkőzések, ma délután pedig már el is kezdődtek a harmadik forduló mérkőzései. A harmadik fordulóban mér négy nyert szettig tart egy-egy mérkőzés, ennek megfelelően a mai napon csak hat mérkőzés kerül lejátszásra, ebből három délután, három pedig este. Most a…..
Folytatódott a Players Championship Finals eseménye, ma délután a negyeddöntők kerültek képernyőre. Price lenyűgöző teljesítménnyel nyert, míg Barneveld nem bírta már tartani a jó formáját. Michael van Gerwen ugyan nyert, de magához képest enervált volt. Az utolsó meccsen pedig egy végletekig…..
A tegnap esti negyeddöntők mind izgalomban, mind pedig színvonalban is elmaradtak a péntek esti negyeddöntőktől. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem láttunk jó mérkőzéseket. Viszont Gary Anderson és Adrian Lewis sem tudta felvenni a versenyt ellenfeleikkel szemben, úgy éreztem mindkét mérkőzés…..
Folytatódott a Gibraltar Darts Trophy 2019-es versenye, ahol a mai napon már a kiemeltek is csatlakoztak. Egy kiemelt kivételével sikeresen is vették az akadályt, és az az egy meccs sem volt akkora meglepetés, sőt semekkora, hiszen Kim Huybrechts ejtette ki Jonny Claytont. Lássuk mi is történt…..
A mai napon folytatása következett a riesai European Tour fordulónak, ahol már a kiemeltek is csatlakoztak a verseny menetéhez. Nem kellett sokat várnunk az első meglepetésre, rögtön a második meccsen borult a papírforma, ugyanis a Lengyel Sas gyorsan elszállt. Lássuk kissé részletesebben az…..
Folytatódott a szombati nappal a European Darts Matchplay, melyen már a kiemeltek is dobóvonalhoz álltak. Kivétel nélkül minden kiemelt továbbjutott, nem hiába a cím. Na, de azért nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy ezt leírtam, nézzük...
A mai estével megkezdődtek a negyeddöntők párosításai és egyben mérkőzései. Michael Smith Mervyn King ellen lépett színpadra, míg James Wade ellenfele a Gerwen-verő Glen Durrant volt. Fontos megjegyezni, hogy a negyeddöntők már 16 megnyert legig zajlottak, és továbbra is érvényben van a "két tiszta…..
Hétfőn sincs megállás, folyatódott a World Matchplay. A mai napon állt táblához Peter Wright, de mellette ott volt még többek között Simon Whitlock, Keegan Brown és Daryl Gurney is. Lássuk mit produkáltak a főszereplők a hét első napján. ..
A mai napon folytatódótt a European Tour nyolcadik állomása, azaz a Danish Darts Open. Délután kezdődtek a mérkőzések, már a tizenhat kiemelt is csatlakozott a küzdelmekhez. A délután folyamán nagy meglepetés nem született, két meccs kivételével a kiemeltek jutottak tovább. Este azonban már…..
Tegnap kezdetét vette a World Cup of Darts 2019-es eseménye, ma pedig folytatódott. Wales és Észak-Írország személyében két kiemelttől tegnap búcsút vettünk - valamint a magyar csapattól is - ma azonban egyetlen egy kiemelt sem esett ki. A nap legjobb meccse szubjektív megítélésem szerint az…..
Tegnap egy újabb csütörtökön voltunk túl, azaz egy újabb Premier League forduló játszódott le. A színvonal most nem volt annyira magas, csupán egyetlen száz feletti átlag született az est folyamán, azonban ettől függetlenül élvezhető, remek meccseket láthattunk Manchesterből. ..
A mai napon elérkezett a German Darts Open finálé napja, azaz a harmadik egyben utolsó nap. A délutáni mérkőzések egészen jól sikerültek, aztán természetesen az esti parádézás sem maradhatott el. Meglepetésre azonban nem a megszokott nevek parádéztak, hanem Dave Chisnall és Ian White (na meg Michael…..
9 Nyíl Ha Wales, akkor Price! 2019.04.18 23:02:37
Ma este Wales-ben mérkőzött meg a darts magja, aminek leginkább Gerwyn Price örülhetett. Aztán este is örülhetett, hiszen a nap legjobb mérkőzését játszotta Michael Smith ellen, amit meg is tudott nyerni. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk részleteiben mi történt a Premier League…..
Ritka, hogy 24 órán belül két Premier League fordulóról írunk, de ilyen ez, amikor Rotterdamba költözik a Premier League mezőnye. Összességében nem unatkozhattunk ma sem, igaz a színvonal ezen a héten lehetett volna egy picivel jobb is, de ne legyünk telhetetlenek. A mai nap "fénypontja" a…..
Újra Premier League naphoz érkezett a hét, azonban most szerdán, hiszen holnap újra (már hagyományként) színpadra lépnek a legnagyobb ászok. Fontos nap a mai, hiszen holnap (ami még fontosabb) meg lesz az első kieső...
9 Nyíl Budapest Darts Gála 2019 2019.03.09 16:03:58
Tegnap volt a nagy nap, amire oly sokan vártak... Budapest Darts Gála 2019! A név kissé zavaró lehet, azonban teljesen logikusnak tűnik az elnevezés, még akkor is, ha maga az esemény a csodálatos ÉRD ARÉNA berkein belül zajlott le. Köztudott volt, hogy nyolc játékos, köztük négy PDC nagyágyú…..
Délután lejátszották a meccseket a legjobb tizenhatba kerülésért, ahol pikáns párosítások alakultak ki. Este sor került a nyolcaddöntőkre. Remek mérkőzéseket láthattunk, ahol születtek meglepetés eredmények is és sima papírforma mérkőzések is. Lássuk!..
Ma délután a negyeddöntőkkel folytatódott a küzdelem a Masters tornáján. Dave Chisnall közel százas átlaggal verte meg az Anderson helyett beugró Bunting-ot, míg van Gerwen száz feletti átlaggal búcsúztatta Suljovic-ot. Joe Cullen most kevésbé játszott jól, mint tegnap, bár a mérkőzés nagyon jól…..
Pénteki nap után szombat este is színpad elé álltak a legnagyobbak. Gerwyn Price és James Wade csatáján nagyjából senkinek sem szurkoltak az elmúlt hónapok történései miatt. Cullen, ahogy ígérte interjújában, idén megpróbálja a döntő szituációkat jól kezelni. Smith tartotta jó formáját a…..
A tegnapi napra sem lehet panaszunk, még akkor sem ha a női mérkőzés most gyengébbre sikeredett. A férfiaktól viszont láthattunk nagyon magas színvonalú játékot, főleg este Conan Whitehead-től. De Unterbuchner, Jim Williams vagy Scott Waites teljesítménye is megsüvegelendő. Mark McGeeney-nek véget…..
Sok izgalom nem volt a tegnapi napon, csupán egy mérkőzésen játszották ki a férfiak közül az öt szettet. Azt a meccset McKinstry be is húzta. A legjobban várt játékos (talán) Glen Durrant is színpadra lépett, és korrekt, jó teljesítménnyel kezdte meg az útját a vébén. A nap legjobb átlagát azonban…..
Túl sok izgalom nem született a délutáni negyeddöntők alkalmával, mindkét esetben - az úgymond - elvárt eredmény született. Nathan Aspinall állva hagyta Brendan Dolant, Gary Anderson pedig viszonylag simán elődöntőbe jutott. ..
A karácsonyi pihenő előtt még három mérkőzés várt ránk. Holnaptól a karácsonyé a főszerep, ma még a dartsé volt. Ez az este nem az izgalmakról szólt, azonban láthattunk egy magabiztos Lewist, egy új csillagot Aspinall személyében, és egy újfent száz felett dobáló címvédőt...
Szintén jó kis délutánon vagyunk túl, láthattuk a jövő reménységét, Chris Dobey-t, ahogyan nagyon éles meccsen, döntő szettben múlta felül holland ellenfelét. Aztán láthattuk Brendan Dolan remek teljesítményét, mellyel ő is tizenhatba dobta magát. Aztán jött James Wade és Keegan Brown, két nem éppen…..
Az utolsó második körös mérkőzésekhez érkezett a PDC 2019-es világbajnoksága, ahol láthattunk egészen jó és parázs mérkőzéseket. Lássuk részeletesen, hogy mi történt a mai estén/éjszakán! Ian White (angol, 11.) - Devon Petersen (dél-afrikai, 70.) 2-3 (3-1; 3-0, 1-3; 1-3; 3-5) Ian White megkezdte…..