Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dakosgergo04

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simünk tud szervezni táncpartit a telefonja segítségével. Csak kattints a "Plan Social Event" gombra és válaszd a "Dance Party" lehetőséget...
Ahhoz hogy tudj csatlakozni egy klubba csak a villogó gombot kell megnyomnod a jobb alsó sarokban. Ott csak kattints a 'csatlakozás egy klubba' lehetőségre. Itt tudsz készíteni saját klubbot is...
Mint már jól tudjuk a Cool kitchen stuffnak köszönhetően már tudunk fagylaltot is készíteni a játékban. Meg persze azt sem felejtettük el hogy ma van gyereknap igaz? Nos ez a két dolog inspirálta  fagyizót készítettem ami nem is nevezhető rendes fagyizónak csak egy kis bódénak vagy standnak. De…..
Sziasztok! Ma azt fogom nektek lépésről lépésre bemutatni, hogy hogyan készíthettek egy üvegházat a növényeiteknek. Kezdjünk is bele!..
Sziasztok! Ma egy játékteszttel készültem nektek, amiben a Cool Kitchen Stuff-ot, vagyis a The Sims 4 egyetlen konyhával kapcsolatos kiegészítő csomagját mutatom be nektek. Mint ahogy már előbb is említettem, a csomaggal főzéssel és sütéssel kapcsolatos ruhákat és tárgyakat kapunk. Kezdjünk is bele!..
Biztos ti is gondolkoztatok már azon, hogy feldobjátok simjeitek házának kertjét. És az is eszetekbe jutott már, hogy ez elég nehéz munka... De igazából pár parancsból megoldható. De hogy miről is beszélek pontosan? Persze, a SZIKLAKERTről...
Mivel mindjárt itt a Halloween gondoltam, bemutatom nektek a The Sims 4 Halloweenes kiegészítőjét, a Spooky Stuff Packet. Maga a kiegészítő nem az ijesztegetésről szól, csupán néhány jelmezt és dekorációt kapunk, de mégis megvan a saját hangulata. Kezdjük is a CAS (Create A Sim) elemekkel:..
  ~Kavarás Az Életem 1.Évad 2.Rész~ °2017.09.01° Matyi: Új év... Gondolom megint én leszek a kis különc, a nyomi stréber, hasonlók.. Megszoktam, de ez már részletkérdés. Most megyek le ne késsem a a villamost. Zoé: Ez nem lehet igaz! Első nap, és már el is ment előttem a…..
~Kavarás Az Életem 1. Évad 1. Rész~ 2017.08.31. ZOÉ Ennek is vége lett... Nem értem, miért volt ilyen rövid a nyár, még egy hónapot simán bírtam volna, bár nézzük a jó oldalát, új tanév, új remények... Kinga és Bence között jól alakulnak a dolgok, csak én maradtam…..
 Először mindenki azt hiszi hogy ez csak egy átlagos Stuff Pack ami tartalmaz pár bútort, meg ruhát és hajat... stb. De nem...Na jó, igazából ez is valami olyasmi...De valahogy mégis más. Különlegesebb. Jobb. Ha szeretnéd tudni hogy miért jobb, és hogy mit is tartalmaz tarts velem!  Aki nem tudna…..
~Kavarás Az Életem~ Rólam 2017.08.06 14:45:32
Nos igen, akármennyire is furán hangzik, 12 éves vagyok. Az ötlet pedig úgy jött, maga a történet, hogy.. Szeretek írni, nemrég kezdtem el hobbiszinten történeteket írni, meg külömböző ministorykat, de úgy döntöttem, elkezdek egy kicsit hosszabb történetet... De ha már van egy hosszabb történeted,…..
Sziasztok! Tőlem már megszokhattátok hogy építős cikkeket írok és ez most sem lesz másképp. Ma építési tippeket hoztam nektek, amik hasznosak lehetnek, ha házat építetek, vagy berendeztek. Kezdjük is!..
Sziasztok! Ma egy kiegészítő tesztet hoztam nektek, amiben a Dine Out Game Packkel fogunk megismerkedni, egy kicsit közelebbről. Ezt a Game packet Originen tudjátok megvásárolni kb. 6000 ft.ért, de Bundle csomagban is elérhető. Lássuk is...
Sziasztok! A mai napon egy modern fürdőszobát hoztam nektek. Remélem tetszeni fog! :)   ..
Sziasztok! Ma néhány olyan ötletet hoztam nektek, amelyekkel szebbé tehetitek a házatokat! És hogy ezeket részletesen bemutassam, lépésről, lépésre építek egy házat, amit ti is elkészíthettek! Na lássuk is! :)..