Regisztráció Blogot indítok
Adatok
actsy farang

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politikai reklámokkal most nem foglalkozunk, hiszen az nem is reklám, hanem propaganda. Személy szerint nem kedvelem a Sorost, de mumusként való ábrázolásával kissé túllőttek a célon. (Csodálom, hogy a remek üzletember hírében álló Soros nem vette észre a piaci rést, mivel - másik hazánk Ámerikába…..
actsy farang 2017.12.07 14:33:38
@FlybyWire: Miért, nem a flybywire nickedre ment a válasz? Vagy csak nem vetted észre, hogy nem váltottál?
"kicsirigó" komoly, higgadt visszavágás.
Senki sem állította, hogy értelmes dolog. Viszont téged nem is kérdeztek róla.
Én is szeretném tudni, hogy ilyen gyenge szövegértési készséggel hol adnak neked európai munkabért? Ugyanis sehol nem olvasható ki a szövegemből, hogy bármilyen szinten védem a reklámokat.
actsy farang 2017.12.07 14:36:04
@FlybyWire: Úgy látom talált, süllyedt. :))
Ahogy közeledik a tél és vele együtt a hó, a fagy és a sötét hideg esték, az ember mókus nem is vágyik másra, mint, hogy beburkolózzon egy finom plédbe, a jó meleg szobában, és megnézzen egy könnyed filmet vagy kezébe kapjon egy jó könyvet. Sajnos a lazulás nem lehet teljes, ha a lakásban hideg van,…..
actsy farang 2017.12.04 21:38:43
Amikor két éve felújítottuk a házat, nem fért bele, hogy föltörjük az aljzatot, mindenhová új hidegburkolatot tegyünk ráadásul adott volt egy túlméretezett radiátor rendszer. Nyílászárók persze cserélve, plusz szigetelés. Új, kondenzációs kazánra cseréltük a régit, intelligens vezérléssel, külső szenzorral. A tél legnagyobb részében, amikor nincs tartósan -5-10 fok, igen alacsony (30-45 fok közötti) előremenővel minimális (1 foknál kisebb) hőingadozással tartja a beállított hőmérsékletet a radiátorokkal. Hiába volt egyszerű a régi ON-OFF kazán, az tényleg azt csinálta, hogy amikor a beállított célhőmérséklet alá esett, akkor fullon beindult, 80-fokos radiátort csinált, aztán leállt és hagyta kihűlni a lakást. Frankón volt 4-6 fokos ingadozás, ami roppant egészségtelen, pazarló és kényelmetlen. Ezt sokkal fontosabb szempontnak tartom, mint a fűtési költségeket. Egyszerűen egy álom, hogy beállítom a 22 fokot és tavaszig annyi van, kivéve egy egy hosszabb fagyos időszakot. Ettől függetlenül, ha újonnan építkeznék, a vizes helyiségekben, a hidegburkolatú nappaliban biztos, hogy padlófűtést választanék. Nem kérdés. Sőt, most már bánom, hogy nem légkalapácsoztattam föl az egész földszintet két éve. Ezek a modern kazánok simán elbírnak két-három fűtőkört, padló-radiátor kombóban is. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy ezek a kazánok is elmennek húsz évet majd.
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
actsy farang 2017.11.14 10:58:27
@Tehetséges ugandai buzi: De hát ott hevert árván, gazdátlanul, biztos úr! Megsajnáltam.
actsy farang 2017.11.14 13:17:35
@eßemfaßom meg áll: Persze, én sem akarom azt mondani, hogy hülyeség futározni, de ha egyszer van akinek ennyire problémás, akkor meg lehet oldani pikkpakkal is, egy kisebb városban is szokott lenni 1 de inkább 2 pont. Postához képest minimális sorbaállással. Csomagautomaták tényleg csak a nagyobb városokban vannak. De nekem személyes szoc. problémám, hogy utálok készpénzezni, amit futár esetén a legritkábban tudok elkerülni, 1-2 éve még a postán se lehetett rendesen bankkártyát használni, a csomagátvételi ponton meg semmi gond, fizethetek kártyával olyan üzlet árujáért is, ami egyébként nem tesz lehetővé kártyás fizetést. De mondom, ez csak a személyes tikkem. Gázkazánt én is házhoz hozattam, telefonált is a futár, mert nem akart magával kitolni.
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
actsy farang 2017.10.26 11:34:55
index.hu/kultur/2017/10/26/verebes_istvan_marton_a_halalan_van/

Már várható volt, hogy mikor jönnek elő ezzel. És akkor majd ki kergette halálba a rendező zsenit.
actsy farang 2017.10.26 13:37:02
@Netuddki.: Tehát közlöd a nyilvánossággal, hogy egy fiktív mesesorozaton szocialzálódtál, majd ebből fakadó szakértői mivoltodban eljutsz odáig, hogy sajtóértesüléseid alapján Marton akár meg is ölhette volna S.L.-t miután megerőszakolta, viszont a gyilkosság már nem évül el, tehát M. egy szemét gyilkos, akasszuk föl!
Mondd, te hülye vagy?
A globális felmelegedés egyre aggasztóbb jelei hazánkat sem kímélik. Nálunk ugyan még nem mutatnak ötven fok fölötti hőmérsékletet a hőmérők, de akad azért jócskán elviselhetetlenül meleg nap a nyáron, ideje hát felkészülnünk az igazi kánikulára! Igen ám, de nem mindenkinek van légkondija vagy…..
Furdancs Blog Egyszezonos medencék 2021.06.29 05:00:00
Bár már jó néhány éve kaphatóak a különböző fóliaanyagú medencék a kereskedelemben, igazán olcsóvá az utóbbi 5-10 évben váltak. Manapság már akár 30000.- Ft alatti összegért is vehetünk egy 3,6 méter átmérőjű medencét, szűrő és vízforgató berendezéssel, takarófóliával. Persze ilyen alacsony áron nem…..
actsy farang 2017.06.30 11:59:04
@Mr. Waszabi:
Így van, az az egyik alternatív lehetőség, csak nem akartam már tovább ragozni, így is túl hosszú lettem. Meg van a sós víz lehetősége, aztán a sóbontós tisztítás, de mindegyiknek van előnye, hátránya. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie melyik kompromisszum éri meg neki a legjobban. Vannak akik például rézgálicot használnak, ami méreg, (ezért permetezett vele nagyapánk) de az algát öli. Viszont a klórral szemben a réz nehézfém, a bőrön keresztül felszívódik és SOHA nem ürül ki a szervezetből, egy életen át halmozódik és, hogy kinek mikor milyen gondot okoz, nem előre látható. Egy 50 éves felnőttnek lehet, hogy már mindegy, de a kisgyerekemet biztos, hogy nem engedném rézgálicos vízbe, hogy pár forintot megspóroljak. Az, hogy az öregeink is elvoltak vele, nem jelent semmit. DDT-t is használtak meg azbesztet is...
actsy farang 2017.06.30 12:03:00
@Chalky White jr:
Ez a legjobb összefoglaló oldal magyarul, ami nem kereskedelmi érdekből született, kizárólag egy jó pár, hosszú évek óta medencéző fórumozó tapasztalati kincsét gyűjti össze. Kötelező olvasmány minden kezdő medencésnek
actsy farang 2017.06.30 13:19:11
@alprazolam:
Mivel nincs két egyforma víz, ezért ez a tapasztalatod nem biztos, hogy másnál ér-e valamit. Előfordulhat, hogy ugyanolyan szerencsés lesz, mint te, de az is lehet, hogy az ő vizénél nem fog működni. Ezért értelmetlen ilyen tanácsokat osztogatni. Rengeteg ember van aki bénázik a medencéjével, a tanácsod nekik semmit sem segít. Te viszont elmondhatod, hogy a szerencsések közé tartozol, és ennek jogosan lehet örülni.Meg kell tanulni a helyes vízkezelést, aztán idővel lehet egyszerűsíteni és akár oda is eljuthat ahová te, de nem lehet így kezdeni!
Az olyan adatok, hogy 50ml, meg csak akkor van értelme, ha hozzáteszed mennyi vízhez adagolod.