Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donna

6 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LEBORULOK APAISTEN ELÖTT!!!!! Apuka bevállalta mind a két gyereket: ... "hamár dolgozni nem tudok, akkor nem mindegy!!???" (mondta apa este vállvonogatva :-) .. szóval megúsztam a csuklást!!..
Ma én vagyok az a hülye picsa anyuka, aki taknyosan, köhögve viszi a gyerekét az oviba. Direkt azért, hogy jól megfertőzze a többi anyuka éppen nem orrfolyásos gyerekét. ÜSSETEK ! ! ! De Tisztelt Bíróság, enyhítő körülményként kérem figyelembe venni, hogy otthon egy 71…..
Hétvégén volt a lány utolsó ovis farsangja, egészen jó lett volna, HA... az a baj, hogy mindig van egy ha, sokszor úgy érzem, hogy ha minden jól megy akkor a kaporszakállú odacserdít, hogy: nehogymá' pozitívan gyertek ki belőle!! :-( Lány Aranyhaj-nak öltözött,…..
Totó szereti az apját! Nem kicsit nagyon. Az első érthetően kiejtett szó az "apa" volt. ( a második a kakaó :-) ) Az egyetlen ember, akitől kritika nélkül elfogadja  rendreutasítás az apja. Álmából fölriadva "apázik" és ha apa éppen nem dolgozik bezárkózva,…..
Tisztelt Mt!Nem szerenték nagyon hosszú lenni, ezért csak a lényeget szeretném leírni önöknek. Adott egy cég, ahol 6 éve dolgozom. Irodai munka, elfogadható fizetéssel, normális kollégákkal. Az eltelt évek alatt semmilyen problémám sem a munkatársakkal, sem a vezetőséggel…..
donna 2014.02.11 09:04:56
@Franci123: Igen, Franci rég szültél, az én anyukámnak 42 éve velem összesen három vizsgálata volt, az öcsémmel 30 évvel ezelött kb. 5. Most kb 10 éve minden hónapban "illik" menni, de kötelezőből is van 3 vérvétel és 4-6 nőgyógyos vizsgálat, ÉS MINDENKINEK VAN MUNKAIDEJE: a laborba nem tudsz menni hajnali 6-ra hogy beérj fél nyolcra a melóba mert 8-kor nyitják ki!!!!!!! ezeket most csak munkaidőben tudod intézni, vagy ha mondjuk 4 -ig dolgozol akkor esetleg egy maszeknál 6-ra mehetsz vagy 8-ra. Akkro nem szabit veszel ki, de fizetsz mint a katonatiszt. UFF :-) amúgy meg a poszternek, nem elkéregetni kell magát az embernek, hanem előre kiirni a szabikat arra a napra, indoklás nélkül SZVSZ!
donna 2014.02.11 09:26:38
@fizetekmegegysort: oké gondolom így van, nekem rohadt sok szabim volt, örültünk hogy "ki lehet írni" :-))
Szeretem a 2014-s számot, valahogy olyan jó leírni. Még egyszer sem tévesztettem el. :-) Amúgy ma megint kiégett nálunk egy izzó. Most a nappaliban. Elötte egy héttel az éjjeli szekrény kislámpája, elötte a fürdőszobai lámpa. Az elmúlt két hónap alatt a kocsimban kétszer…..
Néhány hete megvilágosodtam: most már értem miért magyarázta mindenki az érettségi után: -- most kezdődik a nagybetűs élet ! én ezt akkor rohadtul nem értettem, de néhány hete már minden tiszta! Asszem erről beszéltek! Amikor szerda délután fél5-kor mész hazafelé a…..
Hetek óta játszadozom a gondolattal, hogy – életemben először – egyben megsüssek egy komplett csirkét. Sikerült is találnom egy tuti kis receptet, így aztán a projekt már csak a kivitelezésre várt. Rendhagyó módon, kivételesen a konyhában eltöltött…..
Úgy tűnik felváltva érkeznek a jó történetek és a tragikusak... A most érkezett levél azzal  szembesített, hogy milyen könnyű a megnövekedett hiteltörlesztések miatt csődbe jutni."Mit tegyen az ember, ha a válságra hivatkozva kirúgják a munkahelyéről, és nem tudja a…..
donna 2011.02.15 15:11:06
sziasztok,
úgy tudom a
www.bhke.hu/ Banki Hitel Károsultjainak Egyesületénél nyújtanak díjmentes tanácsadás, ez nem 100%, csak emlék
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
(Az írást másodközlésre átvette a HVG egyik tematikus oldala, a Life & Style is.)Itt a hűvösebb idő, a náthaszezon, és nemsokára az idei influenzajárvány is. Ha éppen terhes vagy, akkor egy másik posztomat javaslom olvasásra, és ha kifejezetten a H1N1-ről akarsz olvasni, akkor…..
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
donna 2010.07.15 12:58:33
@Mária:
a képet neked kerestem, hogy lásd miről beszélsz!
donna 2010.07.15 13:10:42
@Mária:
nincs súly a sarkakon, egy igazán magassarkúban lábujjhegyen jársz,

ami nem igazán magassarkú (kb. 6cm alatti) ott lehet igazad, de a tűsaroknál pipiske van,

az egészséges az a 3 cm sarokmagasság, mert ez tartja a lábat, hátat (a mai általános felfogás szerint)

én ha felveszek magassarkút 8 cm-st hordok: kiszállok a kocsiból, besaszézom az étterembe, majd leülök, ennyi,
Az én történetem szerintem nem egyedi, de azért szeretném megosztani másokkal, hogy ugyanebbe a sajnálatos helyzetbe ne kerüljenek. Jelentkeztem egy állásközvetítő cég felhívására miszerint hollandiai munkára keresnek diplomás ápolókat idősek otthonába és kórházba. Az…..
donna 2010.07.14 14:39:03
@Mária: fogd már fel kedves, hogy két közel nyugdíjas emberről van szó akik évente a tengernél nyaralnak!
szerinted a sőr az elsődleges ebben a helyzetben, vagy az hogy hányszor esznek házi/kifőzdés kaját?

ők nem a Te fogalmaid szerinti nyaralási mintát követik, ne ekézd ezért őket,

és elárulom neked, én szívesen főznék nap mint nap, sőt még a két km boltig is elsétálnék, (kb. 30 perc séta) ha ezen múlt volna, hogy az elmúlt 5 évben 1 hetet a tengernél tölthessek,
donna 2010.07.14 15:01:47
@Mária:
azért erre kérnék egy forrással alá támasztott felmérést, mert gyanítom, hogy annak megítélésére, hogy mi az átlag európainak a nyaralás, nem te vagy az etalon,

az viszont hogy képtelen vagy felfogni, hogy másoknak mást jelent a "jól érzem magam" - amúgy szubjektív - fogalma, az a kompromisszum készség teljes hiányára utal,
ráadásul még leis "álszent képmutatózol" ami már a demagógia megmutatkozása,
ezekkel pedig én nem vitázom mert nem vitaalapok!
donna 2010.07.14 15:20:52
@vázkulcs:
javaslom Zlot 2010.07.14. 14:53:15 hszt, ami érzékelteti, hogy mi az ami nagyobbház-többkutya mellett még szerepet játszhat :-))
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
donna 2010.07.13 11:27:25
@AnnaM: gondolom az eladott lakás után kértek és kaptak nullás igazolást,
de szerintem a gázosoknál nem tiszta, hogy milyen a két lakás megosztása, szerintem ők egynek kezelték eddig a kettőt,

sajna ezt szerintem nem tudjuk meg soha, kíváncsi lennék azért mi lesz a vége?
donna 2010.07.13 11:33:51
@Kitalátor feljegyzetei:
úgy látom meggyőződésed, hogy szarkavarás van, és az elsumákolt fogyasztás nem akarják kifizetni :-)
donna 2010.07.13 11:42:46
@Roy:
a cinikusan vigyorgó smájlit véletlenűl hagytad le a végéről úgye??
Jelenlegi munkahelyemen 2009. márciustól dolgozom. Májusban jött egy új főnök, akivel nem szimpatizálunk. Eltökélte, hogy ellehetetlenít és azt kell mondjam elég jól csinálja. Nem kaptam meg a tavalyi gyerek utáni 2szabinapot (nem találják, hogy aláírtam volna ez ügyben…..
donna 2010.07.09 11:47:15
@_Molly:

a munkahelyi balesetet előbb el kell ismernie a munkáltatónak,
ezért találom kicsit földtől elrugaszkodottnak a hszt, amikor minden ilyet tolnak le magukról a munkáltatók,
mit csináljon, pereskedjen, hogy de,de én a munkahelyem miatt kaptam teniszkönyököt??
donna 2010.07.09 12:01:04
@_Molly:
szvsz, csak arra jó a tv, hogy hamis illúzióba ringassa az embert, hogy ő mint dolgozó védve van, :-((
Esztike7 egy évvel hamarabb ment vissza munkahelyére GYED-ről , de így is ingyenélő lógosnak lett elkönyvelve.Látom, sokan osztják az észt, valós tapasztalat nélkül. Így én is megpróbálom elmesélni röviden a saját történetemet. - 4 év munkaviszony (a munkakörömben…..
donna 2009.03.04 16:45:55
@tderi:
1. Kövezzen meg de én ott akartam lenni amikor a gyerekem elindul, elkezd önállóan enni, amikor megszólal stb. Ha fél évesen másra bízom, valszín lemaradatok ezekről. Így is lelkiismeret furdalásom van, hogy az apja lemaradt egy-két dologról.

"lehetőséget kell biztosítani a részmunkaidőre, a rugalmas foglalkoztatásra, a családbarát munkahelyek kialakítására. Ebben partner lehet a munkahely, de maguk a kisközösségek is megszervezhetik a felügyeletet, az ellátást."
ez nagyon szép ehhez csak néhány dolog hiányzik: összetartó kisközösség, az elején a szervezést felvállaló lelkesek, és "némi" pénz.

Én nem vagyok szakmabeli, de szvsz, hogy a hozzászólásának többi része elég opimista. A munkaadók, (tisztelet a kivételnek) ma Magyarországon, nem a tudás és a teljesítmény alapján itélnek.
Úgy tűnik a parkolók és az ML Mercik különleges kapcsolatban állnak egymással. Korábban mindjárt két példány foglalta el a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeket egymás mellett. Ezúttal pedig Zapika baja gyűlt meg egy száguldozó jóemberrel, aki persze nem szeppent meg,…..
donna 2009.01.06 11:00:02
@ZapikaZapika: sajnos még többszőr is elmondhatod, szerintem nem jut el hozzájuk!

Viszont rájöttem, h én egy galád gyalogos vagyok: én szinte mindig középen megyek, mert eddig a kitolató szőke/barna/kopasz suzukisok/bmwsek/trabantosok visszapillantózás nélkül azonnal indultak és ez soxor mentett már meg a kocctól.
(Bár a kocsival is középen megyek ugyan ilyen okból!!)
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..