Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czidlina Ildikó

189 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Busking. Angol szó. Nem! Nem buszkirályt jelent :D :D :D Gyűjtőfogalom bizonyos fajta utcai művészek ténykedésére. "Tánccal, énekléssel, zsonglőrködéssel stb. való szórakoztatás az utcán vagy nyilvános helyen."  Mégpedig fix ár megadása nélkül. Vagyis a művészek "kalapoznak": a járókelők…..
Sokat hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a cikket, mert talán unjátok már, hogy folyton arról áradozom, mennyi csodát hoz az életembe a hennázás. De most hétvégén megint olyan különleges, erőt adó találkozásokban volt részem, hogy mégis úgy gondolom, kötelességem elmesélni... már csak azért is, mert…..
Nem szoktam túl sűrűn garázsvásárt csinálni, de amikor rászánom magam, akkor mindig elkap egy őrülten aktív, pezsgő energia, és mindig úgy érzem, hogy valami klassz dolgot csinálok. Te szoktál selejtezni a cuccaidból? Mit csinálsz ilyenkor a már nem használt (vagy sosem használt...), megunt…..
Varázslatos henna Pezsgés indul! 2023.02.09 17:35:35
Igen, tudom, hogy még csak február közepe van, de én már érzem a tavaszi pezsgést... Megtörtént az első egyeztetés a tavaszi-nyári rendezvényekről, és úgy tűnik, idén már április közepén indul a boogie :D És ez nagyon szupeeeeer, mert hamarosan találkozhatunk! <3 Vagyis épp itt az ideje, hogy…..
Atyaég! Mit találtam?!?!? A dátum: 2010.  Helyszín: Budapest XIII.  A képen pedig én volnék, boldog Sóboszi koromban, az én kis sóbarlangomban. Ez a sztori még 2003-ban kezdődött, amikor elsőszülött gyermekem, bölcsibe kerülvén hamar aftás lett. És mivel már akkor is jobban szerettem a…..
Különös, ellentmondásos világban élünk.  Szabadok akarunk lenni, nehezen viseljük a szabályokat, nem szeretjük, ha megmondják, mit tegyünk.  Ugyanakkor nehezen önállósítjuk magunkat: kényelmesebb együtt haladni a szürke tömeggel, ahol nem kell gondolkozni, nem kell kitalálni, nem kell…..
Varázslatos henna A jövő kezdete 2022.08.07 17:52:36
  "Tegnap is pont azon morfondíroztam, hogyan lehetne szeretettel és jól kommunikálni mindezt, amikor elém került A JÖVŐ KEZDETE c. film.  Ismered? Én már láttam régebben, de megnéztem tegnap is,  és ámulva nyugtáztam, hogy a film magját képező "add tovább a jót!" mozgalom szintén egy mlm…..
Az úgy volt, hogy jó ideig baromi lelkesen, és sűrűn írtam a blogbejegyzéseket. Aztán idővel kicsit ritkult a számuk. Pedig a lelkesedésem mit sem csökkent, csak az a fránya idő....  Mintha nálam is bekapcsolt volna az "olvadóra"... :D Pedig nem. Legalábbis remélem, hogy nem egyszerűen kifolyik…..
  Szeretem ezt a gondolatot. Na ne ijedj meg, nem a saját történetemet fogom mesélni elmélkedések címszóval :D Bár az igaz, hogy minden gondolat, ötletelés, agymenés, ami "kihallatszik belőlem", az valahol az én sztorim.....
Közeledik a 4. szülinapom , ezért megleptem magam hennás életem első névjegykártyájával 2018.06.16. Az első hennatanfolyamom. Még ma is élénken érzem az akkori őrületes lelkesedésem minden szikráját Eszméletlen, hogy milyen gigászi energiák mozgattak, hogy elinduljak ezen az…..
Varázslatos henna HENNAween 2021.10.18 10:57:08
  Egyre nagyobb divat HALLOWEEN bulikat tartani. Jó alkalom ez egy kis gőzkieresztésre, lazulós együttlétre, iskolai közösségekben, baráti társaságokban egyaránt. És most ne essék szó arról, hogy a halloween milyen eredetű szokás, hogy nálunk halottak napját ünneplünk stb. Nem ennek a cikknek a…..
Mostanában egyre gyakrabban kapok ilyen megkereséseket: Én is megtanulnám a hennázást. Megmutatod hogy kell? Persze! Mármint izé.... hogy érted ezt? .... mit mutassak meg? Mert azt megmutathatom, hogy én hogyan hennázom. Eljössz, festek rád, megnézheted ;) De ettől még nem lesz meg a tudásod...
Nem akarok túl szirupos vagy érzelgős lenni, de szeretném megosztani veletek, hogy nemrég ismét fantasztikus megerősítést kaptam arra, hogy jó úton járok, és hogy a henna sokkal több, mint egy szolgáltatás. Tudjátok, a vasárnap is "Hennaóra a Magorában" nap, de délelőtt nagy zuhé volt, és…..
Egy új világba csöppentem, ami jóval túl van az eddigi komfortzónámon, és hihetetlen tapasztalásokat, sikerélményeket, örömöket hozott nagyon rövid idő alatt. Hol is kezdjem? Kavarognak bennem az érzések, a kérdések, kikívánkozik belőlem a katarzis, hátha téged is motivál, váltásra késztet.....
Részemről ennyi! Most lett elég!  Elég az össznépi gittrágásból. Többé nem szóróm az energiámat, az időmet olyan dolgok véleményezésére, megbeszélésére, amin úgysem tudok változtatni. Eddig "jó" állampolgár voltam: rágtam a közös gittet rendesen, rengeteg időt töltöttem agyalással, megfejtéssel,…..
Nyáron meséltem róla, hogy beadtam egy pályázatot az Ötvenentúl.hu oldalra. Nagyon büszke voltam, amikor értesítettek, hogy az írásom tetszett, és bekerültem a Példaképek közé. Azóta Bukta Zsuzsa közreműködésével és tollából elkészült a bemutatkozó anyagom, ami mától olvasható a Bátor újrakezdők…..
Varázslatos henna Illatok a falon 2020.10.20 14:54:06
Szereted, ha jó illatok vesznek körül? Szívesen használod magadon és a környezetedben a kedvenc illataidat? Nem csoda, hiszen az illatok nagyon erős hatással vannak ránk. Befolyásolják a hangulatunkat, jobb kedvre deríthetnek vagy esetleg épp lehangolhatnak, megnyugtatnak vagy felpörgethetnek. ..
Régi kedvenc tanításom ez. És most új lehetőséget kaptam rá, hogy a gyakorlatban is megvalósítsam  ;) Van egy álmom. Illetve most már több mint álom, mert az alap képzést elvégeztem. Úgy fest, most már tudom a választ arra a kérdésre, hogy "Mi leszek, ha nagy leszek?" (Épp ideje! Ugye????)..
Adatkezelési tájékoztató   amely készült a Czidlina Ildikó (egyéni vállalkozó) által üzemeltetett Facebook-oldalak kedvelői és követői, mint Érintettek részére. Czidlina Ildikó a vállalkozás adatkezelőjeként az általa üzemeltetett Facebook oldalak adminisztrációja során az oldalak kedvelői és…..
Pár napja küldte át egy barátom az Ötvenen túl.hu oldal pályázatát  Ha régebb óta követed a blogjaimat, akkor tudod, hogy én is az 50. szülinapomon csaptam az asztalra. Akkor döntöttem úgy, hogy elég a szürke hétköznapokból, a sehová sem vezető mókuskerékből, és onnantól másik szemüvegen át néztem…..
Na jó, tudom: a cím kicsit bulváros :D  De kb. ezt érzem most. Egyik szemem nevet a másik meg sír... Mert "túl jól" sikerült a festésem ;) Elmesélem. Az úgy volt, hogy a fiam sikeres érettségijét megünneplendő kitaláltuk, hogy legyen valamilyen mozgalmas élmény ajándék, kalandvágyó fiataloknak…..
  Nyaralás, napsütés, tengerpart, Balaton vagy egy klassz wellness. No meg egy csodás henna, ami különlegessé varázsol minket. Mikor ha nem a nyaraláson? Csodálatos érzés, amikor a nyaralás lazaságában megengedünk magunknak egy szép hennamintát, és különlegesnek, vagánynak érezzük magunkat…..
Ööööööö..... azt hittem, ez egy egyszerű blogbejegyzés lesz. Pár infó, néhány kép, és kész.... Ehhez képest már fél órája ülök a fehér felület előtt, és azon dilemmázom, hogy laza, dumcsizós, szlenges legyen vagy inkább komoly hatású, precíz, olyan kis okoska :D :D :D Aha, igen... a kettő között.…..
Lássuk, milyen színű hajkoronát varázsolhatunk magunknak hennával illetve növényi hajfestéssel. Ahogy az előző bejegyzésben már írtam, a henna vörösre színezi a hajat. NINCS többféle színű henna!!! Amit különböző színű henna hajfestékként árulnak (ravasz módon bioboltok is.... itt jobban elhiszi az…..
2019.decemberében festettem először hennával a hajamat. És azóta még négyszer...  Igen, négyszer... Iszonyú gyorsan nő a hajam (szerencsére!), kb. 3 hét alatt már csúnya lenövésem van, és a vörösben nem mutat túl jól az ősz tő :( Vagyis gyűlnek a tapasztalataim szépen, és egyre több kérdést kapok…..