Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokallok

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár talpal 2010.01.06 15:20:00
talpal - darus, önrakodó tgk munka előtt a daruhoz tartozó támaszaival stabilizálja pozícióját.talpalás - gumibottal, bikacsökkel ( -> pandacsök, Pandacsöki Boborján) bottal a delicvens (fogvatartott, bűnös) mezítelen talpát ütlegelik. Hasonlatos ez a keresztrefeszítéshez,…..
sokallok 2010.01.11 14:12:44
@saclos: Az nem patkol? Mert úgy értelme is van.
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
Ezúton köszötöm is egyben a Sokallok blog olvasóit, ahol ezentúl az én beszámolóim is olvashatóak lesznek. Célunk nem más mint a világuralom és az ehhez vezető rögös úton álljon itt a 2008 Sziget beszámolója, ahonnan Charmó abbahagyta, a teljesség igénye nélkül.Szerda este…..
Utólért valami fertőzés, ezért is váratott magára oly soká a szigetes bejegyzésem, mert még a toalett kellő időben történő megközelítése is néhány esetben csak hiú ábrándnak tűnik mostanában, nemhogy a számítógépé! Szigetről immáron 2 teljes napja hazasomfordáltam,…..
Aztakurva...Körülbelül így lehetne röviden összefoglalni az eseményeket. Szodoma fertője ehhez képest napközisotthon bázmeg! A vidéki men eleve korlátozottan vett részt a fesztiválon, mert közbeiktatott egy rövid kitérőt külföldre, de amíg jelenvolt annál jobban próbálta…..
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
Agyhugykő Feketelyuk... 2008.11.19 21:42:00
Na hol a lyuk??? ..
sokallok 2008.11.19 22:11:12
Agyhugykő 2008.11.19 15:48:00
Néhány OK, AMIÉRT JOBB FÉRFINAK LENNI *Javitott  A WC előtt sohasem kell sorba állni.--->de igen, ha a lányok is átszoknak rá. Egy férfi le tudja venni a pólóját, ha túl meleg van. -->ez nem tudom mennyire van összefüggésben a szaggal.  Ha egy férfi felemeli a…..
Asszem sokallok... Házimozi 2008.11.19 12:06:25
Vajon belegondolnak e egyes szülők, hogy a gyermekük mit is ért azon ha átmegy filmet nézni a barátaihoz? A valóság inkább így hangzana: Átmegyek x-hez, megnézünk egy filmet de csak fél szemmel, közben megiszunk 6-8 sört, talán egy kis töményet is, lesz némi fű és talán még…..
sokallok 2008.11.19 20:05:23
Mielőtt teljesen öntudatlan állapotba súlytana a dán fillművészet, és elkezdeném az élet értelmét kutatni mint Tyss, írok egy bejegyzést. Hogy legyen. Nektek. Jól. Kicsi kis történet ez, szinte alig van benne sokallás, de jó, és nem csak hétfőkből áll a világ... Szóval a…..
Most hogy nem sokallunk (leszámítva néhány MSN-hétfőt) óhatatlanul nagyfater üzemmódba kattanok, és a régi szép időkön merengek. Van jópár emlék a legendáriumban, most megosztanék egy inkább, és egy kevésbé ízléseset, ám velejéig sokallósakat. Führcsi és Tyss, valamint…..
Mai nappal induló -és egyúttal be is fejeződő- ismeretterjesztő sorozatunkban a neurális hálók rejtelmes világának egy illusztris alkalmazásával ismerkedhet meg a nyájas blogolvasó publikum. (Faszé' kellett nekem annyi Farkas Gyulát olvassak...) A lényeg, hogy van ez a neurális…..
baszni: örök klasszikus ingyenesen+baszni: há ja ki akar még ezért is pénzt adni basztam+a+lányom: gratulálok gyökér... kutyával+basztam: elérkezett a vallomások ideje baszni+kell: igen. és az sem baj ha nőt állat+az+emberrel+sexel: az állati lehet jó+helyek+baszni: hát…..
Aztakurva...Körülbelül így lehetne röviden összefoglalni az eseményeket. Szodoma fertője ehhez képest napközisotthon bázmeg! A vidéki men eleve korlátozottan vett részt a fesztiválon, mert közbeiktatott egy rövid kitérőt külföldre, de amíg jelenvolt annál jobban próbálta…..
sokallok 2008.07.17 15:11:25
Igazából látni kéne, milyen kemény munka folyik itt a 9-ben, csak úgy kattognak-csattognak a billentyüzetek, ahogyan ki-ki maga bejegyzését írja tudományos munka keretei közt.....
sokallok 2008.07.17 14:49:50
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
"Azért iszunk, mert ezt szeretjük, és tudjuk is csinálni!" Gemon Az úgy volt, hogy megiszunk egy sört El Charmoval... Az én készpénzkészleteim nem tették lehetővé hogy kulturáltan (értsd kocsmában) fogyasszunk. Volt nálam körülbelül 6000 forintnyi étkezési utalvány…..
sokallok 2008.05.07 13:45:04
Üssünk hát a médián rést, avagy in medias res: hogy, hogy nem, a tegnapi nap folyományaképp most is Szegeden ragadtam. Kihagyva ezáltal egy újabb számvitel kurzust. Többek között ezért is kérem jelen levelem olvasóközönségét, üzemgazdasági számvitel ügyekben ne engem…..