Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fritzkruger

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
fritzkruger 2009.07.13 21:38:56
@Der Beste: Szíve joga. És a vendéget sem köteles kiszolgálni. És fogat sem köteles mosni munkakezdés előtt. És az sem szabályellenes, ha a kocsmáros már egy hete nem fürdött. És a tökét is vakarhatja. :D

Nem tudom, kezdesz-e érteni?
fritzkruger 2009.07.13 22:25:16
@T1GRIS: ... vagy a pincér kiszólhatott volna, hogy épp ki vezet stb. A link épphogy a "karótnyelt" frakció kicsinyes bosszúja. Én is gratulálok a pincészetnek, hogy legyőzték a vendéget.
A post célja néhány érdekesség, magyar nyelvhasználói sajátosság rövid bemutatása a teljesség igénye nélkül. Nem nyelvészeti forum - bárki hozzászolását szívesen veszem.Bár "univerzális (nyelv)helyesség" tényleg nincs az angolban - mégis kell egy guide line, amire…..
fritzkruger Chaga opik 2008.05.06 22:52:23
(az üres helyek szmájlikat jelentenek)Chaga üzenete:spenótZoli üzenete:nem szeretem Zoli üzenete:megnéztem, és Nagyváradon is van magyar diákszövetségZoli üzenete:ráadásul az alenök németes Chaga üzenete:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeZoli üzenete:csak segítenek, ha…..