Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsefbalazs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kép: Erdélyi István Forrás: Vollnhofer Artstudio (Nagyvárad 1931. augusztus 28. – Göd 2020. április 7.)  muzeológus - régész, történész. 1944 őszén, családjával együtt Szentendrére menekült. Sashegyi Sándor pomázi magánrégész intenciói nyomán választotta 1949-ben a régész életpályát. ELTE TTK…..
jozsefbalazs 2020.04.10 08:27:21
Marton Veronika Soproni előadás 2016.09.16 10:14:30
Kedves Olvasóim, kedves Érdeklődők! szeptember 22-én, csütörtökön Sopronban az ŐSTUDÁS-ŐSTÖRTÉNET-MAGYARSÁG előadássorozat keretében „A sumiroktól a magyarokig – A sumir Bau istennő és a magyar Boldogasszony” c. előadást tartok. Hely: Erdészeti Múzeum, Sopron, Templom u. 4. . Idő: 2016.…..
  Az akadémikus történelemtudomány azt tanítja, a mai ember fokozatos fejlődés eredményeképpen szellemileg és testileg az alacsonyabbrendű lényekből emelkedett ki. Ez elmélet évmilliókat ölel fel, bár a történészek hatezer évnél távolabbra nem tudnak megbízhatóan visszatekinteni. Arra, hogy mi volt…..
jozsefbalazs 2017.07.04 20:08:23
Üdv az Olvasónak! Sok mindenben egyetértek a "műszaki sejtések tekintetében" és elfogadom az ősi műszaki leleteket. Elfogadásom alapja, a Föld ciklikus éghajlati változásáról készült Milankovic-Bacsák-Voernhom-féle "A Föld Déli féltekéjére eső energia diagram", amelyhez hasonló lefutású görbe kell legyen a légkörre vonatkozó görbe is, hiszen az a beérkező energiával van szoros összefüggésben. (A diagram a Természettudományi Kisenciklopédia 164. oldalán található.Gondolat Kk.Bp.1986.) A diagramból kiolvasható, hogy a Föld éghajlata az utolsó 600 000 évben több meleg időszakot is tartalmazott, ezek közül is egy kb. 150 000 éveset, hármas és két közel 100 000 éveset, kettős ciklusut. A jelenlegi normál ciklus hossza kb.56-58 000 év lesz, most a ciklus fele előtt tartunk, tehát kb. 26-28 000 év várható a fagyos kihalási időszakunk bekövetkeztéig, a következő jégkorszakig. A korábbi, hosszabb meleg időszakokban a jelenleginél fejlettebb, nem feltétlenül csak technológiai civilizációk alakulhattak ki, amelyekben az akkori emberiség a mainál előbbre is tarthatott - mint azt a "megmagyarázhatatlan" műszaki leletek is bizonyítanak. Ugyancsak számításba veendő, hogy a Kis-i első királyok több 10 sar (1 sar= 3600 év) időtartamon át uralkodtak, majd visszamentek az "Égbe". Ehhez a földinél sokszorta hosszabb életkorúnak kellett lenniök! Azaz volt "égi" támogatás is, amint azt a Föld minden táján megtalálható 8 águ csillag (An isten sumir neve) motívum is felmutat. Ebből a vázlatos eszmefuttatásból azt szeretném felvetni, hogy a földi élet akár több 100 x is megismétlődhetett, sok Teremtés volt, gyes fejlett társadalmakból elmentek űrhajósok (amint mi is készülünk a Marsra) majd visszajöttek és "megtaláltak" minket korabeli fejletleneket (az Istenek)! Nem tudom, de nekem egyre izgalmasabb az őskor-ókor történet!!! Áldás!