Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utazo

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vakerda Just Blog It! 2007.01.10 18:20:00
Just blog it! *Kinek, minek, kiért, miért, hogyan (mikor)?* Természetesen a kommunikáció-elmélettel foglalkozó tudományág megjelentetett számos írást e témában. Hosszúra sikerült, mert belelendültem a dologba. A kész anyag szelektált, vágott verzióját küldöm be. A…..
utazo 2007.01.11 20:07:28
www.ohmynews.com
valszeg nem tölt le semmit, csak képet, de másvalahól találni infót az indíttatásról..., mint a harmadik helyezet az információ szolgáltatás terén abban az országban.
Ez már a blog-csokor, ami átkonvertálódik közléssé, infó csere-beréré - "*hír portál".
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
  Régi tartozásunkat szeretnénk Putyi kollegával törleszteni, ezért most, hogy a videomegosztó oldalak csillaga felfutóban van, elő is állunk a farbával: Egy két és fél éve a kredencfiókban senyvedő archív felvételt osztunk meg a publikummal. A…..
Vakerda Decemberi címlap 2006.12.27 13:55:00
Egy kis segítség így a hónap vége felé. Havi cikkeink tematikusan, és egy kis cimkefelhő. Áttekintő jellegű barkácscímlap, hogy átláthatóbb legyen a termés. Mindenki szüreteljen vagy csak csemegézzen kedvére!    …..
utazo 2006.12.28 19:16:11
Vakerda Linuxod van? Buzi-e vagy? 2006.12.19 07:30:00
Az angol geek szó jelentése manapság már leginkább a számítógépbuzikat jelöli. Kik is azok a geek-ek? Azok a (99%-ban) hímnemű emberek akik feszt a gép előtt ülnek és azt berhelik, basztatják. Hardvert installnak, linuxot konfigolnak, windows-t tweak-elnek és egyáltalán, az…..
Hansi Der Wunderhund első, bemutatkozó kisfilmje, amiben is Hansi Der Wunderhund egy gereblyével játszik. Nem túl okosan, de annál szórakoztatóbban. Figyeljük csak meg, hogy micsoda vitalitással veti bele magát a feladat megoldásába: puszta állkapoccsal képes kettéharapni egy…..
Michael Franks Watching The Snow Ha ezt a lemezt felteszem (az mp3-lejátszóm korongjára), akkor már tudja életem párja, hogy visszavonhatatlanul karácsonyi hangulatom kerekedett. Michael Franks, amerikai zenész, gitáros, énekes, dalszerző lemezeit Zságer Balázs és Ákos ismertette…..
Vakerda Falun betegek a népek?! 2006.12.12 07:30:00
Az Origón van egy cikk, ami miatt kinyílt a zsebemben a bicsak. A tudatlanság, ami a vidéki életmódot burkolja sűrű ködbe a budapesti népek szeme elől, egyszerűen eloszlathatatlan...   A cikk itt olvasható. A cikkben leírják, hogy a kis falvakban betegek a népek, mert nincs…..
Ez az ismertető a teljesség igénye nélkül szeretné bemutatni, hogy átlagos, otthoni számítógép-felhasználóként milyen programokat vehetünk igénybe az alapfeladatok ellátásához. Ingyen, legálisan. Nagyon sok szoftvert használunk mindennapjainkban. Vannak gyakrabban, ritkábban,…..