Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaufferBlogger

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári záporok viszonylag gyorsan komoly mennyiségű vizet képesek a nyakunkba borítani, ahogyan az őszi esők vagy a téli havas időszak is gondoskodik a tartós nedvességről. Ilyenkor, főleg, ha átázott ruhában esünk be az autóba, komoly probléma lehet a párásodás. A szélvédők párátlanítója segíthet…..
Nincs rosszabb, mint a perzselő kánikulában beszállni a forró autóba. A legtöbben ilyenkor lehúzzuk az összes ablakot, bízva abban, hogy a forró levegőt így gyorsan kiviszi a huzat. Pedig ez nem segít, ilyenkor a levegő viszonylag könnyen áthalad az első és a hátsó ablakok között úgy, hogy a hőséget…..
Az autó néha a leggondosabb használat közben is megbüdösödik. Dohányzás, gyerekek által kiborított étel és ital, kutya, vagy csak a nyári kirándulásról megmaradt izzadtság - mind olyan tényező, amely elég markáns szagot varázsolhat az autóba. Ezek egytől egyig egy egyszerű házi praktikával…..
Ha rendszeresen saját autóval jársz, számodra ismeretlen problémáról szólunk - ha viszont rendszeresen jársz céges autóval, vagy vezeted családtag, barát autóját, nem lesz ismeretlen az az érzés, ami a benzinkúthoz közelítve fog el: vajon melyik oldalon van a tankolónyílás? A probléma gyakoriságát…..
Távirányítóval nyitod az autódat, de lemerült az elem? Nem kell rögtön lakatost hívni, a legtöbb autónál a kulcsoddal is bejuthatsz - még akkor is, ha ez elsőre nem egyértelmű. Számos gyártó gondol rá, hogy működő távirányító nélkül is bejuthass az autódba. Ha te is pórul jársz, keress egy…..
Nem annyira időszerű (bár az idei időjárást nézve sosem tudhatjuk), de fontos tipp: mindig gondolj előre az ajtózárak befagyására! Ha olyan helyen élsz, ahol rendszeres a téli, éjszakai fagy, ismerős lesz neked is a reggeli harc a befagyott zárakkal. Pedig a megoldás egyszerű, és - hála a…..
A medencében használható szivacs-kardok a legértelmetlenebb játékok közé tartoznak - azonban kiválóan alkalmasak arra, hogy az ajtóéleket védjék a garázsban. Vágd ketté hosszában, és ragaszd fel a garázs falára olyan magasan, ahol az ajtók éle nyitáskor érintené. Pro tipp: akár a…..
A legtöbb emberrel, bár már nem egyszer parkolt be a saját garázsába, valószínűleg előfordult már, hogy óvatlanul lekoccolta a garázs hátsó falát. Karcok, sérülések, vagy szerencsés esetben csak a rendszámtábla betűinek fehéredése mutatják, hogy sokunkkal előfordul ilyesmi. Egy egyszerű teniszlabda…..
A legtöbben szezonálisan használjuk az ülésfűtést, csak az igazán nagy hidegekben kapcsoljuk be. Pedig semmi akadálya annak, hogy ne csak a sofőrt és az utast, hanem akár tárgyakat is melegítsünk vagy melegen tartsunk vele. Például egy pizzát. Vagy a hamburgert sült krumplival. A dolognak…..
Nem kell igazán sarkvidéki fagy ahhoz, hogy reggelre az ablaktörlő lapátok odafagyjanak a szélvédőhöz. Hacsak nincs első szélvédőfűtés az autóban, ez hosszú időre megakadályozhatja az ablaktörlő használatát. Ha erővel távolítjuk el a lapátokat az üvegről, a helyzet még rosszabb lesz, ez ugyanis…..
A kimattult fényszóró nem csak kevéssé esztétikus vagy kellemetlen, de veszélyes is, hiszen jelentősen befolyásolhatja nem csak az éjszakai látótávolságot, de a saját láthatóságunkat is. A modern autók műanyag-borítású fényszórói sajnos előbb vagy utóbb mindenképpen megmattulnak. Bár a gyártáskor…..
Nem vicc, ez is működik. Nagyobb lemezfelületeken történt horpadások esetén, ahol a lemez nem tört meg, a fényezés pedig nem sérül, nagy eséllyel kihúzható a horpadás egy egyszerű vécépumpával, néhány rántással, ahogyan a képen is látható. Természetesen nem árt olyat használni, ahol a nyél a…..
Elsőre viccnek tűnhet, de működik. Ma már szinte lasszóval kell fogni olyan autót, amihez nincs valamilyen, gyári, vagy utólagos távirányító. Ezek - szándékosan - csak bizonyos hatótávolságon belül működnek, de néha szükség lehet arra, hogy távolabbról is nyissuk-zárjuk az autót. Legközelebb…..
Milyen autóalkatrész boltra vágyunk titkon, illetve mik az elvárásaink, ha online rendelünk autóalkatrészt? Mik az igényeink akkor, ha ezen a területen akarunk olyan szolgáltatást, ami kifogástalan, ami értünk van, amivel kapcsolatban mindig érezzük azt, hogy valóban szakértelemmel gondoskodik…..
1998-ben alakult a Kauf-Fer Kft, és 2008 óta működik a Kauffer Áruház. Meg kell, hogy mondjuk, hogy akkumulátorok választékában mindig is a legjobbak közé tartoztunk. Itt az ideje tehát, hogy írjunk arról, hogy milyen fontos infókat kell tudnod, ha akkumulátort veszel! Az alapszabály nyilván az,…..
Képzeljünk el egy szituációt! Elvisszük az autót a szerelőnkhöz, aki azt mondja nekünk: minden rendben van a kocsival, de olajat kell cserélni. A te dolgod tehát az, hogy megvedd a legjobb motorolajat, ami az autóba kell. Tételezzük fel, hogy nem tudsz mindent az autókról és a motorolajokról,…..