Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladlosobah

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
ladlosobah 2012.09.26 12:15:07
@ComLo: "azt ecsetelte hogy azért nyerünk meg minden háborút mert Magyarországon olyan mocsári kigőzölgések vannak amik kinyírják az ellenséget (!!) )"
...van erről valami felvétel? Szeretném szélesíteni a látókörömet...
ladlosobah 2012.09.26 12:50:38
@tikaszvince: háttez...komolyan mondom nem találok szavakat...ez egy több emberen,előre megfontolt szándékkal, folytatólagosan elkövetett idiotizmus. Szaniszlónak nagyon nehéz lehet az élete, ha ennyi ostoba olvasni nem tudó ellenséggel van körülvéve, akiket ezek szerint mégsem pusztított el a nagymagyar kigőzölés (így,szigorúan 1 g-vel).
Hátrányból indul Hajdú talkshow-ja vasárnap, mivel a Heti hetes már 22 órakor elkezdődik, a Randiguru című film miatt a Frizbi viszont csak 22:25-kor. Persze a TV2 még sakkozhat a reklámokkal, meg csak halkan mondjuk, a vígjáték megvágásával, de azért nehéz lesz behozni a…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
(Mottó, utólag:Hogy irjuk azt, hogy bammeg?1. Ha ige, sz-szel és külön, ha rémakiemelő partikula, z-vel, és egybe.2. Három ponttal.) Subject: kerdes Date: Wed, 23 Feb 2005 15:03:16 +0100 From: angelday To: zsb@mail.index.hu Bela, „3 órára kell menjek a fogorvoshoz” vs…..