Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bau76

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Teszt..
 Csak címszavakban: Kerekes Sándor, Bonfini Kert, grill, bárányhamburger, házi kenyér, nagyon jó, Merfelsz Szekszárdi rosé 2010. Van még kérdés?Volt ilyen is:..
Indexes projektként csináltunk egy érdekes bikavértesztet, szegény Vincze Béla botránya adta az ötletet, az lett volna a prekoncepció, hogy bemutassuk, nemcsak a hamisítványoké a világ, hanem a jó magyar bor jó, pláne a rossz mellett. A kétkezi fogyasztót igyekeztünk szimulálni,…..
Hiperben hatványozottan kockázatos bort vásárolni. Hogy pontosan milyen okai vannak annak, hogy a hiperben és borkereskedésben egyaránt kapható borok összehasonlításakor a hiperes húzza a rövidebbet, nehéz volna megmondani, de a közmegegyezés a tárolás körülményeire keni…..
Véleményük mai cikkünkről...
Bau76 2009.03.22 14:43:46
  Újabb két hét telt el, mikor azon kapta magát, hogy körbe-körbe járkál a garázsban, pucolgatja a szerszámokat, fölöslegesen megzsírozza a krokodilemelőt, kézbe veszi a hidegvágót, és hosszú percekig rugdal ide-oda a padlón egy szakadt porvédő gumit. Rá kellett…..
Bau76 2009.03.16 17:12:41
Ahogy elhangzott, február első hetében, egészen pontosan 10-ig újra lehetett Futóblog felsőre rendeléseket leadni. A dátum lejárt, köszönjük mindenkinek a rendelést. További információkat a blogon fogunk szolgáltatni, de itt a hozzászólások közt is lehet majd kérdezni. Aki nem…..
Futóblog Vega vagy-e? 2009.01.29 15:41:00
Még a novemberi - New York Marathoni - csülkös ebéd idején felmerült bennem ez a kérdéskör. Marha sok (4 nagyobb darab) csülköt sütöttem, a futóbarátaim egy része meg krumplit evett magában. Néztem is bambán, basszus ezért dolgoztam 5 órát a konyhában? Azt…..
Futóblog Hétvégi óvatos hatos 2009.01.26 09:34:00
Hármasban futottunk a hétvégén. A péntek esti hihetetlen és jelentős köd ellenére másnap reggel lapos napsütés és pre-tavaszi időjárás fogadott minket. A hőmérséklet 6-7 fok körül. A Margit-híd Budai oldalától indultunk, végiglötyögtünk a hídon, aztán jobbra droppoltunk…..
Néhány embernek még nem, de nagyrészt megvan mindenkinek a pólója! A Nike munkatársai mindenkivel felvették a kapcsolatot tudomásom szerint. Azok is kaptak emailt, akinek nem készült el a pólója az első körben. Ha nem kaptatok emailt, írjatok ide hozzászólást a problémátokkal!A…..
Bau76 2009.01.19 16:19:58
@angelday: azt hogy adidas rá lehet írni? :)
Futóblog Nike gázálarc wanted 2009.01.11 08:01:00
Az ÁNTSZ nem ajánlja, holnap szmogriadó, de hát kim nekem az ÁNTSZ? Egyébként is ott a Fusd át a telet-kihívás, bár inkább a meglepően hatásosan csúcsra futtatott kondimat nem szeretném alább adni. Úgyhogy vállaltam egy óvatos hatost.Hát, nem szeretek a körülmények miatt…..
Lance Armstrong in da hausz! Most mutatta be nekem nrg öccse (!), hogy minden kerékpározók legnagyobbika 2007-ben kiadott egy 41 perc hosszú zenés válogatást futáshoz. A dolog érdekessége az, hogy Lance végig szakkommentálja is a dolgokat, tehát pontosan úgy van elkészítve a zene,…..
Bau76 2009.01.03 20:10:32
@bodlac: a dunaparton ki csap el engem, vmi részeg vontatóhajó? :) én ma John Digweed - Transitions -re futottam, és nagyon jól esett.
Futóblog Kutyafuttában 2008.12.29 09:06:00
Elkezdődött a karácsonyi bejgli, halászlé és miegymás nyomának eltüntetése a szervezetemből. Ehhez nem kell más, csak némi akarat, téli futófelszerelés és alkalom, hogy a tettek mezejére lépjünk. A karácsony környéki gondtalan szaladgálások azért is jók, mert dolgozó…..
Több érdekes fejleményről is be szeretnék számolni. Az egyik legérdekesebb, hogy végre megint tudok rendesen, focistásan köpködni. Pedig ma este nem is volt hideg, olyan 6 fok körül lehetett, a margitszigeti hőmérő speciel sztrájkolt, és a célban felszerelt digitális óra is…..
Bau76 2008.12.26 21:35:54
@adam182: én is futottam ma, de nekem nagyon jól esett és nem zavart a hideg. szerintem megfelelő beöltözés kérdése az egész, például a kesztyű már sokat számít. Tegnap rosszabb volt, a dunaparton futottam 8 kilit, és nagyon erős szél volt, ráadásul kesztyűt is elfelejtettem felvenni...
Futóblog Térden állva 2008.12.07 03:21:00
Kábé fél éve csattant el Sasvári "Angelday" József blogger foglalkozású budapesti lakos Canon G9-ese a Teve utca indiai kifőzde előtt, másfél hónap volt akkor a tíz kilométeres Nike-futásig, azt gondoltam akkor, másfél hónap elég lesz ahhoz, hogy a nullából…..
Futóblog Marco Olmo 2008.12.17 09:40:00
Marco Olmo szegény olasz családból származó jámbor, ma 60 éves férfi. Ultrafutó. Nincsen dietetikusa, edzője, menedzsere, akármije. Eredményei vannak, 2006-ban és 2007-ben, közel 60 évesen ő nyerte meg a Futóblog divjein korábban már megismert "Ultra-Trail du Tour du…..
Kedves emberek, sporttársak, futók! A hivatalos Futóblog pólóra lehet rendeléseket leadni az alábbi űrlap segítségével. A póló Nike Dri-FIT, hosszú újjú, fehér. Férfi / női, többféle méretben, egyedi névvel, 3990.- Forint.A pólók szállításáról emailben értesítjük a…..
Futóblog Eljött a tél... 2008.11.26 08:40:00
A hétvégén az volt a terv, hogy a Bakonyt és a Vértest szántjuk a KÉK jegyében. Pénteken viszont elég nagy mennyiségű eső esett, és az előrejelzés sem ígért esőmentes napokat. A hétvégét ilyen mód lefújtuk. Szombat reggel szikrázó napsütés, némi szél és hát mi…..
Bau76 2008.12.06 17:21:04
Killy: ajánlom ezt a linket:
www.runningforfitness.org/calc/hrzones.php

ha beállítod a max és min.pulzusodat, kiszámolja a zónáidat szépen.
A max.pulzusnál szerintem a számolás (220-életkor) nem sokat ér, de viszonyításnak elmegy.
Családi program szempontjából (kifolyólag) a hétvégét és még néhány napot az őszies-szeles Malmöben töltöttük. A tenisz felszerelésemet természetesen otthon hagytam, de a futócipőt elhelyeztük a bőrönd mélyén: Malmöben van ugyanis tengerpart, néhány sétány, meg park. A…..
Immáron 6. alkalommal rendezték meg 2008. augusztus utolsó hétvégéjén az UTMB, azaz Ultra Trail du Mont-Blanc elnevezésű terep futóversenyt. Az idei versenyre három számban jelentkezhettek az érdeklődő futók, túrázók. 1. UTMB, azaz a névadó verseny Chamonix-ból indulva 166 km…..
Futóblog Pegasus vs. Air Jordan 2008.10.01 01:33:00
Kiöregedett agglomerációs kosárlabdázóként (próbálom szokni a dolgot, nem megy: nyugdíjas kosaras vagyok, a rohadt életbe, mennyire szomorú; most már biztosnak tűnik, hogy nem közelítem Michael Jordant, túl a csúcson, bár az utóbbi évekig komolyan gondoltam, hogy ha egy kicsit…..
Utolsóként nekiálltam kalibrálni. Nem lustaságból vagyok lemaradva: sérülés. Két hete próbáltam utolérni a kisebbik gyereket (3) a lakásban, fölrohant a lépcsőn, én utána, mezítláb voltam, a második fokra röviden léptem föl, szinte csak a lábujjaimmal, viszont a teljes…..