Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johndo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4 nap anyámnál. Kijutott mindenből bőven. Volt munka, király, és egy csepp alvás is. Odafelé "nem volt kecmec" és megálltam a PANORÁMA étteremben és kajáltam egyet. A tapasztalat a következő: - ha AKKOR állok meg enni amikor először erre gondoltam, akkor…..
Megfordult a fejembe, hogy egy megbízhatóan működő blogger oldalra költöztetem ezt a blogot. Egyelőre ismeretlen technikai okokból, képtelen vagyok importálni az erről az oldalról exportált tartalmat... pedig már nagyon unom, hogy ez az oldal egyáltalán nem működik…..
Eltelt egy újabb hónap. Ha veszek egy nagy levegőt és belegondolok az elmúlt 30 nap eseményeibe, történéseibe, tetteimbe nem is tudom, hol kezdjem. Ami engem illet, csak nagyon sokat dolgoztam, a hónap első felében szó szerint szabadnap nélkül, kissé beleszürkülve, néhol…..
I'm so dissapointed about it... Maybe we miss Prága... :( Yesterday we have a little disagreement with Vukcica, about our trip to Prága. I'm sorry about it, but she is hesitating allways, and allways too much. It's so awful. Now we paid verry big price for it... Maybe it will be a good…..
Mázli-m van How much is the DOG? 2010.02.22 10:54:26
Eddigi költségek részletezése. Gondoltam hasznos lehet egy költségösszesítés, hogy kb lássuk mibe fáj egy kutya, úgy "cakumpakk". - Átlagos, tv-ben hírdetett kutyatáp, 15 kg: 6.000 Ft - Nem átlagos, tv-ben nem hírdetett, prémium minőségű kutyatáp, 15 kg: 10.000…..
Ez nem lehet ugyanaz a kutya, ami eddig volt! Minden amit eddig tudott, a múlt homályába veszett. Tegnap ugyanis NAGYON rossz volt. Szófogadatlan, pimasz, és engedetlen! 3x is kikapott de nagyon csúnyán. 1. elszökött sétáltatás közben. 2. bement a konyhába. 3. este pedig…..
Mázli-m van Képek 2010.02.21 08:27:00
A tegnap kajálás nagyon jó volt. Minden finom volt, és asszem még a mértéket is sikerült megtartanom. De ma reggelre valami nagyon elcsapta ahasam. :( a helyzet nem éppen bíztató... :( Készítettem pár képet a reggeli séta alkalmával. Figyel a kutya! okos...  Bemozdult...…..
Első nap, a kezdetek: Keresgélés, és alapítványokban való csalódások után, MA elhoztam az Illatos útról Mázli kutyát. Az illatos út NEM menhely. Sintértelep. De nagyon ajánlom mindenkinek, ha szeretne kutyát örökbe fogadni. Állandó állatorvosi felügyelet, tisztaság,…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
Johndo 2009.04.30 20:32:45
Thaiföld hallatán sokaknak már eleve a szexturizmus jut az eszébe, és az, hogy ott mindenfajta perverzió kiélhető, ha az embernek elég pénze van. Nem véletlen, hogy néhány hónapja éppen itt kapta el az Interpol a világszerte körözött pedofil angoltanárt, miután egyik áldozata…..