Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpetra

752 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint péntek hajnalban tovább folytatódik az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság, az NBA alapszakasza, ezen a játéknapon azonban rendeznek egy különleges összecsapást is. A nyáron igencsak megerősített Miami Heat ugyanis s Cleveland Cavaliershez látogat, a meccs…..
A Forma 1-es világbajnoki sorozatban szereplő Williams istálló megerősítette, hogy 2011-re szerződést kötöttek a GP2-es bajnok Pastor Maldonadóval, így a jövő évben Rubens Barrichello mellett a fiatal venezuelai versenyző fogja képviselni a csapatot a világbajnokság futamai…..
A tavalyi összetett világkupa győztese, a norvég Emil Hegle Svendsen nyerte a sílövők szezonnyitó versenyét a férfiak 20 kilométeres egyenkénti indításos számában. A 2010-2011-es világkupa sorozat első, östersundi állomásán a tavaly itt szintén győzni tudó Svendsen Ole Einar…..
Katar rendezheti a 12 év múlva esedékes labdarúgó világbajnokságot, így a FIFA történetében először lesz közel-keleti ország házigazdája a világ legnagyobb futball tornájának. A katari pályázat a világbajnokság teljesen újszerű megrendezését tűzte ki célul, hiszen…..
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága csütörtök délután Zürichben döntött a 2018-as és a 2022-es világbajnokság rendezési jogáról. Nyolc év múlva, 2018-ban Oroszország, négy esztendővel később, 2022-ben pedig Katar lesz a labdarúgó-világbajnokság…..
A finnországi Kuopioban folytatódik a síugrók világkupa sorozata. Kuusamo után a második állomáson kedden rendezték a selejtezőt, melyen a 10 minősített ugrón – köztük az első versenyt megnyerő Andreas Kofleren kívül - mindenki elindult, harcolva a szerdai versenyen…..
Az olasz futballisták játékosszervezete sztrájkot helyezett kilátásba, ha nem sikerül megegyezniük a az olasz ligával. Ha ugyanis a november 30-i határidőig nem születik meg a megegyezés az új kollektív szerződés kapcsán, akkor elmaradhatnak a Serie A december 11-12-én…..
Az UEFA fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedés miatt két mérkőzésre eltiltotta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét. Mourinhót azért büntette a testület, mert a múlt heti Ajax elleni BL mérkőzésen szándékosan utasította játékosait arra, hogy kiállíttassák…..
Javított a Miami 2010.11.30 09:31:00
A nyáron igencsak megerősített, de az utóbbi időben gyenge formában lévő Miami Heat ezúttal javított az NBA alapszakaszának 35. játéknapján. A floridai csapat a Washington Wizards együttesét fogadta Miamiban, és sima, 105-94-es győzelmet aratott. A találkozón brillíroztak a…..
Újabb Pittsburgh győzelem 2010.11.30 09:27:00
Sorozatban harmadik meccsét nyerte meg a 2009-es Stanley Kupa győztes Pittsburgh Penguins az észak-amerikai profi jégkorong ligában, az NHL-ben. Az alapszakasz 52. játéknapján a pingvinek a Medison Square Gardenbe látogattak a New York Rangershez, és 3-1-es győzelmet arattak. Sidney…..
Simán nyert a San Francisco 2010.11.30 09:23:00
Az észak-amerikai futball liga, az NFL alapszakaszának 12. játéknapján az Arizona Cardinals fogadta a San Francisco 49ers együttesét a hétfő esti rangadón. A mérkőzés nem indult jól a vendég csapatnak, ugyanis a 49ers első számú futója, Frank Gore csípősérülést szenvedett,…..
Minden rendben Londonban 2010.11.19 12:52:00
Immáron hetedszer látogatott Londonba a Nemzetközi Olimpiai Bizottság küldöttsége, hogy ellenőrizze a 2012-es nyári olimpia előkészületeit. A háromnapos vizit során a bizottság mindent rendben talált, és megállapította, hogy a munkálatok háromnegyede már elkészült. A…..
Gebreselassie folytatja 2010.11.19 12:49:00
Mégiscsak folytatja pályafutását Haile Gebreselassie, a maratoni futás világcsúcstartója. Mint ismeretes, az etióp hosszútávfutó november 7-én bejelentette visszavonulását, miután térdsérülése miatt fel kellett adnia a New York Maratont. A sportoló nem sokkal később azt…..
Poulter vezet Hong Kongban 2010.11.19 12:48:00
Ian Poulter vezet a golf European Tour Hong-kongi versenyén, miután a második napon csaknem pályacsúcsot ütött. Az ír golfozó a pár 70-es Fanling pályán tízzel pár alatt, azaz 60 ütésből ért körbe, és ezzel közel került ahhoz, hogy az európai sorozat idei szezonjában…..
A FIFA eltiltotta korrupt tagjait 2010.11.19 12:47:00
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség csütörtökön bejelentette, hogy első fokon eltiltotta és pénzbüntetésre ítélte a korrupciós ügyben vétkesnek talált két végrehajtó bizottsági tagot, a nigériai Amos Adamut és a tahiti Reynald Temariit. Adamut három, Temariit egy évre…..
Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula–1-es csapatok abu-dhabi tesztelésének első délelőttjén. A Red Bull német világbajnoka 1:40.816 perces eredményt ért el a pénteki edzés első felében, melynek során a csapat először próbálta azokat a Pirelli gumikat, melyekkel a…..
Simán nyert a Magic és Pacers 2010.11.19 11:43:00
Az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság, az NBA alapszakaszának 23. játéknapján három mérkőzést rendeztek. A sérült Steven Nasht nélkülöző Phoenix Suns simán kapott  ki az Orlando Magic otthonában. A Magic legjobbja a 20 pontig és 12 lepattanóig jutó Dwight Howard…..
Az észak-amerikai futball bajnokság, az NFL  11. játéknapjának csütörtök esti nyitómérkőzésén Miami Dolphins Floridában fogadta a Chicago Bears együttesét.A Bears hibátlanul játszó védelmének, valamint Matt Forte touchdownjának és Robbie Gould három mezőnygóljának…..
Andy Ironsra emlékeztek Hawaiin 2010.11.15 18:59:00
Ezrek gyászolták a háromszoros szörf világbajnok Andy Ironst, a november 2-án elhunyt amerikai szörfözőt. A 32 évesen gyógyszer-túladagolásban meghalt hawaii származású sportolóra családja, barátai és versenytársai emlékeztek Kauai szigetén, a Pine Trees parton, ott, ahol…..
Az észak-amerikai labdarúgó bajnokság, az MLS nyugati főcsoportjának döntőjében a Los Angeles Galaxy 3–0-ra kikapott az FC Dallastól, így David Beckham együttese nem jutott be a nagydöntőbe. Az angol labdarúgó végigjátszotta a mérkőzést, amelynek legjobbja David…..
Lemondott a Pana edzője 2010.11.15 18:57:00
Lemondott Nikosz Niopliasz, a görög labdarúgó bajnokságban szereplő Panathinaikosz vezetőedzője. Az athéni együttes jelenleg második a bajnokságban, de az edzőt a csapat túlságosan defenzív játéka miatt sokan kritizálták. Niopliasz utóda a 71 éves Jacek Gmoch lesz, aki…..
Megint kikapott a Lakers 2010.11.15 09:59:00
Az észak-amerikia profi kosárlabda bajnokság, az NBA 19. fordulójának vasárnapi játéknapján ismét vereséget szenvedett a címvédő Los Angeles Lakers. Kobe Bryant együttese ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget a Phoenix Suns-tól, így sorozatban másodszor nem tudott győzni.…..
Az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakaszának 37. játéknapján magabiztos győzelmet aratott a New York Rangers együttese, mely 8-2-re verte az Edmonton Oilerst a Madison Square Gardenben. A mérkőzésen Marián Gáborik mesterhármast ütött. A címvédő Chicago Blackhawks…..
Tom Brady megállíthatatlan 2010.11.15 09:49:00
Az észak-amerikai profi futball liga, az NFL alapszakasáznak 10. játéknapján a New England Patriots 39-26-ra győzte le a Pittsburgh Steelerst. A rangadó legjobbja a Patriots irényítója, Tom Brady volt, aki három touchdown átadás mellett egy futott touchdownt is jegyzett. A New England…..
Két mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét. A portugál szakember szerdán, a Real Murcia elleni kupamérkőzésen a játékvezető megsértéséért kapott piros lapot. Az eltiltás azt…..