Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soros azt akarja bevándorlás-ügyben, amit az EU, egyébként pedig nincs bizonyíték arra, hogy az általa támogatott civil szervezetek embercsempészekkel játszanának össze; Izrael szövetségest lát Magyarországban az EU ellen, de Netanjahu sok más ügyben is egy húron pendül Orbánnal (civilek, Soros,…..
Soros szóvivője teljesen légből kapottnak nevezte a magyar kormány vádját, mármint hogy az üzletember illegális migránsokat akarna Európába importálni. Wall Street Journal: Európában Orbán Viktor és a lengyel kormány fenyegeti leginkább a liberális demokráciát. Félő, hogy a mind nagyobb gazdasági…..
Izrael azért táncolt vissza az antszemitizmus ügyében, mert többet ér neki egy kormány, amely a pártját fogja az EU-ban; Orbán nem antiszemita, de nem is demokrata, hanem cinikus populista; Új helyzet állt elő a világban, mert Orbán és más ultranacionalista vezetők demokratikus úton jutottak…..
Elolvastuk, mit mondott Orbán Viktor pénteken a közrádióban (egyebek mellet üzent Nyugatra, hogy ne merjék leváltani). Mit mondott Németh Szilárd a Népszavának (azt, hogy ő a király). És végül, hogy mit mondott Kövér László a Figyelőnek. (Muszáj volt, ez a munkánk.) Még a szófordulatok is ugyanazok.…..
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.09 16:28:33
@ulpius66:
Ez a lippsi amerikai CIA- csicska újságírás alapja:
vádold az ellenfeledet, azzal, amit te teszel

Pl.
-választások befolyásolása,
-országok destabilizálása (Irak, Afganisztán, Líbia, Jemen, Szíria, Ukrajna)

ezt mind- mind a CIA és csicskasajtója tette lehetővé, de mindenféle bizonyítékok nélkül Oroszországozni, putyinozni, erdogánozni, meg azorbánozni kell

imgur.com/a/Rwj2j
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.10 10:24:06
@1ghost:
Tényleg csak egy szellem vagy.
Az amerikai nagykövetség laptopjáról naponta 1000x bediktált sablonszöveg egyik változata.

Ahogy a fenti CIA- csicskamédia véleménycikkek is, amikben semmilyen valós tény nem szerepel.
A magyar Külügyminisztérium azzal igyekezett megnyugtatni Izraelt, hogy a kormány megvédi a zsidókat, de kitart a Soros ostorozása mellett. Orbán már a választásokra kacsintgat, amikor igyekszik Sorost a betonba döngölni, Horthyt viszont dicsőíti. Új, extra-szélsőjobbos mozgalom próbálja betölteni…..
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.09 11:15:05
Európában sokan azt fontolgatják, mikor és miként nyújtsák be a számlát a teljesen eltévelyedett magyar és lengyel kormánynak. Még igencsak korai volna búcsút inteni az európai populizmusnak - állítja a szakértő. Szíjjártó az orosz kártyára tesz gázügyben, Orbán az amerikai opciót is nyitva…..
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.09 07:56:47
A kormány legújabb plakátkampánya már tényleg az abszurditás határait feszegeti, hiszen egy amerikai üzletember fotójával és a hozzá fűzött értelmetlen kommentárral riogatja a magyar polgárokat. Azt is mondhatjuk, hogy egész plakát egy óriástalány. Nem kapunk választ például arra a kérdésre sem,…..
Az unió illetékes biztosa és az osztrák kancellár is szolidaritást sürget a magyaroktól, lengyelektől és csehektől az olasz menekülthelyzet enyhítésére Orbán Viktor azzal igyekezett megnyugtatni a hazai zsidó szervezeteket, hogy szó sincs antiszemitizmusról: a náci plakátokra emlékeztető…..
Ezt állítja a kormánypropaganda, amelynek egyik leágazása bejuttatta egyik újságíróját hírszerzőjét egy keddi konferenciára. Persze mivel a fideszes agit-propról van szó, az egész feltételes...
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.07 07:33:25
A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a magyar kormány állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést. A Fidesz-kormány válasza: Soros...
A Republikon Intézet júniusi közvélemény-kutatása alapján mind az MSZP, mind a DK támogatottsága esett a múlt hónaphoz képest, míg a Fidesz erősödött a pártválasztók között. Úgy néz ki, hogy Botka sem tudja megmenteni a vegetáló pártot a vereségtől, sőt, a Gyurcsánnyal való állandósult üzengetés…..
- Ha van szélsőjobb és baloldal, a Fidesz töltheti be a centrális erőtér közepét, azon kívül két rivális egymást gyengíti, ezért pénzeli Orbán a szocialistákat - Botrányos lett volna, ha éppen OrbánViktor búcsúztathatta volna Helmut Kohlt, mivel a magyar vezető semmibe veszi az európai értéket,…..
indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt 2017.07.03 11:05:35
Orbán idegengyűlölő, demokráciaellenes, nacionalista és durván menekültellenes programot visz, ugyanakkor törleszkedik Putyinhoz Kaczynski szerint a 36 milliós Lengyelország erkölcsi alapokon utasíthatja el a kvótadöntést, mert 7 ezer menedékkérő szociális katasztrófába döntené az országot A…..