Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illese123

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egzotikus országokat bemutató sorozatunk részeként (illetve egy azon kívüli poszt keretein belül) már foglalkoztunk Oroszország különleges közigazgatási egységeivel. A terület legnagyobb vasútállomása Birobidzsánban. (forrás: Wikipedia)   Mai posztunkban a Tuvától (orosz szemszögből)…..
Volt a családban egy látszólag jelentéktelen biztosítási eseményünk. Nem számítottam rá, hogy ilyen vesszőfutás lesz az ügyintézésből. De ha már az lett, megfogadtam, hogy miután lezárul az ügy, nyilvánosság elé tárom az esetet. Hát akkor olvassátok, ámuljatok!..
Illese123 2019.02.01 12:13:11
Az a baj, hogy amíg meg nem bírságolják a biztosítót addig ez a racionális eljárás. Ugyanis a legtöbb ember nem fog 200 euróért kétszer sorban állni. Ha akarsz a közösségnek szolgálatot tenni itt van a panasz kezelés: www.karrendezes.eu/biztosito-elleni-panasz-mik-lehetosegek/ kérj tőlük kártérítést mindenféle utazási költség elmaradt haszon ... A biztosítók az MNB től félnek mint a tűztől ott jól jön Matolcsy ezoterikus piacellenessége bírságolnak mint a parancsolat.
Zöldek legyünk, de milyen áron? Örök dilemma a megújulók lakossági felhasználása kapcsán, hogy mennyire éri meg ezekbe beruházni, milyenek a megtérülési mutatók, ha napelemmel kívánjuk beborítani a tetőnket? Nem utolsó sorban azzal is tisztában kell lennünk, milyen garanciális feltételek vonatkoznak…..
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
Illese123 2018.04.05 11:27:19
@ben2: Marha nehéz megmondani mi történne. A Fidesz egyik ereje jelenleg hogy legyőzhetetlennek hiszik. Ha ez megroppan akkor (és az többiek ügyesen kevernek) könnyen elképzelhető hogy számos NER lovag kanáriként kezd énekelni. Ez az Európai ügyészséghez csatlakozással simán eredményezhet lecsukott Fidesz vezetőket. És Czeglédi óta tudjuk hogy dutyiból nehéz kampányolni. Másrészt viszont (Gáborunkkal) simán lehet hogy töketlengednek mint eddig és Viktorunk visszajön négyötödel és lészen véres bosszú.
Az egészség, mint érték már a legrégebbi emberi közösségek tagjai körében is megfogalmazódott. Egy ilyen cikk elolvasása során elgondolkodik az ember azon, hogy jutott el a magyar egészségügy idáig, függetlenül attól, hogy nem ismerjük a cikkben szereplő történet minden részletét. Nem véletlen, hogy…..