Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasrozsa

73 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ComingSoon.net értesülései szerint a 62 éve színésznőt újra láthatjuk a mozivásznon Tom Cruise mellett. Elsőként a 2018-as Mission: Impossible - Utóhatásban láthattuk a hölgyet.Angela elmondta, már alig várja, hogy újra Erika Sloane bőrébe bújhasson. Az új Mission: Impossible részről annyit…..
Január 17-én megérkezett a Netflixre az egyik legjobb sorozatának folytatása, a Sex Education 2. évada. Ahogy arra számítani lehetett, a színvonal nem csökkent, sőt, egyre mélyebb témákat feszeget a tinik szexuális életében. Korábban írtunk már az 1. évadról is, azt ITT olvashatjátok. A második…..
2020. január 21-én súlyos veszteség érte a filmvilágot. 77 éves korában elhunyt Terry Jones, a Monty Python egyik alapítótagja. A világhírű nevettető már hosszú ideje súlyos demenciával küzdött. Több filmet is rendezett, valamint szerepelt például a Gyalog galoppban és a Brian életében is, ahol a…..
Kyle Dunnigan, Amy Schumer exe vele, és férjével, Chris Fischerrel él. Kyle a Howard Stern Showban árulta el, hogy ottartózkodásának oka az, hogy éppen Amy hamarosan bemutatásra kerülő Hulu projektjén dolgozik, melynek címe Love, Beth. Dunnigan már másfél hónapja lakik exfeleségével és annak…..
A Meex adta hírül, hogy augusztusban megrendezésre kerül hazánkban először a Comic Con. Bár a rendezvényre meghívott vendégek nevének listája míg nem ismert, a szervezők elmondása szerint nem fogunk csalódni az első ilyen eseményre Budapesten. Akárcsak a külföldi Comic Conokon a résztvevők itt is…..
A színészóriás a január 16-án adásba került Jimmi Kimmel Live-ban árulta ezt el, egy Az ír című film kapcsán folytatott interjú során, mely nem mellesleg 10 Oscar - jelölést kapott. A 79 éves színész az Oscar jelöléseiről beszélt Jimmy Kimmellel, külön kiemelte a harmadik jelölését, melyet a…..
Az Amazon közzétette legújabb sorozatának, az A Gyűrűk Ura filmek alapján készült szériának a teljes szereplőgárdáját. A vállalat nagyon bízik a sikerben, hiszen rögtön két évadot is berendelt. A forgatási munkálatok a filmekhez hasonlóan Új-Zélandon zajlanak majd.  A Juan Antonio Bayona…..
CineArt Blog Jön a Pókember 3! 2020.01.18 15:56:06
A nyáron történt Pókember-balhé után, mostmár biztos, hogy jön a harmadik rész, méghozzá Tom Holland főszereplésével. A ComicBook.com infói szerint a forgatási munkálatok júliusban kezdődhetnek és egészen novemberig eltarthatnad, így Tom Hollandnak sajna nem jut elég ideje az Uncharted filmre,…..
A tavalyi évben már kaptunk forgatási fotókat a március 5-én hazai mozikba érkező filmről, melynek főszereplője Daniel Radcliffe, azonban a legelső előzetes csak tegnap jelent meg a Madman Films csatornáján.  A videó leírásában olvashatunk pár infót arról, milyen is lesz a mozi, az biztos, hogy nem…..
andrasrozsa 2020.01.17 18:29:41
@pingwin: való igaz :D
A legújabb James Bond film kapcsán adott interjút a Nincs idő meghalni két producere a Varietynek, mely során kiderül, hogy volt terv egy női Bond karakter létrehozására, ezt végül elvetették.  Barbara Broccoli elmondása szerint, nem valami érdekes, ha egy férfi karakterét egy nő játssza, viszont…..
Január 17-én érkezik a Netflixre a Sex Education második évada, melynek első szezonja kellemes meglepetés volt a streaming szolgáltató által a fogyasztókra zúdított saját gyártású sorozatok között.A sorozatfüggők és kritikusok által is elismert sorozat azért is volt nagy meglepetés, hiszen…..
A 18 énekesnő és bátyja, Finneas szerzi az idén a mozikba kerülő James Bond - No Time to Die című film főcímdalát. Billie Eilish a következő sejtelmes instagram posztban osztotta meg ezt az infót rajongóival, melynek leírása alapján ő maga sem hiszi el az egészet: A…..
Március 2-ig jelentkezhetnek a szakmai képzéseket szervező intézmények a Filmintézet pályázataira. A cél a filmvilágban szakemberek utánpótlása valamint a hazai filmipar fellendítése, versenyképessé tétele. A Nemzeti Filmintézet idén díszletrajzoló, felvételvezető/location manager, sminkes és…..
A folytatás címe Szellemírtók: Örökség lesz. A film várhatóan már jövőre a mozikba kerül és az eredeti filmeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman kezei alatt készül.  Az eredeti szereplők közül visszatér Dan Aykroyd, Bill Murray és Sigourney Weaver is, mellettük pedig olyan színészek lesznek…..
Úgy tűnik 2021 Keanu Reeves éve lesz, hiszen a Mátrix és a John Wick folytatását ugyanazon a napon mutatják be. Azt, hogy a John Wick 4 2021. május 21-én debütál, már a legutóbbi film premierje után kiderült, viszont a Mátrixról eddig keveset tudtunk.  A Mátrix forgatási munkálatai 2020 elején…..
A nagy Gatsby rendezője készíti el Mihail Bulgakov remekművének filmváltozatát. Baz Luhrmann neve még a 96-os, DiCaprio nevével fémjelzett Rómeó és Júlia vagy a Moulin Rouge filmekről lehet ismerős a mozikedvelő közönségnek. A rendező egyelőre még a cím nélküli Elvis Presley projektjén dolgozik, ám…..
Nyílvánosságra hozták a jövő év január 6-án megrendezésre kerülő Golden Globe jelöltjeinek listáját. Nem okozott nagy meglepetést a lista, hiszen ott a Joker, a Volt egyszer egy Hollywood..., Az aszfalt királyai és Az ír is a potenciális nyertesek között.  Íme a lista: LEGJOBB FILM –…..
Jászberényi Gábor Javában zajlanak a forgatási munkálatok Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című filmjéhez, melyekbe Péterfy Bernadettnek hála betekintést nyerhetünk! A CineArt Studio első nagyobb költségvetésű és saját gyártású kisfilmje a második világháborúban elesett katonáknak állít…..
Nemrégiben került megrendezésre Lengyelországban a 27. Camerimage Nemzetközi Operatőrfesztivál, ahol a magyar operatőrt is díjazták.  Rév Marcell fényképezte ugyanis az Eufória című sorozat pilotját -valamint ezen kívül a nyolcból még három epizódot -, amiért a zsűri díjban részesítette. A sorozat…..
CineArt Blog Elhunyt Lawrence Paull 2019.11.18 20:06:14
81 éves korában szívelégtelenségben elhunyt Lawrence Paull BAFTA-díjas és Ocar-jelölt látványtervező.  Az ő nevéhez fűződik többek között a Vissza a jövőbe vagy a '82-es Szárnyas fejvadász látványterve. Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász remake rendezője búcsújában is dícsérte az eredeti mozi…..
A Disney úgy látszik még csak most lendül bele igazán a tartalomgyártásba saját platformján, hiszen élőszereplős Dragon Ball filmet készít! A We Got This Covered értesülései alapján a Disney ázsiai sztárokkal és hatalmas költségvetéssel készül a film megvalósítására. Az animesorozat 2009-ben már…..
Talán nem esek túlzásba, ha azt mondom, hogy az idei év egyik legjobban várt sorozatfolytatása érkezett meg november 10-én. A Rick és Morty 2013-ban startol el, viszont hazánkba sokkal később robbant be, viszont a nagy népszerűsége miatt iszonyat gyorsan kapott mind a 3 évad szinkront, amire…..
Ahogy már korábban mi is írtunk róla, Ewan McGregor hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér Kenobiként az új Obi-Wan sorozatban. A széria a Disney legújabb platformján, a Disney Plus TV-n lesz látható. Eddig McGregor volt az egyetlen, akiről biztosan tudhattok, hogy visszatér régi szerepéhez, ám…..
CineArt Blog Jön még Star Wars! 2019.11.11 22:13:13
Bob Iger bejelentette, hogy nem állnak le a Star Wars filmek és sorozatok készítésével. A Disney vezérigazgatója elmondta, hogy már a hivatalosan is bejelentett élőszereplős sorozatok mellet (The Mandalorian, Cassian, Kenobi) további projekteken is dolgozik a cég. Arról nem beszélt, kikről vagy…..
A Joker tarol, a stúdiónál, szinte minden kategóriára nevezik Todd Phillips alkotását. Bár a film már begyűjtötte az Arany Oroszlánt, úgy tűnik ez csak a kezdet volt.  Vészesen közeledik a téli díjszezon, ami azt jelenti, hogy a filmstúdiók lassan előrukkolnak azokkal az alkotásokkal, melyekről…..