Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hektor_

157 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma búcsúzunk a Cronostól, ennek örömére back to the kezdetek: Arisza memóriáját Maszlovszkij törölte elrejtette, így amikor Szafronov elmegy bocsánatot kérni Viktortól, amiért nem tudta anno megmenteni a fiát, az rögtön el is dicsekszik vele, hogy a robot lány már nem ismeri fel korábbi gazdáját,…..
Lara békés szándékkal jött a kórházba a bankszámlája kivonatával: na, ki tudod szedni ezt a fejemből, vagy a pénz tényleg nem boldogít? - kérdezi. Seggfej Doki kipattinja neki hologramon az agyát, a tumor elérte az agytörzset, mondja, ezt az operációt még a néhai Dr. Derek Shepherd is neccesen…..
Mutatják, ahogy minden szereplő szunyál valahol, Jegor a nagyfaternál, Szafronov a fogságban, Alláék a kocsi hátsó ülésén – de mind közül Zsannának a legszarabb, aki a legrosszabb rémálmára ébred: a kórházi ágyon az újonnan rátett bokalánc fénye villog pirosan a félhomályban...
Arisza arra lép be a nappaliba, hogy Szafronov a kanapén hegeszti Larát – nem tudom, mi a furcsább, az hogy a rajtakapott Lara közben mélyen a robotlány szemébe néz, vagy az, hogy Szafronov egy “Arisza, mi a baj?” kérdést odavetve közben tovább döfködi a partnerét. Ha eddig nem lett volna elég a…..
Zsanna a raktári lakosztályban, Jegor a vonaton, Lara pedig egy wc-ben okádva tér magához, utóbbi különben igen rossz bőrben van, de arra még épp van energiája, hogy bizonyos Fil nevű alaknak megpróbálja telefonon eladni Ariszát. Ahogyan az lenni szokott az üldözős filmekben, a benyakútra beparkol a…..
Gleb átutal fél misit Suponevnek, aztán kérdezi csak, hogyvolt. Á, nem volt para, mondja amaz, simán elhitték a tűzharc-mesét, senki sem gyanítja, hogy én vagyok a tégla. A kopasz ezen felbuzdulva rátesz még egy lapáttal: írd majd azt a jelentésbe, hogy Szafronov ölte meg a társad, így a rendőrség…..
Ahj, gyerekek, untam és utáltam ezt a részt, sajnos így a hvt is nehéz írni, pedig kotlottam rajta plusz egy napot, ám a javításra az ötletek még így is ritkák voltak, mint Indiában a szilárd széklet. Ott hagytuk abba ugye, hogy Varlamov lecsapott a tender végén Toropovra mindenki előtt, azonban…..
Viktor még mindig bekarmolva üldögél az egyik robotringyó lába között, aztán megjön Maszló, és beszámol neki Arisza új gyilkossági kísérletéről, és hogy ha vége a tendernek, megszabadul a lánytól, mivel köpött Szafronovéknak a korábbi ügyekről. Na jójó, apukám, de ha megsemmisíted a prototípust,…..
Szveta Borjával gyakorol a show-ra, mikor benéz hozzájuk Viktor megköszönni a feladatsort, aztán gyorsan távozik is, nem köszönve vissza a (robot)fiának. - Anya, apa miért nem szeret engem? - Nem baj, kicsim. Mi sem szeretjük. … aztán elmondja a robot kisfiúnak, hogy Viktort előbb…..
Visszaugrunk oda, ahol Alla a titokban megszökés közben kiugrott a kocsiból a korlátnál rosszul lenni; megáll mögötte egy autó, ahonnan két faszi udvariasan érdeklődik, hogy segíthet-e valamiben, majd miután az asszony lepattintaná őket, közlik hogy Toropov úr nem igazán örül neki, hogy meg akarja…..
hektor_ 2020.12.31 13:27:22
@Ármándójózsi: megsajnalt :D
hektor_ 2020.12.31 16:27:29
Nézem Glebet a folyóparti padon, mondom ez a csávó még mindig az 1984 című könyvet gyötri, nem is csodáltam hogy az évad eleje óta olvassa, anno nekem is egy örökkévalóságnak tűnt, mire elértem végre az utolsó oldalig – de belenézve rájövök, hogy ez bizony a Blade Runner. Jön Barsz, a férfi…..
Megláttam a rész címét, illetve számozását, és azóta a 90s évek egyik népszerű (de annyira nem, mint a BSB, persze nem kérdés, hogy annyira soha senki nem lesz. SOHA.) fiúbandájának, a Five - Got the feelin' című száma pörög a fejemben úgy nettó 4 órája. Szívesen. Na, ott tartunk, hogy Gleb atom…..
Idősb Szafronov bácsi elindul az éjszakába megkeresni Aljosát, a robotját – akire nem talál rá, egy szívrohamra viszont igen, miután megpillant egy akasztott gépet az egyik sikátorban...
Egy Ken baba robot benézte a gyógyszertár ajtaját lefagyott, ezért újra és újra nekiütközik a Marilyn Monroe kinézetű reklámcsajnak a képernyőn. Nem tudom, mióta csinálhatja az egyhelyben himbálózást, de a szerelő már meg is érkezik, és beszól a központnak: a gép Szafronové. ..
Abban a világban, ahol robotok vannak, olyan helyeknek is lennie kell, ahol elfoglalt/magányos/perverz férfiak (vagy nők) direkt erre a célra legyártott robotokkal (vagy robotnőkkel) randizhatnak. De ahol robotok vannak, ott robotellenes Al-kaidának is lennie kell, így a második rész elején fejest…..
Ah, kezdeni sosem könnyű egy sorozatot, főleg úgy, hogy gondoltam már legalább egy éve nem írtam hogyvoltot, és rendesen kijöttem a gyakorlatból, aztán lecsekkoltam, kijött ugyanaz az eredmény, azaz már 13 hónapja (ősanyák, szevasztok!). Szóval a Netflixen böngészve szembe jött a Better Than Us,…..
Dwight úgy meglepődik, mikor a rádióból megszólal a felesége hangja, hogy még a sminkje is összeugrik az arca égett oldalán, de mivel a hang valószínűleg felvetta felesége nem hallja őt, ezért mérgesen elkúrja a walkiet a bozótba. Miután lelécelt a többiektől az előző részben, a visszafele úton…..
A doku-mederben folytatódnak a kalandok, elmondja 4-5 ismeretlen hogy mennyire hálásak lehetnek Virginiának, aztán ő maga is nyilatkozik róla, hogyan segített újjáépíteni a telepeket, és leesik végre, ami eddig olyan furcsa volt ebben a nőben: ugyanolyan crazyeyes-zal rendelkezik, mint a…..
Szeletekkel indítunk Morgan megboldogult feleségéről, fekánk párás szemekkel nézi vissza saját családi anekdotáit a kamerán, mikor Al rángatja ki a nosztalgiázásból, indulni kéne. Kéne, ám az amúgy is szűkre szabott három kanna benyából már csak kettő árválkodik a platón – tanul meg számolni a lány,…..
Visszatekintünk a box-biznisz hajnalára, amikor Jegesmedve a még jófej Logannel osztogatta az út menti ajándékokat: segítségkérés érkezik a rádión, egy nő esett csapdába a 65-ös mérföldkőnél. Logan odaszól a társának, szíveskedjen kimenteni a bajba jutott hölgyet, de mivel választ nem kap, marad a…..
Vidámvasárnapi nótákat énekel egy tiszteletes a sötét templomban, egy szál gyertya mellett, a kint zörgő zombi hörgésének aláfestő zenéjére. Utóbbi elég szarul nyomja, sosem sikerül eltalálnia a ritmust, amin az atya be is rág, és kiviszi a hóra, ahol fejbe szúrja a hangoskodót – de még hárman…..
Alicia nem tud leszakadni a címadó fáról, így egészen addig bámészkodik ott, míg előbújnak a borostyán és egyéb zombi-hibridek, ő meg, mióta nem megy neki az ölés, csak Strand után visítozik. Szerencsére a férfi ott van a közelben, így elintézi a támadókat...
A rádióban egy könyörgő idegen vakrandit beszél le bárkivel, aki hallja az adást: segíteni szeretnék, itt várok rátok a bevásárlóközpontban, a klinika és a könyvesbolt sarkán, piros kabátban.. gyertek ide, aztán öljetek meg. Megharapták, viszont a cuccait odaadományozná a szegényeknek, nemes…..
Tíz kínkeserves rész után, amikre idén valószínűleg nem öntik majd dézsából az Emmy-díjakat (legalábbis ha olvassák az internet népének véleményét), végre történik is valami: erre már itt is van az évadzáró – meg egy három héttel korábbi hír, ami eddig is nyilvánvaló volt, de azért most megnéztem…..
Néha rendesen kár megnézni a rész címét, mielőtt nekiülök egy hogyvoltnak – ez történt most is, ugyanis a szemünk ilyenkor automatikusan az értékelésre pillant, aztán szar úgy megnézni a részt, ha az internet népe már befolyásolt a 10/5.7 pontszámával, ami talán nem a legrosszabb a sorozat…..