Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbozsi33

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Manchester City szerződtetheti a Napoli 'veterán' kapusát Pepe Reina-t. A spanyol kapusért a manchesteriek 3 millió euró körüli összeget fizetnének, de az olaszok 5 millió euró fejében hajlandóak megválni hálóőrüktől. A 34 éves Reina, Edersonnal és Claudio Bravóval küzdhet meg a csapatba…..
A Manchester United továbbra sem nyugszik bele abba, hogy még nem sikerült leigazolniuk a rivális Tottenham játékosát Eric Diert. Így a 'vörös ördögök' egy 60 millió eurós ajánlatot tesznek az angol játékosért a Spursnek. A londoniak trénere Pochettino ragaszkodik a játékoshoz de, a hírek szerint…..
A Everton kész kifizetni Jonathan Viera 30 milliós kivásárlási árát. A Las Palmas közölte az Everton vezetőségével, hogy a középpályás nem eladó és Viera sem akar távozni jelenlegi csapatától.  A spanyol játékos felkeltette több angol, olasz és spanyol csapat figyelmét is...
A Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy megegyeztek a Sevilla együttesével Nolito átigazolásával kapcsolatban. A spanyol játékos vételárát nem hozták nyilvánosságra, azt viszont tudni lehet, hogy hároméves szerződést kötött a klubbal. A 30 éves támadó tavaly szerződött Pep Guardiola…..
Az Olimpique Lyon hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtették a Besiktas játékosát Marcelo-t. A rutinos brazil védőért a franciák 7 millió eurót fizettek, és hároméves szerződést kötött a klubbal. A legutóbbi szezonban a 30 éves védő 54 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt szerzett...
A Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbították Sergio Romero szerződését. Az argentin hálóőr új szerződése értelmében 2021-ig marad a 'vörös ördögöknél'...
Az Everton szeretné leigazolni az Arsene Wenger vezette Arsenalból Theo Walcottot. A liverpooli kékek 30 millió fontot sem sajnálnának az angol szélsőért kifizetni, és a hírek szerint Walcott távozása már régebben felmerült az 'ágyúsoknál'. A 28 éves játékos az előző szezonban 37 mérkőzésen lépett…..
A török bajnokságban szereplő Galatasaray hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtették a Sevilla rutinos játékosát Marianot. A 31 éves védőért a törökök 5 millió eurót fizettek, és hároméves szerződést írt alá a klubbal. A brazil 2015 óta volt tagja a spanyol gárdának és 53 mérkőzésen lépett…..
Az angol bajnok Chelsea játékosa Marco van Ginkel a holland PSV-ben folytatja pályafutását kölcsönben. A 24 éves játékost a londoni klub ötödször adja kölcsön. Az elmúlt idényt Van Ginkel az AC Milannal töltötte kölcsönben...
17:00 Ferencváros-Puskás Akadémia - M4 Sport 20:00 Star Sixes nemzetközi torna - Sport 1  ..
Az AC Milan újabb játékost szemelt ki magának nem mást mint a Bayern München középpályását Renato Sanches-t. A 19 éves játékos nem lett alapember a németeknél, így karrierje szempontjából távozna is a csapattól. Az olaszok két évre kölcsön vennék a portugál játékost és a két klub megegyezése…..
A napokban a Manchester Cityhez szerződő Walker utódját már meg is találta a Spurs. A Pochettino vezette angol gárda a Porto védőjét Ricardo Pereirát szerződtetné a helyére, és a hírek szerint 22 millió fontot fizetnének érte a portugál csapatnak...
Az Antonio Conte vezette Chelsea görcsösen keresi Diego Costa utódját de eddig minden próbálkozásuk kudarcba fulladt. A londoniak most egy 100 millió eurós ajánlatot tettek a Juventusnak Gonzalo Higuain játékjogáért de a torinói gárda azonnal visszautasította ezt, mert számítanak az argentin…..
A Sampdoria szerződtetné az Arsenal kegyvesztett játékosát Jack Wilshere-t. Az 'ágyúsok' 9 millió fontért meg is válnának az angol középpályástól aki az előző szezont a Bournemouth csapatánál töltötte kölcsönben. Wilshere minden frontot egybe véve eddig 160 mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban...
A tegnapi napon meglepetésre az AC Milanhoz igazoló Leonardo Bonucci helyére a 'zebrák' trénere Massimiliano Allegri, a rivális Lazio védőjét Stefan de Vrij-t szerződtetné. A 25 éves holland válogatott védő szerződéséből már csak egy év van hátra és a hírek szerint, nem kívánja meghosszabbítani így…..
A Manchester United játékosa Chris Smalling zöld utat kapott José Mourinho vezetőedzőtől, hogy szabadon tárgyaljon más csapatokkal az átigazolásáról, mivel a portugál tréner nem számít rá a következő szezonban. Az angol játékos iránt az Arsenal és a West Bromwich Albion komolyan…..
A Liverpool játékosa Lucas Leiva nem számít alapembernek Jürgen Klopp irányítása alatt így, több játéklehetőség reményében távozna a 'vörösöktől'. A brazil játékos iránt a Lazio mutat érdeklődést akik 5 millió fontért szerződtetnék is a középpályást. Lucas Leiva 2007 óta erősíti a csapatot azóta…..
Az AS Monaco hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbították Kamil Glik szerződést. A lengyel védő új szerződése értelmében 2021-ig erősíti majd a francia bajnokot...
A Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtették a Tottenham Hotspur védőjét Kyle Walker-t. Az angol játékosért a 'kékek' 45 millió fontot fizettek és öt éves szerződést írt alá a klubbal...
Az AC Milan szerződtetné a Torino klasszis gólvágóját Andrea Belotti-t. A nyáron ujjá épülő Milan az olasz játékost André Silva mellé hozná a támadó szekcióba. A játékosért a Torino 100 millió eurót kér és a 'vörös feketék' mellett az angol bajnok Chelsea is szerződtetné. Belotti az előző szezonban…..
A Liverpool szerződtetné a Bundesliga egyik felfedezettjét Naby Keita-t. A 'vörösök' nem kevesebb mint 65 millió eurós ajánlatot tettek a Leipzignek a guineai középpályásért. Viszont a lipcseiek sportigazgatója Ralf Rangnick korábban kijelentette, hogy a 22 éves játékos nem eladó.  ..
Az FC Köln hivatalosan is bejelentette, hogy a legnagyobb sztárjuk Anthony Modeste a kínai bajnokságban szereplő Tianjin Quanjian csapatában folytatja pályafutását. A támadóért a 'kecskék' a hírek szerint 35 millió eurót kaptak...
A Benfica és a Barcelona tegnapi napon mindenben megegyezett egymással Nelson Semedo átigazolásáról. A fiatal portugál védőért a katalánok 30 millió eurót fizettek ,és ehhez jöhetnek még egyéb bónuszok ami után a Barcelona még 5 millió eurót fizet a portugál gárdának. A portugál bekk a mai napon…..
A Manchester United tárgyalásokat folytat az Interrel, Ivan Perisic átigazolásával kapcsolatban és a hírek szerint jó ütemben haladnak a dolgok. A két klubnak már csak a játékos árával kapcsolatban kell megegyeznie ami úgy néz ki egyedüli dolog ami nehezen fog menni, az olaszok 48 millió fontot…..
Az AS Roma szerződtetné a Leicester City játékosát Riyad Mahrez-t, a szélső Mohamed Salah pótlására érkezne. Az algériai játékos szívesen távozna a 'rókáktól' ezt már korábban is jelezte a vezetőség felé. A klasszis algériait már több sztárcsapattal is szóba hozták a nyáron, de most úgy tűnik az…..