Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorozat Váró

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többször fordul elő, hogy egy sorozatot úgy reklámoznak, hogy "sikersorozatnak" kiáltják ki. Na de hihetünk-e mindig a hype-nak? Egyáltalán, mitől lesz valami sikersorozat? Honnan indult ez az egész, melyik volt az első igazi sikersorozat? Mi kell hozzá? Mikor lett "sikk" sorozatozni? Ezekre…..
Sorozat Váró 2017.11.19 20:58:40
@NewZ: Hello! Köszi! :)
Igazad lehet, nagy tábora volt annak is!
Kis betegszabadság miatt a hallottak tartalmához képest jóval később került fel legújabb epizódunk, de hát ilyen ez a popszakma. Ezúttal csak átlapoztuk az aktuális tévés szezon őszi felének a premierjeit és ámultunk és bámultunk, mik jutottak el a nagyon sokadik évadukig, és mikhez nem sikerült még…..
Sorozat Váró 2017.10.30 00:28:42
Sorozat Váró 2017.11.09 19:11:11
@makaii: több rétegű a dolog, mint vártuk és az utóbbi hetekben nem volt túl sok szabadidőnk, de azonnal szólni fogunk, amint megoldottuk a kérdést!
Egy szívünknek kedves témával, a musicalekkel térünk vissza hozzátok! A Crazy Ex-Girlfriend egy elég ütős zárás után végre nem csigáz tovább és belekezdett a harmadik évadába, ennek kapcsán bemutatjuk a sorozatot, valamint összeszedjük, hol ihlette még meg a tévéseket a musical…..
Ezúttal a tévésorozat-készítés egyik leginspirálóbb témájáról, az időutazásról beszélgettünk. Miért lehet ennyire népszerű a téma? Hányféle módot képzeltek el eddig az időutazásra? Az Outlander harmadik évadpremierje miatt kicsit jobban kikacsintunk a sorozat időutazást nem érintő részeire is, de…..
Már több, mint 7 éve, hogy a csapból is a Trónok harca folyik, mi sem kerülhettük el, hogy a hetedik évad végéhez érve ne beszéljünk róla kicsit. Kicsit másfél órát... A spoilerektől félők semmiképp se kattintsanak a lejátszás gombra, viszont ha végig néztétek az eddigi epizódokat, nagyon…..
A 18-ai The Defenders premierre készülve áttekintettük az eddigi Netflixes Marvel sorozatokat, összehasonlítottuk őket a CW-n futó DC-s sorozatokkal és ha már a szuperképességekkel rendelkező képregényhősöknél jártunk, beszélgettünk kicsit a Legionről is. A szóba került sorozatok: Jane the…..
Tudjuk, tudjuk, kicsit megcsúsztunk a két héttel, de történt néhány dolgo az életünkben, például az, hogy lejátszót váltottunk. Igen, két rész után átköltöztünk a mixcloudra. Ez van, srácok. Ebben a részben egy kissé lassabb folyású, cserébe spoileres kibezélést tartottunk a Game of Thrones utóbbi…..
Elképesztően boldoggá tettetek minket azzal, hogy jóval többen hallgattatok bele az első podcast részünkbe, mint vártuk. Igazán bízunk benne, hogy láttatok bennünk annyi potenciált, hogy most ismét hallgatóink között üdvözölhetünk mindenkit. Kéréseiteknek megfelelően ezután itt a blogon listázni is…..
Elindultunk! Többszöri próbálkozás után végre elkészültünk az első podcast epizódunkkal. Ahogy azt sejteni lehet, főállású sorozatrajongók vagyunk és úgy döntöttünk, szenvedélyünket szavakba öntjük. A tervek szerint minden adás két részből fog állni: először megbeszéljük a számunkra friss…..