Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roninkutya

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire oldaná meg az állatjólléti problémákat az, ha eltűnnének a kutyafajták?..
Roninkutya 2020.06.02 22:38:09
@Bambano: "amennyiben a genetikai dolgokat vesszük előtérbe, akkor ez a kijelentés az első betűtől az utolsóig pontos és helytálló."

Nem tudhatsz valami sokat a genetikáról.

Az eredeti poszt amire ez az írás született tele van sületlenségekkel, melyek tudományos alapon tényekkel cáfolhatóak. Egy olyan káros jelenség kb. mint az oltás ellenesség. A laposföld hívők szintjén mozog, Az utóbbi szórakoztató az előbbi veszélyes. Ezt a gondolkodás módot is veszélyesnek gondolom a hazai amúgy sem fényes kutyatartási kultúra fejlődésére nézve.
Roninkutya 2020.06.03 05:41:46
@Bambano: Nem azt írtam, hogy az egész sületlenség lenne hanem, hogy tele van. Nem ugyanaz a kettő. Nem sikerült értelmezned amit írtam.

Tehát attól, hogy egy hosszabb írás tartalmaz esetleg tényeket vagy valóságot, és értékrendem szerinti helyes megfogalmazásokat, még tele lehet sületlenségekkel, felszínes féligazságokkal. Esetünkben is ez történt. Pont ezért is kártékonyak az ilyen és ehhez hasonló írások mert a tények, féligazságok és valós problémák köré csomagolva annak mázával lefestve terjeszti az agyament elméleteket.
Mielőtt nyílik a nevezés, úgy gondoltuk, itt az ideje a HDR világban használatos pár fogalmat tisztázni, hogy könnyebb legyen az eligazodás, a nevezés, a tájékozódás. A versenyt és az életet a HDR világában nem szándékozunk könnyebbé tenni… sőt… csak az eligazodást. A témákat a felmerült kérdéseitek…..
Egy angyalian ellenállhatatlan példány <3 Az általunk ismert legszebb Marsi. (Fotó: CyberCat Photo) Kutyás körökben régóta megoldatlan rejtély egyes kutyák származása. Megfelelő ismeretek híján az ilyen kutyákat a népnyelv egyszerűen keveréknek, rosszabb esetben korcsnak (sic) nevezte. A…..
KUTYAKEMÉNY Nagy levegő és… 2017.12.22 09:48:08
Gondolom már Ti is éreztetek úgy valamilyen nagy lépés előtt az életetekben, hogy „Na, veszek egy nagy levegőt és utána akármi lesz is, én megteszem, belevágok!” Ez lehet egy kilincs lenyomása az ajtón, ami elválaszt álmaid állásának interjújától, a kapaszkodó elengedése mi előtt kilépsz a gépből…..