Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuvik79

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konyhasó rossz, mert magas vérnyomást okoz. Ja, nem is így van: a szándékosan szennyezett só betegít meg, a tiszta "patikai só" nem ártalmas (?!) Sőt, még ez sem elég precíz: van olyan só, amelyik pedig kifejezetten egészséges, sőt gyógyít. Hallottak már a Himalája…..
Egy kedves ismerősünk ajánlotta nekünk az Enjoy Café-t, ami a Corvin-negyedben található, a 4-6-os villamos megállójától kb. 3 perc sétára. Na de mi is ez a hely pontosan?! Ennek a kávézónak az a különlegessége, hogy robotok szolgálják fel az előzetesen megrendelt ételeket…..
Kuvik79 2019.03.30 10:11:07
@steery: Én a túlnépesedést szorítanám vissza...de hát a legnagyobb országokat elmebeteg, aljas pszichopaták uralják, akik gerjesztik a túlszaporodást...
Kuvik79 2019.03.30 10:11:58
@Zsombic: Miért a bejezésnek kéne gondolatokat generálni? Ha nincs, hát nincs...legtöbb embernek nincsenek önálló gondolatai.
A közbeszédben manapság rendszeresek a „gender”-t ellenző vélemények. De vajon kik azok az emberek, akikkel ezt a szót (egyébként hibásan) azonosítják? Hogyan élnek és hogyan gondolkodnak transznemű honfitársaink? Riportunkban négy transznemű nő nyilatkozik*. Mind a négyen különböző életutat jártak…..
Kuvik79 2019.01.10 10:57:52
@w9alaki: Egy árva szó nem volt a cikkben melegekről, mit néztél, ember, a cseh kettőt?! Nagy baromságokat hordtál itt össze, és még azt sem saját kútfőből.
Hét végi tengerparti családi sétánkon megállított egy idősebb finn férfi, és arról érdeklődött, hogy milyen nyelven beszélünk egymás között. Nyilván előre tudta, hogy mit fogok válaszolni, mert azonnal elkezdte sorolni Magyarországgal kapcsolatos ismereteit: Zsivótszky Gyula…..
Kuvik79 2018.08.26 15:22:09
@István H: Hát az isztán végződésűekkel nem is akarok rokonságban lenni, az biztos!
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Az angol able szóval sok helyen összefuthatunk, akár önmagában, akár más szavak részeként. Érdemes vetni egy pillantást a kiejtésére is. Az able melléknévként a létige mellet szokott állni, és mint…..
Vannak olyan emberek akik valami hiper-szuper ezoterikus tudásra vágynak, de annyira, hogy még a szerencsétlen, csalókkal teli Indiába is elutazgatnak és elköltenek több millió forintokat. Talán azt is gondolják, hogy valami szuper képességre tehetnek szert, mint amilyenek a képregényekben…..
Kuvik79 2018.05.30 01:54:53
Ha úgy adódik, akkor az iszlám ellen felesleges harcolni, mivel nincsen mit megvédeni. Mindenhol nihilista emberek tömegei, akiket már régen mélyen ostobává tett például a nagypénzes média. Például vannak közöttük alkoholisták, drogosok, agyontetováltak, hazug médiát szerető liberálisok, ezeket nem…..
Kuvik79 2018.05.30 01:52:39
"Vagy ott vannak a "nem szülök gyereket mert az sok pénzbe kerül" fehér nők, akik ráadásul erőteljesen a médiában látott viselkedési mintákat próbálják leutánozni."

Fenti mondatodra reagálok.
Bárcsak az egész bolygón az összes nő dönthetne arról, hogy szül vagy sem!!! És bár úgy döntenének, hogy nyomorba nem! És amúgy se sokat! Megszűnne ez a mocskos túlszaporodás! Végre talán érték lenne az emberélet, ha nem lenne túlkínálat belőle...nem véletlen, hogy hova erőltetik a sok gyereket - a nők eltaposásán keresztül- : oda, ahol háború és gyűlölet van! Ott a nőknek kuss, szüljék csak a sok golyófogót meg utánpótlást a további kollektív őrülethez.
Maguktól nem szülnének a szarba.

Lényegében életek milliárdjai erőszakból születnek erőszakba, ahelyett, hogy szeretetből születnének szeretetbe.

Az emberek többsége szeretethiányban nő föl, mivel valójában nem helyesen történik a szaporodás. Mi lenne a helyes?
Ha a kedves szülők (KETTEN!) akkor adnák tovább az életet, amikor úgy elteltek az élet szeretetével, hogy már túlcsordulnak, és tovább akarják adni! Mindehhez az érzelmeken, az érzelmi biztonságon túl anyagi biztonság is jól jön, mert épeszű ember nem kívánja egy gyereknek a kilátástalanságot!!!
Ezzel szemben a legtöbb gyerek a bolygón színtiszta egoizmusból, erőszakból, vagy megszokásból születik. A szülők idegbetegek, én szinte senkin nem látom, hogy örülne a gyerekének, ellenben akik gyerekkel mennek az utcán, azok ideggócok, akiket jobb ívben elkerülni!
Nem a gondolkodni tudó fehér nőkkel van a baj, hanem a túlszaporodást erőltető sötét férfiakkal.

Ha én egy isteni programozó lennék, és minden kis teremtményemnek egyedi feladatot és ahhoz tehetséget adnék, bizony a falba verném a fejem azt látva, hogy a teremtményeim egy része öli a másik részét, és mindezek a "nő" nevezetű teremtményemet megfosztják attól, hogy a tehetségüket kibontakoztassák, mert úgy gondolják, hogy csak szaporodásra valók, mint az állatok! Az emberek többsége soha nem jön rá a feladatára, és egymást is csak akadályozzák az életben! Undorító, amikor tehetséget a mosogatólébe meg a szaros pelenkába fojtanak, de az is, hogy amely nők elértek valamit, azokat a világból is kihazudja a sok nőgyűlölő ostoba egoista féreg!
Szóval ha én lennék Isten, nagyon szomorú lennék az emberiség miatt, mert csak mennyiség van, de minőség nincs. Ugyanazokkal a problémákkal néznek szembe évezredek óta, és nem tanulnak semmit a saját történelmükből.
Nem hét (vagy már nyolc?) milliárd fénymásolat kell, hanem sokkal kevesebb eredeti!
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
Kuvik79 2017.11.28 21:13:29
@Répázó: Ezt otthon a retkes kurva anyadnak mondd, te szardarab.
Kuvik79 2017.11.28 21:14:33
@Répázó: A te dolgod, hogy húzz vissza a fára és ott makogj, debil majom.
Mostanában kettős érzések vannak bennem. Egyrészt örülök, hogy túl vagyok a műtét(ek)en, amiktől a legjobban féltem, másrészt kissé csalódott vagyok a változások miatt, amelyeket a kezelésemnek ez a radikális része hozott.Már írtam arról, hogy a stoma záró műtét óta…..
Azzá kellene válnom, hogy megfeleljek a saját elvárásaimnak. Már ami a biológiai működésemet illeti. Merthogy ismét feltűnt a démonom, aki azonmód bevette magát a fejembe és amolyan diktátorként mindenbe beleköt. Mi ez a mellkasi szúrás? Tüdőáttét? No, és az a hasi valami?…..
Ahogy mondani szokták, repül az idő. Nosztalgikusabb emberek szerint pedig egy tíz évvel ezelőtt történt esemény is mintha tegnap történt volna. És igaz, ami igaz, valóban vannak olyan események, amelyek ugyan régebben történtek, mégis élénken élnek az emlékeinkben. Nekem is van néhány ilyen, ma…..