Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guvat

0 bejegyzést írt és 321 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A digitális sajtó olvasója tobzódhat. E sorok írója például tizenhárom online portált helyezett el a számítógép-képernyő menüsorában. Talán hozzájuk kéne betűzni a Zsúrpubi.hu-t is. Szakmailag rendben van a tördelése, és mostanában mindig kecsegtet valami újdonsággal. Tegnap Vona Gáborral közölt egy…..
A mai állampártnak nincs szüksége belbiztonsági besúgóhálózatra, hisz ott az adóhatóság, az Állami Számvevőszék és a főügyészség. Nincs olyan – ember, párt, civil szervezet vagy cég –, akiket ne tudnának felkoncolni pillanatok alatt...
A kolozsvári iskolai lőgyakorlatokra emlékezteti a kormány új heppje, a Honvédelmi Intézkedési Terv bevezetése a Bozótharc egy barátját. Az egykor kolozsvári, s most budapesti újságíró és gasztroblogger Leopold Erika többek között így fogalmaz az egész, egyszerre sírnivaló és nevetséges…..
Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!..
Ismerem a Gyurcsányista hangulatkeltést, nem rájuk tartozik, minek szólnak bele. Egyszerű, könnyű kis kirekesztő, emberi jogokat megtipró, végtelenül hazug demagógia. Mi közük hozzá? Mondjuk kezdeném azzal a nyilvánvaló szemponttal: Magyarország Büntető Törvénykönyve a magyar állampolgárok által…..
BEKIÁLTÁS V18 kontra kormány 2018.01.03 23:47:28
Ha semmilyen szervezet nem áll mögöttük kudarcba fulladhat a kísérlet. Két-három héten belül ki kell derülnie, mennyire vehető komolyan a január 3-án, szerdán megalakult Válasszunk! 2018 (V18) csoport. Leginkább azokra a jelekre kell figyelnünk, amelyekből kiderül, hogy áll-e mögöttük kampányok…..
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
Az orosz elnök egyedül Emmanuel Macront tegezte újévi üzeneteiben. Angela Merkellel érzékeltette: végre lépnie kellene. Talán nem túlzás azt állítani, hogy Oroszország jövőbeni nemzetközi aktivitására is következtetni lehet abból, hogy mely állam-, illetve kormányfőknek, nemzetközi…..
A luxemburgi külügyminiszter szerint az EU igencsak mélyre süllyed, ha a magyar és a lengyel vezetéshez igazodik; Hasznosak a populisták, mert rávilágítanak a rendszer gyengeségeire, ugyanakkor a sanyarú magyar viszonyok magyarázzák, hogy a nincstelenek közül annyian bedőlnek az orbáni…..
      Brit tudósok publikációit tanulmányozva, sok évi kutatómunkával sikerült megfejtenem azt, hogy ki az igazi felelős azért, hogy Magyarországon hiánycikk a szeretet. Az LMP! És hogy miért gondolom ezt? Íme a kutatásom hiteles dokumentációja: 2012.novemberében történt, hogy Novák Előd ex…..
Nem kell ahhoz szilveszternek lennie, hogy az ember vicces (vagy inkább szomorú?) híreket olvasson. Nem is győztük őket összeszedni, pedig ezek csak az utóbbi egy hét hírei. ..
Szemtelenül nyíltan tömte ki hűséges szövetségeseit, barátait a kormány az év végén és hódolt megosztó szenvedélyeinek. Amúgy is kivételezett, állami pénzen év közben is agyontámogatott tevékenységek kaptak százmilliókat-milliárdokat. A legfrissebb Közlöny tele van önkényes költésekkel, összesen 215…..
A Jobbik vezetője azt mondja, hogy ő a demokrácia utolsó bástyája Magyarországon. Magyarország és Lengyelország autoriter-nacionalista, már csak látszatra demokratikus. Más vélemény szerint Orbán még nem lépte át a Rubicont, de Brüsszel a körmére koppint, ha megteszi. Mit eszik a CSU a magyar…..
Mielőtt Kovács Zoltán kormány-szóvivő politikára adta a fejét, sajtótörténetet tanított a debreceni egyetemen. Felkészült szakember képzetét keltette. Ezért csodálkoztam karácsonyi megnyilatkozásán, ezt mondta ugyanis a PestiSrácok.hu munkatársának: „Az, hogy Magyarországon ne lenne sajtószabadság,…..
Finoman szólva sem a következetességükről ismerhetjük meg a fideszes politikusokat. A karácsonyi ünnepeket például arra használják fel, hogy politikai üzeneteket küldjenek, mecsetekkel riogassanak, az ellenzék harciasságát, Európa gyengeségét hangsúlyozzák, ugyanakkor a kormány kommunikációja szinte…..
Ferenc szerint az állampolgársági papírokat mindenki számára Isten állította ki; A Bizottság kitart a kvóta mellett, hiába érvelt Kurz a magyar álláspont mellett; Lengyelország egyelőre csak hézagosan követi a magyar példát, mert hibádzik a kétharmad...
Miközben Orbán Viktor és Erdő Péter vállvetve aggódik a keresztény Európa sorsáért, a karácsonyért meg hogy a szekuláris Franciaországban le akarják vetetni a keresztet egy pápa szobráról, még a keresztény megváltó születésének ünnepén is krisnásoknak kell gondoskodni a rászorulókról...
A képlet viszonylag egyszerű: minden európai bevándorlás-ellenes pártra akar szavazni. Hogy miért nem tette? Mert a kontinensen nincs demokrácia – szól az orbáni értelmezés...