Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweeney todd

0 bejegyzést írt és 1091 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetek tévés ámokfutásainak száma gyarapodott tegnap reggel (ma a Fókusznak fogok nyilatkozni, nem tudom, hogy mikor kerül adásba), amikor az ATV Start című műsorában volt alkalmam - nem először - Jaksity Kata és műsorvezetőtársa, Gajdos Tamás vendégszeretetét…..
sweeney todd 2020.10.13 12:06:28
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
Negyedik részéhez érkezett a Westworld című sorozat az HBO-n. Alábbi posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb kérdéseit...
Nem nagyon van ember, aki meglepődne az olyan híreken, mint hogy az iszonyúan sikeres, népszerű, agyondíjazott sorozatokhoz megrendelnek egy-egy új évadot. Úgyhogy eddig azt hittem, a Nap Legkevésbé Meglepő Híre az lesz, hogy folytatódik a Westworld a második évad után, de nem. A Nap Legkevésbé…..
sweeney todd 2018.05.03 20:52:39
@czerka: lol! Mert nálunk aztán pont nem ezt tolják, hisz annyi nő van pl a kormányban... Ja, várj egy sincs. És nem non-stop azzal vannak elfoglalva, hogy szülünk-e vagy sem és a miniszterelnökünk nem azt nyilatkozza, hogy tisztelik a nőket, jobban is, mint ami kijár. És nincs vak komondor sztori és családon belüli erôszak. És a nő verve jó mondatok. Pont erre felé tartunk, egyenesen!
Az van, hogy a FOX kivonulásával egy csomó olyan sorozat sorsa kérdőjeleződött meg, amit a magyar tévében csak itt lehetett látni, például a Gothamé vagy a Légióé, de ami még ezeknél is nagyobb hír/márkaértékű, a The Walking Dead-é. A kérdés jogos, hogy miért a FOX adta az…..
Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna tegnap, de tényleg. Két új szereplővel folytatódik a Viasat 3 trashrealityje, amit persze ők nem tartanak annak, de persze az, hogy az istenbe' ne lenne az a magukról milliós bugyikat letépő nőkről szóló valóságshow. A második évadot új cég gyártja, a…..
sweeney todd 2018.03.25 04:08:45
A lázadáson van a hangsúly A szolgálólány meséje második évadának új, rövidke előzetesében: "Vedd fel a vörös ruhát, vedd fel a fejrevalót, fogd be a szád, légy jó kislány, feküdj le, tárd szét a lábad... Igen, asszonyom" - sorolja Elizabeth Moss a szolgálólányok kötelességeit, miközben a képen ég a…..
sweeney todd 2018.03.11 07:57:04
@fenrirr: ugye férfi vagy? Lol, amit írsz. Majd ha alapból nem néznek ránézésre minden nôt hülyébbnek, mint az átlag pasit és a politika nem mondja meg, hogy a szülőszobábam, illetve a konyhában a helyem, akkkr nem fogják elnyomni a nőket.
sweeney todd 2018.03.11 07:58:11
@Kelepisti: s könyv alapját a hetvenes években írták.
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
Három rész alatt lelőttek egy csomó embert. Ennyi a The Walking Dead új évada, az All Out War alcímű, és végre értem, miért nem fog Maggie szülni ebben az évadban, hát azért, bazdmeg, mert az évad végére még csak egy nap fog eltelni, már ha szerencsénk van, ugye. Nem értem a showrunnert és az…..
sweeney todd 2017.11.14 21:34:47
@mollyhooper: igen, nekünk hasonló az izlésünk, lásd benedict.
sweeney todd 2017.11.15 09:02:39
Felborította az RTL Klub terveit, amikor kiderült, hogy Stohl András átül a konkurens csatornán futó Szárban sztár zsűrijébe, írja a csütörtöki Blikk. A lap szerint a TV2-s igazolással veszélybe került az RTL-en futó Válótársak negyedik évada. A lap informátora elmondta: az RTL már meg is kezdte a…..
sweeney todd 2017.09.30 10:39:33
@beat76: most fejezték be a 3. évad forgatását.
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
A Készhelyzet fináléjában a hóhért akasztják majd - de ezt a jelenetet a tévében nem lehet látni, csak nálunk, hoppá. Én röhögtem párszor rajta, Hajós tehetsége továbbra is vitathatatlan...
Tizenhárom év kihagyás után folytatódott tavaly az X-akták, természetesen az eredeti szereplőkkel, David Duchovny-val és Gillian Andersonnal. Mivel az új részeket imádták a nézők, a Fox most berendelt újabb tíz részt, hivatalos tehát, hogy lesz folytatás, ezt  David Madden a Fox elnöke is…..
Hat évad után hétfőn véget ért a Csajok, az HBO imádott és gyűlölt sorozata. Hogy mennyire fontos volt az, amit Lena Dunham író-rendező-főszereplő és a munkatársai csináltak, jól jelzi, hogy lényegében az összes fontos amerikai médium a The New York Timestól a Vice-ig megemlékezett erről. A cikkek…..
sweeney todd 2017.04.19 22:45:49
@kokuszpok: hogy lenne már elhízottan igényes? Ezen a csajon legalább plusz 30-35 kg túlsúly van. Az nem pusztán esztétikailag gáz. Nem, nem igényes az, aki engedi, hogy elzsírosodjon a szíve, aki nem törődik a testével, amiben még élnie kell vagy 50 évet. Nem igényes, aki bálnává hízlalja magát és tudatosan rombolja a testét.
sweeney todd 2017.04.19 22:46:49
@szociál: persze, de a tucat-szemét, meg a szembe megyek a szépségideállal és undorító vagyok között is van egészséges átmenet.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Eredetileg Chance címre hallgatott a Hulunak gyártott krimi, de persze a magyar címadásban Laurie miatt nem maradhatott el a Dr. előtag, így Dr. Chance címen kell majd keresni a sorozatot csütörtök este 21:55-től a FOX műsorán. Mindegy egyébként, nem a cím dönti el/határozza meg, milyen egy sorozat…..
sweeney todd 2017.03.08 06:45:01
@PuffCinq: na de miért szinkronosan? HL-nak piszok jó orgánuma van, kár ezt szinkronnal elrontani.

Amúgy meg zseniális színész már House előtt is az volt, ráadásul az egy drámaibb szerep, mikor a vígjátékokban is remekel. Kb mindenben láttam, H. előtt is szerettem, simán el lehet vonatkoztatni.
Ian McEwan, The Children in Time című könyvéből készít tévéfilmet a Sherlock sztárja, aki producere is lesz a filmnek. A Sherlock jövője viszont kérdéses, nem tudni egyelőre, hogy folytatódik-e a sorozat, azt új tévéfilm hírét viszont már a színész is megerősítette, így a BBC-vel együttműködve,…..
Pedig olyan jól indult minden, ugye. 2008-ban kitalálták, 2009-ben forgattak egy pilotot, amit a BBC visszadobott, 2010-ben meg elindult a formabontó, három másfél órás epizódból álló első évad, és átlagosan hozott 9 millió körüli nézettséget. A BBC azonnal kért még…..
sweeney todd 2017.02.01 06:31:18
@Pilgrim76: már az alap is idegesítő "baki" egész victor eltűnése. Nem kereste a rendőrség, csak legyintenek?
sweeney todd 2017.02.01 06:33:08
@PuffCinq: hát, elég szomorú, ha valakinek még akkor is tétszik egy logikán alapuló sorozat, ha 678 zagyvaságot sorakoztat fel.
Sötét és akciódús negyedik évadot ígértek a Sherlock alkotói, és az évadpremier egyelőre igazolta is mindkettőt: valóban több lövöldözés-verekedés volt benne, mint amit megszokhattunk, és nem túl jó hangulatban ért véget, miután egy elvesztettünk egy fontos szereplőt. Legalább ennyire fontos…..
Az MTVA és kedvenc sorozatbeszállítója, a Kálomista Gábor féle Megafilm Service február végén mutatja be a Csak színház és más semmi című sorozat második, dettó hatrészes évadát a Duna TV-n. És akkor innentől a sajtóközlemény, nem követtem az első évadot: A folytatásban – hat hónappal később –…..
Spirituális értelemben egészen csodálatos interjút adott Hujber Ferenc a FEM3-on Joshi Bharatnak, amiben a színész mesél más világokról, többszöri újraszületésről és arról is, hogy ő már nem akar ebben a világban maradni túl sokáig...
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
sweeney todd 2016.12.14 13:18:27
@Yoss: az intelligencia, az empátia, az érzelmi intelligencia tök nem ész kérdése. nem tartom szellemileg igényesnek azt az embert, aki beéri egy tahó BG-ral. az, hogy jó nő-e, vagy sem, azt pedig ki-ki maga döntse el, erről nincs véleményem.
sweeney todd 2016.12.16 14:31:30
@Yoss: igen,szerep,igazából biztos egy intelligens, művelt,empatikus lény,aki tiszteli a nőket. LOL!
sweeney todd 2016.12.16 14:33:00
@látjátok feleim szümtükkel: és akkor mi van, ha orvosit végzett? ez mit bizonyít azon kívül, hogy volt hozzá segge?

továbbá én téged nem minősítettelek.
James Corden most Madonnát vitte el autókázni és énekelni, és milyen jól tette. Az énekesnő vicces volt és laza, és ugyan nagyon látszik rajta, hogy két kézzel ragaszkodik régvolt fiatalságához, de ez abban az amerikai szórakoztóiparban, amiben a nő 40 év felett szinte csak elvétve létezik, érthető.…..
sweeney todd 2016.12.10 21:35:56
Nem most lesz a premier, de képek legalább vannak...
sweeney todd 2016.11.30 14:34:45