Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SerenityVia

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre egyszerűnek tűnik a kérdés. Szinte mindenki egészséges újszülöttet szeretne, aki nem roma származású. Jó, nem mindenki, de a többség. Arányaiban jóval többen, mint ahány ilyen újszülött éves szinten örökbe adható. Jelenleg (2017) a jogszabály szerint először mindenki a lakhelye szerinti…..
Szerintem érdemes egy kicsit utánaolvasni ennek a témának már akkor, amikor az emberben először felmerül, mint lehetőség. Emlékszem, hogy a próbálkozások elején még egy ismerős vetette fel és volt bennem ezzel kapcsolatban egy ellenállás. Nem gondoltam örökbefogadásra, mivel pont annak az elején…..
Na nem mintha úgy érezném, hogy egy hozzátartozó, vagy barát venné a fáradságot és utánanézne annak, hogy miről társalogjon valakivel, aki éppen az örökbefogadási eljárás előtt áll, vagy már benne van a közepében, inkább arra gondoltam, hogy akiket érint, megoszthatják, hátha így eljut pár laikushoz…..
Alternatív Babaváró Rólam 2018.06.27 11:48:20
Munkámmal is jelen vagyok a neten, de nem akarom összekapcsolni ezekkel a magánemberként írt vallomásokkal. Ezért itt csak Via vagyok. Hosszú évek óta babaváró. Idő közben, nem véletlen, segítővé váltam. Holisztikus szemléletű vagyok, hiszem, hogy minden mindennel összefügg. Lelkünk egészsége a…..
Alternatív Babaváró Kezdetek 2017.07.02 19:05:12
A történetünk 2011-ben kezdődött, amikor elhatároztuk, hogy családot alapítunk. Már akkor is gondoltam rá, hogy leírom a memoárjaimat, először az első terhesség elején. El is kezdtem egy naplót, de aztán a vetélés miatt abbamaradt. Azóta jó pár év eltelt. Túl vagyunk összesen egy nőgyógyászati…..