Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casba

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg ma a szégyen és gátlás nélkül arcunkba vigyorgó Semjén "ajándékba kapott" svédországi luxus vadásztörténetéről (és annak különféle verzióiról) ejtettünk volna pár szót, de a kereszténység korrupt védőpajzsának meseszép históriáját a kukába dobatta velünk a jó Kósa Lala. Merthogy az ő…..
Casba 2018.03.15 05:44:58
@Makulátlan78: édesanyád büszke lenne rád, hogy ilyen szervilis marhát hozott világra.
A BBC rendkívüli adást tett közzé tegnap délután a brit Alsóházból. Theresa May és a tory kormányt a közvélemény arra kényszerítette, hogy azonnal adjanak számot az orosz kém, Szergej Szkripál ellen elkövetett merénylet ügyében folytatott nyomozásról. Az ügy nemzetközi jelentőségű, hiszen…..
Casba 2018.03.13 15:58:18
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: már megint itt esz a fene, Igor?
Főként a szociális médiában kavart nagy port, hogy a Magyar Ateista Társaság is képviseltette magát a februári diáktüntetésen. Most akkor a pokol szájába táncolunk? Miért volt teljesen helyén való az ateizmus megmutatkozása egy oktatással kapcsolatos megmozduláson?..
Casba 2018.03.13 08:17:23
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nagyon jó elvtárs vagy, mehetsz a Lendvai utcába, az agitációs propaganda osztályon a helikopteres Tónizól lehet átvenni a zsoldot. Idéntől csak rubelben, dehát úgyis az '50-es évek volt a te világod, igaz?
A magyar közélet kifogyhatatlan humorforrása Németh Szilárd. Az már a Fideszt minősíti, hogy alelnökének tett meg egy cégéres bohócot, akinek nem probléma össze-vissza beszélni az ótvar marhaságokat, és még meg is sértődik közben. Közvetítés a kupolás óvodából...
Casba 2018.01.25 19:54:37
@Jakab.gipsz: csak osztani tudom taga20 véleményét. vagy igyál többet, vagy kevesebbet. csürhe az, aki tapsol ezeknek a hazaáruló barmoknak. értékteremtő? csak a szó legszorosabb értelmében, maguknak teremtik az értéket a te hátadon, te szerencsétlen. szétlopják az országot, de szerencsétlen. de aminek kezdete van, annak vége is. én még fiatal vagyok, minden esélyem megvan rá, hogy egy szép napon rezsisziszi és vitya sirján igyak egy jó sört széles mosollyal az arcomon. semmi nem tart örökké, és lehet még csúnya végük az uraknak.
Casba 2018.01.25 20:52:57
@Rettegek mert ballib vagyok: te marha, nem mondtál semmit. csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
Casba 2018.01.11 05:48:34
@Anna Kisfaludiné Baán: Ez az igazi semmitmondó komment, csókolom.
Casba 2018.01.11 05:49:49
A misstravel.com oldalt olyan platformként reklámozzák, ahol az utazók társakra lelhetnek, de az oldal kimondatlanul arra specializálta magát, hogy a piaca legyen az utazási költségek megtérítésére szexért cserébe. A misstravel azon a módon funkcionál, mint az összes többi társkereső oldal: a tagok…..
Casba 2017.11.28 03:43:38
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ezt az oltári baromságot. Rezsisziszi, ugye te vagy az?
Nem kell vidékinek lenni ahhoz, hogy egy idő után már a zöldövezetet és a természetet hiányoljuk Budapestről. Szerencsére a keresletre jól reagál az új építésű lakások piaca is, például a XIII. kerületben...
Casba 2017.11.21 20:21:54
Időnként vendégposztot is megoszt a Bozótharc: az alábbi írást sem mi, hanem a "zöld dossziés NAV-bejelentő"-ként ismert Horváth András írta, a benzinár-csökkentő Tállai András NAV-elnök és fideszes országgyűlési képviselő-jelölt ügye kapcsán,  Mint ismert, a korábban önkormányzati képviselői és…..
Casba 2017.11.14 19:08:02
@Killary Fucking Clingon: De hülye vagy te
De a jövő sikerei, az már majd az övék lesznek. Már Szöllősié, meg Orbáné...
Casba 2017.11.12 07:02:00
@aleksz róz: hagyjuk már a hülyeséget. teljesen egyértelmű, hogy a közpénz milliárdok ellenére lófasz fejlődés nincs itt. nem meglepő, ha ezek a nyomorult futballisták adóforintjainkból vásárolják a ferrarit, fizetésüknek nulla köze van a teljesítményükhöz. A gráci beteg ezt is elb*ta
Ugye emlékeznek még a magánnyugdíjpénztárak történetére? Ugyan sokan már elfelejtették őket, ám sokaknak még mindig fájó téma az ott felhalmozott pénz sorsa. És bármilyen meglepő, vannak akik nem tágítottak, és a mai napig magánnyugdíjpénztári tagok maradtak. Korábban már írtam róla, hogy a…..
Casba 2017.10.13 12:11:48
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ne haragudj, de te ostobább vagy, mint rezsisziszi és kósalala közös gyümölcse.
Casba 2017.10.13 05:36:30
Casba 2017.10.13 06:22:08
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: haha! ha a manyuppokat cápáknak nevezed, akkor állami eloszutórendszereket nyugodtan hívhatod kardszárnyúnak. szerencsére volt annyi eszem, hogy ne higyjek a csúti fasz fenyegetőzésének, és maradtam tag, tavaly 10%-ot hozott a horizont. remélem bedőltél a karton castronak, hogy majd lesz egyéni számlád, oszt ment a levesbe az egész. menj felcsútra, és kérd el az egyik széket, az a te megtakarításod lesz
Burger Blog Blind Tiger, Szarajevó 2017.06.20 06:34:05
Nem is olyan régen tettünk egy néhány napos túrát Boszniában, mely végén a fővárosban kötöttünk ki. Noha rengeteg jó, helyi kaját ettünk, én azért kötöttem az ebet a karóhoz, hogy egy burgert csak kell tolni, és nem, a pljeskavica nem számít annak. Spoiler alert: nem kellett volna...