Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faugusztin

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2010.09.23 10:00:00
Blake Lively a Gossip Girl forgatásán. A ruha oké, a lábbeli nem. ..
faugusztin 2010.09.23 11:04:49
Türelmes Monca esete egyfelől meghökkentő, másfelől szívszorítóan ismerős. Magyar cég - pénzügyi aztán pláne - definíció szerint nem hibázhat. Ha mégis, akkor dühében még egyet belerúg a szemét ügyfélbe, akinek volt képe eljátszani az áldozatot. T.M. édesanyja meghalt,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.10 09:30:00
Ian Somerhalder (Vámparnaplók) nagyon szeretett volna a True Bloodban játszani. Hát, ha ló nincs, ugye...Maura Tierney (de fura rövid hajjal!) itt nyilatkozik a rákkal folytatott küzdelméről.Susan Sarandon azt bírta mondani, hogy ha a Glee készítői elhívják a Rocky Horros-témájú…..
faugusztin 2010.09.10 10:45:45
Caprica mar nem is hir ?
blastr.com/2010/09/syfy-brings-caprica-back.php

"Syfy just announced that it's moving the premiere of season 1.5 of Caprica to Oct. 5 at 10 p.m. instead of the originally planned return in January 2011."
faugusztin 2010.09.10 12:07:20
@sixx: bocsi, nem latok az elmedbe, a fene tudta hogy 15 perc mulva lesz kulon poszt :D.
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
Fodor Zsóka újra feltűnik a Barátok köztben. Magdi anyus valószínűleg Vili bácsit fogja kísérteni. A sorozat szóvivője, Böjte Piros a velvetnek megerősítette a Bors információját, mint mondta, Fodor Zsókát néhány epizód erejéig júliusban láthatják újra a nézők. A…..
A webshopban tévesen 16 Ft-ért árul nyakörv sztorijára itt a tulajdonos válasza, aminek az indítása mindent megért: "Két barátnő (facebook) akart nálunk vásárolni külön-külön."  A történetet egy kicsit kiegészítenénk pár dologgal. Két barátnő (facebook)…..
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
A Fox örömteli hírrel jelentkezett még vasárnap szombat estefelé: berendelték a Fringe harmadik évadát, pedig a sorozat csütörtökön este nem teljesít úgy, ahogy azt azért várni lehetne tőle, de a Dr. Csonttal párban még mindig jó számokat hoz. A helyére ideiglenesen betolt…..
faugusztin 2010.03.08 12:06:11
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
faugusztin 2010.02.26 21:27:58
faugusztin 2010.02.26 21:31:12
@csatoimi: bocsi, de itt egyszeruen a finnek nem jatszanak. Ez nem NHL-rol szol.
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.09 09:33:00
A CBS nem nagyon volt felkészülve a Saints győzelmére a Super Bowl-ban, legalábbis ebben a cikkben nagyon lehúzzák a meccs utáni tevékenységüket. A Dancing with the Stars egyik profi táncosa állítólag John Stamost akarja a következő évadba. Az MTV már nem is hajlandó úgy…..
faugusztin 2010.02.09 11:14:35
@Hanyattlökött lúdtalp: szerintem pedig igenis jo, eppen kezd a tortenes erdekes lenni. 1 darab robottal azert nem lehet BSG fele haborut csinalni :).
Csusza élete egyik meghatározóan undorító élményéről küldött nekünk képekben gazdag beszámolót. Egy Lidlben vett paradicsomos hal volt a boldogság forrása. A levél stílusa pedig, az átélt élménynek megfelelően, megrázóan egyszerű és hatásos. A masszív dohányos…..
Ennél szórakoztatóbb dolgot ma nem találtunk a zinterneten. Zseniális minden pillanata. ..
Vámház körút 9, mi? Ne a nőt nézze? Muhaha, ha igazán fasza gonzó-tévéreklámra vágyna az ember, akkor klikkoljon a play gombra alant. ..
faugusztin 2009.04.29 18:13:48
comment:com In Horatium 2008.09.12 16:14:00
- Eric, az nem lőpornyom a baleset helyszínén? - Hmmm ... (Kicsit megsödörgeti az ujjai közt.), de Horatio, az. - Akkor ez már nem baleset. Ez már ... (szemüveg feltesz, kéz a csípőre)... gyilkosság. YEEEEEEEEAAAAH! Na, valahogy így kezdődik a CSI: Miami helyszínelők egy…..
Többször emlegettük már a bigott amerikaiak kedvenc gittegyletét, a Parents Television Council nevű szövetséget, akiknek feltett szándékuk, hogy minden, szerintük ledér, erkölcstelen és erőszakos jelenetet száműzzenek a tévéből. A tévésorozatokat hetente értékelő, és minden…..
Prod esete vélhetőleg nem egyedi, hiszen sokkal többen rendeltek iPhonet interneten, mint ahány embert később visszahívtak. Azon belül már változhat, hány embert hívtak vissza azzal, hogy felborult a DHL kamionja, illetve valaki misztikusan törölte a rendelését, ezért nem kap…..
Igaz, 65 dollárba kerül, de ezért kapunk egy Battlestar Galactica-logós kenyérpirítót, ami rendesen rápirítja a kenyérre egy Cylon Centurion pofázmányát. Venni kell egyet, nincs mese...
Az Emmy-díjátadó a nyakunkon, sorban szivárognak ki a listák, de ez csak egy kis szelete az amerikai médiában dúló listakészítési trendnek, boldog-boldogtalan összesít, hozza ki az év legjobb/legótvarabb sorzatait tartalmazó írásait, mi meg néha belenézünk, mit gondolnak a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.04 09:23:00
Ha valaki mindenképpen látni szeretne pár képet a BSG-finálé forgatásáról, akkor ide klikkoljon, de utána ne rinyáljon, hogy spoilereztünk. Ha pedig vannak elméletei az ötödik Cylonról, vagy úgy általában a BSG-ről, akkor ide látogasson el, és hasonlítsa össze azokat a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.06.30 10:01:53
Úgy néz ki hogy a Project Runway című sznob realityt a Real World producere veszi kezelésbe, mi nem tudjuk eldönteni, hogy ez jó hír-e vagy szívás. A Bravo úgy gondolta, ha már van neki két fasza realityje, akkor crossoverezteti őket, miért is ne. A Real Housewives of Orance…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
Pénteken vetítették, szombatn kaptuk meg Jim bácsitól, Iowából (you rock, Uncle Jim!), és még mindig nem tértünk magunkhoz a döbbenetből. Sokan fanyalogtak az évad láttán, hogy lassú, "sok a tökölés", pedig az első 10 epizód (amihez 12 vagy 13 jön még 2009-ben, már…..