Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskáshölgy

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A város fényei Súlyos ügyek 2018.05.21 02:28:06
 A napokban a hírek főként Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről szóltak, de azért elvétve a cikkek között rátaláltam, hogy tegnap, május 19-én az Európai elhízás elleni nap (European Obesity Day, EOD) volt. Nyilván nem nagyon hatott meg senkit. Nem csodálom. Tavaly az OECD által készített…..
  A tegnapi, egyébként érvénytelen népszavazáson nekem nem volt lehetőségem voksolni, mert Erzsébetváros csupán tartózkodási helyem és a lakcímkártyámon nem állandó lakcímként szerepel.  Ez persze nem jelenti az, hogy nincs véleményem. Hat éve lakom itt. Úgy érzem otthonra találtam, ha nem is…..
A város fényei Halott fák 2017.12.05 00:17:50
Már október végén elkezdődött az őrület. Az egész város akciós lett és megvehető Karácsonyra. Frusztráló volt a hömpölygő tömeg a plázákban, és émelyítő a forralt bor fűszeres illata. A Vörösmartyt ellepték a külföldiek meg a sok kacat. Abban az évben nem jött át az egész, csak egy dolgot akartam,…..
A város fényei Az éjjeli műszak 2017.10.25 01:20:51
   Amikor felköltöztem csak egy hatalmas kínais bőröndöt húztam magam után, amit azóta szétkapart a macska. Direkt erre az alkalomra vettem. Belefért az egész addigi életem. Néhány ruha, könyvek, az irataim és egy plüss. Utálom a plüssöket, azt is csak azért nem dobtam ki, mert számomra kedves…..
A város fényei Örök éjszakák 2017.09.26 00:47:19
Ahonnan jöttem ott a szórakozásnak nincs nagy kultusza. Az emberek korán fekszenek, korán kelnek. Törekednek a tiszta életre. Olyan becsülettel élik az életüket, hogy nem is tudják másként is lehet. Néhány hete a belvárosból sétáltam hazafelé. Esteledett, a koszos beton még izzott a forróságtól.…..
Tudom, hogy ez a poszt nem passzol a blog címéhez és a korábbi tartalomhoz sem.De amit láttam néhány gondolatot ébresztett bennem. Le kell írnom. Nem nagy dolog, de mégis. Újra itt az ősz, így újból áthelyeztem a főhadiszállásom az edzőterembe, mint általában ősztől tavaszig. Mindennapi kellékem…..
Talán egy éve volt, elmentem egy kiállításra. Egy standot találtam, ahol kielemzik az írásodat. Régóta érdekelt mit rejt magában a grafológia. Habár tudomány, nekem szinte már boszorkányságnak tűnt, tudod, milyen szkeptikus vagyok, de azért kíváncsi is, így eldöntöttem, hogy kipróbálom. Egy…..