Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicave

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubjektív  - mi más lehetne egy zeneválogatás - véleményem szerint minden idők legjobb magyar metál dala Régi Géptől a "Kár minden szó!". Főleg a már címlapon beköszönő koncertfelvételen, ahol az eredeti lemezanyaghoz  képest hangsúlyosabban halljuk a basszusgitárt. 3.00-tól a szóló kezdetén még…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
dicave 2019.08.03 08:15:08
@morph on deer: ej de okos vagy. Nah akkor kortyolgassad csak. S ha melletted szarik,hugyozik najd valaki a vízbe még dicsérd is majd meg. .
dicave 2019.08.03 08:17:00
@beeble: nah akkor majd ha melletted hugyozik, szarik valaki a vízbe majd jusson eszedbe ez az írásod. Fel ne merj majd háborodni.
A Bulinegyedre két módon reagálnak az itt lakók. Egy részük FB-posztokkal, tüntetésekkel, tiltakozó akciókkal próbálja kikényszeríteni, hogy valaki oldja meg helyettük a problémát, ami alatt azt értik, hogy a döntéshozók és a hatóságok szigorú rendeletekkel döntsék be a Bulinegyedet. Mások inkább a…..
Eddig nem voltunk túlságosan megelégedve a True Detective idei epizódjaival, de mintha az évad második felére kezdene magára találni a sorozat és annak készítője, Nic Pizzolatto is. Akár egyetlen jelenet is képes csodát tenni, ráadásul ki gondolta volna, hogy pont Stephen Dorff mentheti meg az HBO…..
A Lakástalkshow-ban ma este a Tankcsapda bőgős-énekese mesél sok mindenről, arról, miért vegetáriánus (mivel ahhoz, hogy megedd az állatokat, először el kell vágni a csirke torkát, le kell szúrni a disznót, és egy idő után nem érezett késztetést arra, hogy ezeket a tetemeket megegye), hol vásárol…..
Vajon miért hallgat? Miért nem piszkál, miért nem talál ki jobbnál jobb, érdekesnél érdekesebb dolgokat és őrültségnek tűnő ötleteket? Miért nem olyan kommunikatív mint korábban? Miért ez a fal, amit kettőnk közé emelt? Amikor a nő hallgatásba burkolózik a párja elől, akkor már kifelé tart,…..
dicave 2018.01.17 12:41:09
Látványos, hatásos beállításokban az áprilisban érkező évad is bővelkedni fog, ráadásul kimozdulunk Gilead falain túlra, a Kolóniára, ahol az élet amellett, hogy nettó szívás a nőknek, még veszélyes is, környezetszennyezés, mérgező vegyszerek és/vagy radioaktivitás szennyezte talaj, munkatáborok,…..
Méth Gergővel, a Survivor magyar változatának egyik elég korán kieső játékosával sok mindenről beszélgettem - mivel pont akkora rajongója az amerikai verziónak, mint én, így simán elment két óra úgy, hogy észre sem vettük. Korán kiesett, a saját hülyesége miatt is, de a műsort továbbra is imádja.…..
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Egy olvasó hívta fel rá a figyelmem, hogy manapság igen elterjedt a Magyar vendéglátásban az a fajta protokoll, hogy a pincér az ételválasztást úgy igyekszik megkérdezni, hogy Sikerült választani? Súlyosabb az eset, ha ezt megtoldja egy kis e-vel, azaz Sikerült-e választani?  A fenti mondattal…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
dicave 2017.06.28 07:55:16
A kiégés egy veszélyes tünetegyüttes, amelyre Magyarországon még nem figyelünk annyira, mint tőlünk nyugatabbra. Ha majd megismerkedünk a jelenség tüneteivel és nálunk is komoly irodalma lesz a burn out szindrómának, akkor majd a homlokunkra csapva fogunk visszaemlékezni néhány mai magyar…..
Bömbölő szirénákkal nyit a főcím, egy erdei autósüldözésbe csöppenünk. A menekülő tagok egy szőke csaj a kis csoki lányával, az apuka aki vezet, illetve csak vezetett,mert a következő pillanatban (szerintem teljesen ok nélkül) driftel is egyet a fák közé. Az autónak így búcsút is mondhatnak, papa…..