Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moah

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már hetek óta nem is csinálsz mást, csak az időjárásjelentő oldalakat bújod, és próbálod kitalálni, hogy azon a napon fog-e esni. Sajna ebben az évszakban nehéz megjósolni, hogy mikor lesz csattanós vihar, de itt van 6 tipp, hogy hogyan hozz ki egy nedves napból is a…..
Minden sztáresküvő izgalmas, már csak azért is, hogy a híres név mennyire fog megjelenni a ruhában, avagy a dekorációban. Legújabb sorozatomban a sztárokat vesszük sora, hogy ki, hogyan nézett ki esküvőjén. Sarka Kata   2008.08.16. Budapest. Sarka Kata szerencsésnek…..
Minden sztáresküvő izgalmas, már csak azért is, hogy a híres név mennyire fog megjelenni a ruhában, avagy a dekorációban. Legújabb sorozatomban a sztárokat vesszük sora, hogy ki, hogyan nézett ki esküvőjén. Balogh Edina   2012. május 26, Esztergom. 7 év közös munka után…..
Minden sztáresküvő izgalmas, már csak azért is, hogy a híres név mennyire fog megjelenni a ruhában, avagy a dekorációban. Legújabb sorozatomban a sztárokat vesszük sora, hogy ki, hogyan nézett ki esküvőjén. Rubint Réka   2002. szeptember 5-én, este 7 óra és elhangzik a…..
Biztos mindenki látott már sárga aranyat, fehér aranyat és vörös aranyat. De az arany család negyedik tagjáról ritkán látni képeket. Ahhoz, hogy az arany gyűrű tartós legyen, szükséges, hogy ötvözve kerüljön az ujjunkra. 4 fajta ismert: Fehér arany (palládiummal)Sárga…..
Minden sztáresküvő izgalmas, már csak azért is, hogy a híres név mennyire fog megjelenni a ruhában, avagy a dekorációban. Legújabb sorozatomban a sztárokat vesszük sora, hogy ki, hogyan nézett ki esküvőjén. Vajna Tímea   2013. augusztus 18. Los Angeles. Másfél év járás után mondta ki egymást a…..
Szeretnél egy olyan ruhát, ami éppen hogy csak másabb, mint a többi? Akkor válassz egy olyan ruhát, aminek egyedi hátmegoldása van. Az elmúlt 2 évben egyre jobban divatba jött a kecses háthangsúlyozás valami aprócska részlettel. Így nem csak elölről lehetsz lélegzetelállító,…..
Mindenki szeretné a legkülönlegesebb nappá tenni azt a napot, mikor egymásnak örök hűséget fogad. Sokszor határon túl keressük azt a helyet, ami igazán egyedivé tudja tenni a napot. Íme a 10 legdrágább esküvői helyszín a világon, ami biztos nincsen másnak.  10. Hotel Caruso (Olaszország) - 9,6…..
Minden apró részlet számít az esküvő megszervezésénél. Hogy is ne gondolnánk rögtön a dekor mellett a vendéglistára. Legyen hát szó arról a 6 vendégről, akik ékesíthetik a Nagy Napunkat. 1, Vendég, aki anélkül is jól szórakozik, hogy ájulásig inná magát Nincs annál elszomorítóbb dolog, mikor a…..
Elfajult a vita egy fotós és egy házaspár között extra 40 ezer Ft-os összegről még 2014-ben. Most három évvel később ez az összeg közel 278 millió Ft lett. Neely és Andrew Moldovan 214-ben házasodtak meg Dallaszban, ahol Andrea Polito készítette a képeket róluk. Az ifjú házaspár panaszkodni kezdett,…..
Egy dolog biztos, miután ki lett tűzve az esküvő dátuma, az pedig nem más, mint az esküvői ruha. A történelem során számos alkalommal láthattunk példát arra, hogy milyen nagy hangsúly lett fektetve a ruhára, hogy biztos emlékezetes maradjon a jövőnek. Egyesek megmaradtak a tradicíós vonalak mentén,…..
Hallottál már róla, hogy beszélnek csoportokban egy elsősegélydobozról, vagy hogy mi legyen biztosan szütyőben? Ugyanis a Nagy Napon előfordulhatnak váratlan események, amikor szükséged lehet egy-két dologra. Mire gondolok? Elfut egy szem a harisnyádon, vagy például elkezd fájni a…..
Internet nélkül már szinte elképzelhetetlen a szervezkedés. Habár jelentősen megkönnyíti a tervezést, mégis vannak benne buktatók. Itt van pár tipp, hogy mikre érdemes odafigyelni.   Amit csinálhatsz: Csinálj a neked tetsző ruhákből, tortákból, dekorációkból,…..
Újabb nemesnek kötötték be a fejét a napokban. Most nem volt más a soron, mint Hannover hercegén, ötödik August Ernst herceg fia, ifjabb Ernst hercegen(33). A pompa pedig most sem maradhatott el. Ifjabb Ernst herceg 6 évnyi járás után vette el orosz ruahtervező kedvesével Ekaterina…..
El vagy jegyezve és úton a trónörökös? Duplagratula! Minden esküvőt alaposan meg kell szervezni, na de ha pocakosan készül rá az ember, akkor van egy - két extra dolog amire figyelni kell. Persze várhatsz míg megszületik, hogy régi alakodat visszanyerd, de minek? Egy kismama, köszönhetően a…..
Az egész világban különböző hiedelmek és hagyományok övezik az esküvőt. Bár manapság már csak jelképesek, mégis még felbukkannak az életben. Itt is van 10 hagyomány 10 különböző helyről!   1. Kongó - Teljes komolyság     A legtöbb pár az oltár előtt alig birja…..
Ha valaki megkérdezné, hogy mi a legromantikusabb dolog, amivel lelki társat lehet találni, nem biztos, hogy a közösségi hálóra gondolna az ember. Mégis volt egyetlen egy darab poszt a twitteren, ami filmbe illő véget teremtett.   Az egész 2014-ben kezdődött, és csak viccnek volt szánva. Az…..
Sok esküvő szerveződik tavaszra és nyárra. Ennek legfőbb oka, hogy ilyenkor nem szükséges tető alá vonulni, és a szabadban is lehet ünnepelni. De mit csinálsz akkor, ha az esküvődön a hömérséklet 30 fok fölé emelkedik? A ruha A legjobb hír hölgyeim: egy fehér ruha a legtökéletesebb választás…..
Vegyél 2 ultragazdag oroszt és hagyjd, hogy olyan esküvőt csináljanak, amit még Kim Kardashian is megirigyelne.  Lolita Osmanova, az orosz oligarchia Eldar Osmanov lánya és Gaspar Avdolyan, aki a milliómos Albert Avdolyan fia, nemrég kötötte össze életét egy majdnem 10 millió dolláros esküvő…..
A világban annyi kiaknázatlan ötlet van lánykérésre. Itt van egy, amit egy colorádói tetoválóművész talált ki, és próbálta ki. Vinny Capaldo-Smith megkérte szimplán barátnőjét Brooke Wodark, hogy tetováljon valamit a lábára, de mikor felhúzta a gatyaszárát, volt nagy meglepődés.     Mint a kép…..
"Valami kék, valami kölcsön, valami új, valami régi..." Hány menyasszony mantrázza ezt anélkül, hogy megállna egy pillanatra és belegondolna, hogy vajon miért is kell neki az esküvőre? Az is lehet, hogy már elgondolkoztál valamin, csak nem találtad meg rá a választ. Íme 10 meglepő tény az esküvői…..
Kinek ne lett volna az oviban nagy szerelme, akit büszkén mutatott be mindenkinek. De ki is volt az, aki később el is vette kiszemelt ovistársát?     Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Laura és egy Matt. A két lélek már hat hónapja házas, és a következő történetet mesélte el Matt…..